Dodaj do ulubionych

Panorama Agia Pelagia

IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.14, 21:23
Witam, czy był ktos w hotelu Panorama w Agia Pelagia na Krecie z Itaki? Szczególnie interesuje mnie jaka jest plaża i długość transferu z lotniska. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • wiem_gdzie_jade Re: Panorama Agia Pelagia 13.01.14, 08:25
      Transfer może wynosić od pół godziny do godziny lub więcej - wszystko zależy od tego, ile będzie innych hoteli po drodze. Sama odległość od lotniska w Heraklionie do Agia Pelagia wynosi około 23km.

pozdrawiam,
      Iwona
    • Gość: aaga Re: Panorama Agia Pelagia IP: *.braniewo.vectranet.pl 13.01.14, 21:54
      Co do transferu, mam podobne doświadczenia jak powyżej ale tylko jeśli chodzi o transfer powrotny do Heraklionu, faktycznie niedługi. Natomiast przylecieliśmy do Chanii - transfer do Agii Pelagii trwał ok.2 godz., nawet ponad, nie pamiętam dokładnie.Ale mielismy wrażenie ,że wszyscy po drodze wysiadają a my jedziemy "Bóg wie gdzie" :) Ale bylo to super przeżycie, pierwszy raz na Krecie, więc chłonęliśmy widoki, które zmianiały się w miarę posuwania się na wschód. W ogóle nie przeszkadzał nam długi transfer, co więcej uważam, że było to dla nas bonus:) No ale bylismy z 6 latkiem rownież zafascynowanym wyprawą a jeśli jedziesz z małym dzieckiem (?) to może być problem... jeśli chodzi o plażę w Agii to chodziliśmy częściej na malutką plażę bliżej naszego hotelu (ogólnodostępną) bo ma tej większej "miejskiej" był większy ścisk , hałas no ale bliżej z kolei do tawern i centrum miasteczka.Plaża żwirowa, bez butów do wody się nie obejdzie.Panorama Agii Cudna, zazdroszczę . To był nasz pierwszy raz w Grecji i połknęliśmy wtedy bakcyla , ciągnie nas stale, Zakyntos, Rodos też super. Życzę cudnego urlopu :)
    • Gość: greg Re: Panorama Agia Pelagia IP: *.135.174.69.static.kolnet.eu 26.04.15, 09:15
      Witam! Lecimy w czerwcu Czy macie jakieś ciekawe informacje o hotelu?(oprócz oficjalnych)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka