Gość: natala IP: *.lublin.pl / 212.182.96.* 30.07.04, 13:59 siemka!!!mam pytanko ...czy ktoś z Was jedzie do Paralii z Tramp Travel 29 sierpnia do hotelu Muses Beach...pytam tak z ciekawości:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ann Re: Paralia Muses Beach IP: 80.48.201.* 09.08.04, 19:24 nie jade ,ale bylam i bawilam sie cudownie, milego wyjzadu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agora Re: Paralia Muses Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 11:54 Mozesz napisac coś o Hotelu Muses Beach, słyszałam rózne opinie. Będę wdzieczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: Paralia Muses Beach IP: *.krotoszyn.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:21 Ja byłem i żałuję! :-( O mało co nie oślepłem! :-( W basenie jest tyle chloru, że godzina pływania i oczy całe czerwone (białka), pieką jak nie wiem i kilka dni widziałem za mgłą. Wzrok nadal niestety się nie poprawił i muszę iść do okulisty - prawdopodobnie będę nosił okulary! :-( Na pewno wakacje w hotelu Muses zapamiętam do końca życia.... ;-( Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: Paralia Muses Beach 14.08.04, 20:44 To tam jest teraz basen? W którym miejscu dokładnie? Pytam, bo byłam tam 3 lata temu i nie było go ... Jesli chodzi o ten hotel - jak na cenę z Tramp Travela (też z nimi właśnie wtedy wyjeżdżałam) było naprawdę ok. Poza żarciem, które nie należało do najsmaczniejsze, a do tego było mało urozmaicone - pokoje w porządku bez dodatkowych lokatorów :) czysto. Łózeczko, toaletka, na balkonie stół z kilkoma krzesłami. Papieru toalet. często brakowało - trzeba było się samemu zaopatrzec. Nie było luksusów - ale powiedzmy sobie szczerze - czy potrzeba więcej, biorąc pod uwage, że jedziemy odpocząć i pobyć poza hotelem a nie spędzać w nim 20 godzin na 24 ? Ja byłam bardzo zadowlona. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Paralia Muses Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 21:06 hej wlasnie sie wybieramy zeznajomymi do teog hotelu, powiedzcie, czy poza hotelem moze sie dobrze pobawic i pozwiedzac torche okolicy? to wazne. Jest gdzie sie pobawic i wypoczac,porsze o wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Paralia Muses Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 21:07 my tez jedizmey wiecie jakie sa tam temperatury we wrzesniu ? ejdzimey w II polowie prosze o jakies opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Paralia Muses Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 15:09 hej a kiedy dokaldnie jedziecie?Bo my wyjezdzamy 18.09 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novy Re: Paralia Muses Beach IP: *.torun.mm.pl 29.08.04, 18:21 CZesc Natalko ja jade 2 wrzesnia do paralii ale z Torunia-inne biuro skontaktuj sie ze mna-to moj numer gg2879813 bede czekal tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Paralia Muses Beach IP: 213.186.93.* 07.09.04, 08:45 Ja z facetem wyjeżdżam 18.09 do Muses Beach. Wyjazd z Tychów. Mój nr gg 3791209 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś