Gość: gosc3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.04, 20:04 jadę na tydzień do Gouves i chciałabym wynająć smaochód na dwa-trzy dni, proszę o radę, gdzie najlepiej wynająć i ile bedzie to kosztować. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corelll Re: Gouves- gdzie wynająć samochód 19.08.04, 10:51 poszukaj w wyszukiwarace ZAKROS, ja byłam w hotelu gouves bay i bralismy z wypozyczalnii w hersonissos, 106 e za 3 dni miało byc saicento a dostalismy renault clio z klima:), warto poprosic o cos lepszego, jak wpiszesz w syzukiwarce to ci znajdzie namiary- bo kiedys pisałam o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc3 Re: Gouves- gdzie wynająć samochód IP: 194.146.120.* 19.08.04, 11:11 super, bardzo dziękuję. Na pewno poszukam. Odpowiedz Link Zgłoś
kastor7 Re: Gouves- gdzie wynająć samochód 19.08.04, 14:09 Ja brałem w Autoway. Ich reklama i dużo informacji na tym forum. Rezerwowaliśmy w Polsce po polsku. Auto podstawili nam pod hotel i potem je zabrali. tadzik Odpowiedz Link Zgłoś
kritikos1 Re: Gouves- gdzie wynająć samochód 20.08.04, 21:29 Szukasz chyba konkurencyjnych ofert do tego, co proponują rezydenci. A ten kto pisze że był w hotelu Golden Bay . Odsyła Cię do wypożyczalni, którą oferują rezydenci. To nie znaczy,że to zła wypożyczalnia wręcz przeciwnie to wielka wypożyczalnia, która ma serwis na całej wyspie auta pewne sprawdzone ubezpieczenie. Za to trzeba jednak zapłacić, więc cena może być trochę wyższa. Popytaj u Neronki może ma konkurencyjne ceny. Możesz też po przylocie skontaktować się z nami pewnie coś na to zaradzimy byś Był zadowolony i miło spędził swój tydzień na Krecie. Pozdrawiam Kritikos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Gouves- gdzie wynająć samochód IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 14:17 Nie pamętam niestety nazwy, ale ich logo jest biedronka. Drugie biuro to MIKI TOURS, solidne, ale dość drogie.Obsługuje głównie Niemców i Anglików(cenowo). Odpowiedz Link Zgłoś