Dodaj do ulubionych

Admiral Argassi

IP: *.huxnet.pl 03.05.13, 12:37
Witam
Mamy w Rainbow Tours wykupione wakacje w hotelu Admiral i tu moje pytanie: nie mielismy mozliwosci wyboru rodzaju pokoju wiec mamy pokoje typu economy. Czy ktos z Was był w tych pokojach i tak naprawde czym one sie roznia od standardowych ( pisza ze sa w innym miejscu) Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenzi Re: Admiral Argassi IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.13, 15:13
      Bylismy w tym kompleksie hotelowym 2 razy /to 3 hotele Capitans- Commodore-Admiral mozna korzystac ze wszystkich -jedzenie ,drinki,baseny itp/Moze w waszym wypadku chodzi o Admiral Anex i to jest w innym miejscu niz Admiral. Anex jest po drugiej stronie drogi naprzeciw Admirala ,no i wyglada skromnie /w srodku nie bylam ale przerazale mnie balkony wychodzace prosto na ulice/.Nie ma czym sie martwic bo hotele sa okey..... jedzenie ,zabawa i cala reszta super no chyba ze nalezycie do kreconcych nosem na wszystko.A w pokoju sie tylko spi .....Jak jakies pytania to pisz... Milych wczasow !!!!!
      • Gość: 35emka Re: Admiral Argassi IP: *.huxnet.pl 03.05.13, 18:11
        Dzieki za odpowiedz:) nie jestesmy marudni, pokoje hotelowe sluza nam tylko do spania, byle bylo czysto. W razie czego, gdyby bylo bardzo zle, to mam nadzieje ze jakos mozna sie dogadac i poprosic o zamiane, w sumie to jeszcze nie wysoki sezon ( od 7 czerwca).
        A Wam jak sie podobało? wiem ze plaza nie najlepsza ale podobno busy jakies kursuja na inne plaze no i zamierzamy tez wynajac auto ( moze masz cos do polecenia). Opinie na temat tego hotelu w sumie nie najgorsze tak ze mam nadzieje na fajne wakacje
        • Gość: Lenzi Re: Admiral Argassi IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.13, 19:07
          My bylismy koniec maja -poczatek czerwca w 2010 i 2tyg.czerwca 1-14 w 2011 i bylismy bardzo zadowoleni i chetnie bym tam wrocila ale tyle zostalo do zwiedzenia..... Polecam wynajecie auta /my na 3 dni /w 2011 kosztowalo 105 euro z pelnym ubezpieczeniem /co wazne bo szyby i podwozie zagrozone przez kamyczki na drodze/ My zalatwialismy przez naszego pilota w hotelu,bo cena na miescie niewiele sie roznila.3 dni wystarczyly nam by objechac najpiekniejsze miejsca i plaze/kupilam na miejscu przewodnik po Zante po Polsku za 6 euro i bardzo nam to ulatwilo,a wysepka mala wiec 3 dni starczylo.Polecam tez rejs wokol wyspy z ZATOKA WRAKU ktora jest niesamowita ,cudna. Jadac autem dotrzecie do tarasu widokowego Zatoki Wraku /od strony przepasci /bo tylko morzem mozna sie dostac na ta plaze.Natomiast plaza w Argasi jest waska i slaba ,ale woda super.Busy jezdza do innych pieknych plaz -wszystko na miejscu ogarniecie bo to proste. Zazdroszcze wam tych widokow tej atramentowj wody w morzu /zielonej jak trawa, blekitnej jak niebo/ bo tak tam jest.W hotelu tez sie nie bedziecie nudzic animacje wieczorne w Admirale niezle i zabawa do poznych godzin nocnych........itp... Sa tez napewno minusy ale lepiej ich nie widziec... Jedziecie w super czasie bo pogoda jest juz piekna a nie ma jeszcze zaru ,tloku tez eszcze nie ma o miejsce przy jednym z 3 basenow nie ma problemu. MILEGO SZALENSTWA !!!!!!!
          • Gość: Tomek Re: Admiral Argassi IP: *.Netcominternet.pl 16.06.13, 10:03
            Fruniemy z RT do tego komplexu /Admiral/ 21.06, Mam pytanko odnośnie ręczników.Czy hotelowy można wziąć na plażę lub basen czy zabierać swoje.I jeszcze leżaki na plaży-jak wykupię to na cały dzień? Mogę wrócić na obiad do hotelu i potem wrócić na plażę .Lecę pierwszy raz i stąd te głupie pytania.Podobno żarełko jest w Captain'e. Pzdr.
            • Gość: LindaP Re: Admiral Argassi IP: 89.174.56.* 17.06.13, 09:15
              Ręczniki plażowe trzeba zabrać ze sobą. Te, które są w pokoju są wyłącznie do użytku "wewnętrznego", poza tym nie za bardzo nadaja się na plażę. Zresztą, to co jest w Argassi naprawdę cieżko nazwać plażą. Ewentualnie radzę podejść na koniec miejscowosci do hotelu Mimoza, wokół hotelu jest ładnie przygotowany teren (trawiasty), który moze służyc za plażę, i jest łagodne zejscie do wody. Poza tym w Argassi jest kawałek piaseczku, ale mały i brudny. Polecam 5 km dalej plaże w Kalamaki - jednak tam na tej najbliższej plaży nie ma żadnej infrastruktury, żadnych leżaków czy taverny...
              Jeśli chodzi o leżaki na plaży, to w Grecji jest taki zwyczaj, że dostajesz tak "paragon" i na jego podstawie możesz wrócić po obiedzie na leżaki, z tym, że nie muszą to być już te same konkretnie, jednak u tego samego sprzedawcy. jeśli nie będzie miał wolnych ma obowiazek "załatwic" Ci leżaki u kolegi;)Tyle że w Argassi co do zasady moze byc z tym problem.

Polecam na plażwoanie półwysep Vasislikos.
      • 919misiek Re: Admiral Argassi 20.11.14, 19:26
        witam czy mógłbym prosić numer telefonu bo wybieram się do grecji i potrzebuje kilku wiadomości,wyjazd z dzieckiem,więc prosze o pomoc,dzieki pozdrawiam
        • Gość: Lue Re: Admiral Argassi IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.14, 19:49
          Hotel Admiral nie nadaje sie dla malych dzieci .....gleboki basen tuz przed budynkiem itd ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka