Gość: a co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.13, 12:56 Polecam ten hotelik, nie tylko ze względu na cenę :-) olimp.manifo.com/ Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TSWK Re: Tania Grecja IP: *.compower.pl 28.11.13, 16:57 Cena naprawde niezła .Tyo ze to moim zdaniem najbrzydsza część Grecji . Lepiej dołożyć troche km i spędzi super wakcje na Lefkadzie . My za 2 +3 w lipcu płaciliśmy 35,5 euro za apartament.Apartament bez rewelacji ale nie brakowało niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: () Re: Tania Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 19:34 No, ale był basen ? Daleko do morza ? Chodzi mi o porównanie cen, bo z tego co wiem to im dalej na północ , tym drożej, a wyspy to już w ogóle masakra. Zdziwiony jestem ceną 35,5 to jak za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Tania Grecja 29.11.13, 01:33 Zadna rewelacja cenowa, nawet zbyt drogo jak na ten region. Za 2 tygodnie dla dwoch osob / studio, apart./zaplacimy w czerwcu-lipcu ok. 750- 850 zl. na Krecie, Kos, Korfu..., tj . ponad polowe taniej niz w tej ofercie na Rivierze.Do sprawdzenia na str: Expressrooms.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: () Re: Tania Grecja IP: *.cable.smsnet.pl 05.12.13, 23:52 A mnie się tam bardzo podobało. Bardzo fajni właściciele Aleksandra i Adonis. Brałem tylko śniadania. Na obiadokolacje chodziliśmy do knajpek obok. No i świetna sprawa z knajpą na plaży. Kupujesz piwko za 2,5 Euro i cały dzień masz gratis parasol i leżak, nigdzie tego nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Tania Grecja... 07.12.13, 15:08 > Kupujesz piwko za 2,5 Euro i cały dzień masz gratis parasol i leżak, nigdzie tego nie spotkałem. Wspaniale, a np. tu nawet piwka nie musiałbyś kupować: fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,140524071,141800721.html bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Tania Grecja... IP: *.dynamic.mm.pl 11.02.14, 19:09 To znaczy,że leżaki czekają na turystów ? Kompletnie za free ? To chyba jedyne miejsce na świecie. A wracając do tematu. Zastanawiam się nad tym hotelem. Ktoś był ? Jakie wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Tania Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.14, 20:49 Od jakiegoś czasu na wielu plażach leżaki i parasole są za darmo, pod warunkiem, że kupisz coś w barze, do którego należą. Kryzys po prostu, właściciele knajp/leżaków szukają pieniędzy w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Tania Grecja IP: *.policja.gov.pl 12.02.14, 15:39 żaden kryzys! od kiedy zaczęłam podróże do grecji a była to riwiera olimpu i rok 2000 to szło się na plażę lokowało na leżakach zamawiało się frape lub pifko i plażowanie za friko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Tania Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 19:51 Mieszkam w Grecji przez parę miesięcy w roku, w sezonie, na wyspie i leżaki za friko przy knajpach są od niedawna, od 2-3 lat. I nie mówię tu o sporadycznej sytuacji, stało się to prawie normą i w tym wypadku powodem jest kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-kar Re: Tania Grecja 14.02.14, 13:44 W zeszłym roku byłam na fajnej wycieczce, w malutkiej miejscowości Kokkino Nero, która mogę wszystkim polecić, i naprawdę za nie duże pieniądze, wyszło nas taniej niz wakcje nad polskim morzem, gdzie wiadomo jak jest z pogodą... A tam jest po prostu przepięknie. Jechaliśmy co prawda autokarem, ale nie jest to nic strasznego;) Tymbardziej, że autokary sa bardzo wygdone;) www.funclub.pl/oferty/grecjawczasyaparthotel-anastasiou_funclubpl-lato_1000716.html?label=372 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Tania Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.14, 18:58 O i proszę, byłaś na wycieczce z biurem, którego w innym wątku nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Tania Grecja IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.14, 14:07 Żadna rewelacja, na Krecie apartamenty z basenem i aneksem kuchennym można znaleźć taniej. www.booking.com/searchresults.html?aid=336348;sid=0404a248e5f8958b43e9f5d38b38ab72;dcid=1;checkin_monthday=2;checkin_year_month=2014-6;checkout_monthday=9;checkout_year_month=2014-6;city=-820164;class_interval=1;csflt=%7B%7D;dest_id=2132;dest_type=region;interval_of_time=undef;no_rooms=1;offset=0;or_radius=0;order=price_excluding_dormitories;property_room_info=1;review_score_group=empty;score_min=0;si=ai%2Cco%2Cci%2Cre%2Cdi;ss=Kreta%20Zachodnia%2C%20Grecja;ssb=empty;ssne_untouched=Chania;ssne_untouched=Chania;selected_currency=EUR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Tania Grecja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.14, 14:12 Jadę autem, a jeśli doliczyć podróż na Kretę to wychodzi dużo drożej. Ja zarezerwowałem u nich, jak wrócę napisze co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (__) Re: Tania Grecja IP: *.dynamic.mm.pl 25.02.14, 09:13 Byłem u nich kilka lat temu. Hotelik mały. Fajny basen, zawsze były puste leżaki.Blisko plaża, prawie pusta. Dobre miejsce wypadowe do zobaczenia Olimpu, Meteorów, byliśmy też w Atenach - około 4h jazdy autem. Generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolettaloutraki Re: Tania Grecja 21.01.16, 23:47 witam, mieszkam w Grecji na Peloponezie ponad 20 lat, zajmiję się miejscową turystyką pomagam organizować wycieczki , doskonale znam język grecki pomagam w dobieraniu do oczekiwan turystów hotele oraz sama mam dom do wynajęcia. Miiejscowośc Loutraki proszę zainteresowanych o kontakt wakacjelutraki@hotmail.com lub fb wczasy, noclegi, zwiedzanie organizacja pobytu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marsro Re: Tania Grecja 24.01.16, 15:50 Zapraszam na www.travel-navigator.pl Proszę wypełnić formularz kontaktowy. Doradzimy, zaplanujemy i zorganizujemy 40% taniej niż konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka903 Re: Tania Grecja 08.02.16, 15:01 Marzy mi się Grecja :) Na mapie europy z krajów nadmorskich została mi do zwiedzenia właśnie Grecja i Portugalia. Ale w tym roku na urlop skłaniam się bardziej ku Grecji. Już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Tania Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.16, 21:07 Wzruszyła nas Twoja historia he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
mariomario79 Re: Tania Grecja 08.02.16, 23:12 A gdzie się wybierasz Karolinka? Ja drugi rok z rzędu lecę się na Kretę:)) Grecja jest boska, zatem przygotuj się na to, że w przyszłym roku będziesz chciała tam wrócić:) Mogę się założyć!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś