Dodaj do ulubionych

Gouves- gdzie wynająć samochód

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.04, 20:04
jadę na tydzień do Gouves i chciałabym wynająć smaochód na dwa-trzy dni,
proszę o radę, gdzie najlepiej wynająć i ile bedzie to kosztować. dzięki
Obserwuj wątek
    • corelll Re: Gouves- gdzie wynająć samochód 19.08.04, 10:51
      poszukaj w wyszukiwarace ZAKROS, ja byłam w hotelu gouves bay i bralismy z
      wypozyczalnii w hersonissos, 106 e za 3 dni miało byc saicento a dostalismy
      renault clio z klima:), warto poprosic o cos lepszego, jak wpiszesz w
      syzukiwarce to ci znajdzie namiary- bo kiedys pisałam o tym
      • Gość: gosc3 Re: Gouves- gdzie wynająć samochód IP: 194.146.120.* 19.08.04, 11:11
        super, bardzo dziękuję. Na pewno poszukam.
    • kastor7 Re: Gouves- gdzie wynająć samochód 19.08.04, 14:09
      Ja brałem w Autoway. Ich reklama i dużo informacji na tym forum. Rezerwowaliśmy
      w Polsce po polsku. Auto podstawili nam pod hotel i potem je zabrali.
      tadzik
    • kritikos1 Re: Gouves- gdzie wynająć samochód 20.08.04, 21:29
      Szukasz chyba konkurencyjnych ofert do tego, co proponują rezydenci.
      A ten kto pisze że był w hotelu Golden Bay . Odsyła Cię do wypożyczalni, którą
      oferują rezydenci.
      To nie znaczy,że to zła wypożyczalnia wręcz przeciwnie to wielka wypożyczalnia,
      która ma serwis na całej wyspie auta pewne sprawdzone ubezpieczenie. Za to
      trzeba jednak zapłacić, więc cena może być trochę wyższa. Popytaj u Neronki
      może ma konkurencyjne ceny. Możesz też po przylocie skontaktować się z nami
      pewnie coś na to zaradzimy byś Był zadowolony i miło spędził swój tydzień na
      Krecie. Pozdrawiam Kritikos.
    • Gość: inka Re: Gouves- gdzie wynająć samochód IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 14:17
      Nie pamętam niestety nazwy, ale ich logo jest biedronka. Drugie biuro to MIKI
      TOURS, solidne, ale dość drogie.Obsługuje głównie Niemców i Anglików(cenowo).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka