Dodaj do ulubionych

Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas zacząć

• 82piterek ZTS Kreta od 669 pln loty,noclegi,auto 7 dni 01.07.15, 23:01
      www.fly4free.pl/tygodniowy-pobyt-na-krecie-od-669-pln-loty-noclegi-auto/
      • kedro-dasos Re: promocja na Kretę ryanair!!!!! 10.07.15, 20:43
        • 82piterek Re: promocja na Kretę ryanair!!!!! 10.07.15, 22:23
          Można za dobre pieniądze polecieć do Grecji - od 138 zł RT:
          www.fly4free.pl/lato-tygodniowy-pobyt-na-kos-z-krakowa-od-625-pln-loty-noclegi-i-transfery/
          www.fly4free.pl/tanie-bilety-loty-grecja-ateny-za-181pln/
          www.fly4free.pl/rekord-cenowy-santorini-i-ateny-na-przedluzony-weekend-za-455-pln/
          www.fly4free.pl/tanie-loty-do-grecji-bilety-do-salonik-z-warszawy-za-138-pln/
          • Gość: kedro-dasos Re: wynajem domu wakacyjnego IP: *.wschowa.net.pl 16.07.15, 14:48
            Czy mógłby mi ktoś polecić sprawdzoną stronę wynajmu domów wakacyjnych na Krecie. Lecimy w 10 osób i to byłoby dla nas najlepsze rozwiązanie. Na booking jest niewiele takich ofert.
          • wera.29 do piterek82 21.08.15, 09:55
            mogę prosić o kontakt na maila?
            jesteś wyżeraczem w temacie greckich lotów
            potrzebowałabym pomocy logistycznej
            miło mi będzie, gdy się odezwiesz
            kubag7@poczta.onet.pl
    • stopczyk22 Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za 08.08.15, 21:47
      www.crete.pl/news_845_Nowy_sposob_rozliczenia_podatku_VAT_w_hotelarstwie.html
      • Gość: Andrzej Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.15, 00:26
        Myślisz ,ze grecy będą przestrzegać tych wszystkich wytycznych w sprawie podatku????? Przeczytałem to dokładnie, jednak żaden turysta w tym się nie połapie,jak nie połapie to zapłaci.
        Już teraz podbijają ceny,tłumacząc się wzrostem podatku.Nikt będąc turystycznie w ostatnich dniach nie odczuwa różnicy, jednak ona jest tak ukryta ,bo co tam souvlak zrobiony w piccie z dodatkami podrożał o 0,2 ec bo podatek wzrósł. Jednak na same mięcho został taki sam. I co ? Wszystko co w knajpach poszło do góry ale i tak są takie same ceny jak w tamtym roku.
    • jakibytunik00 Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za 18.08.15, 15:06
      witam
      aby otrzymac znizke na pierwszy wyjazd w wysokosci 94 zl czyli 25 dolarow
      nalezy zarejestrowac sie przez link polecajacy
      podaje ponizej

www.airbnb.pl/c/gchojnowska?s=8

uzytkowanie portalu jest bezpieczne, i jest duzo ciekawych ofert, o wiele tanszych niz hotele
      poza tym mozna z wlascicielem ustalic cene specjalna
      pozdrawiam podroznikow
    • jakibytunik00 Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za 18.08.15, 15:19
      bardzo polecam rezerwacje noclegow na wlasna REKE Z tego portalu

witam
      aby otrzymac znizke na pierwszy wyjazd w wysokosci 94 zl czyli 25 dolarow
      nalezy zarejestrowac sie przez link polecajacy
      podaje ponizej

www.airbnb.pl/c/gchojnowska?s=8

uzytkowanie portalu jest bezpieczne, i jest duzo ciekawych ofert, o wiele tanszych niz hotele
      poza tym mozna z wlascicielem ustalic cene specjalna
      pozdrawiam podroznikow
    • 82piterek Rekord cenowy + nowa trasa:) 29.10.15, 22:18
      No i mamy rekord do Grecji Ryanem, a konkretnie do Aten z Modlina, za 39 zl OW i 78 RT w grudniu i styczniu:
      www.fly4free.pl/hit-przeloty-do-aten-za-78pln/
      Ale zdecydowanie lepszą wiadomością jest wejście Aegeana do Krakowa z lotami do Aten:)
      www.fly4free.pl/nowa-trasa-z-krakowa/
      Dawno buźka mi się tak nie uśmiechała:)
      • snoozi Re: Rekord cenowy + nowa trasa:) 15.02.16, 21:25
        Mam pytanie. Czy jest jeszcze szansa na tani lot z Wrocławia do Chani 24.08 - 08.07 czy ceny będa już tylko rosły?
        • gona31 Re: Rekord cenowy + nowa trasa:) 16.02.16, 19:25
          te wysokie ceny utrzymują się od dłuższego czasu i na pewno spadną.Myślę że za 249zł OW brałabym :-)to dobra cena jak na sezon w pełni.
    • bulata123 Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za 10.12.15, 14:09
      Mam nadzieję, że moje pytanie zostanie zauważone tutaj :)
      Macie doświadzczeia z wynajęciem samochodu - interesuje mnie Larapetra.
      Sprawdzałam ceny na lotnisku, na miejscu - różnica w cenie b. duża
      • 82piterek Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za 13.12.15, 23:32
        Hej
        Nie wiem co to za miasto Larapetra, ale jeśli chodzi Co o Ierapetrę na Krecie to transfer możesz zamówić na hotelopia, wychodzi niecałe 48e za 2 osoby tam i nazat z lotniska w Chanii do hotelu Esperides w Ierapetrze. Nie wiem jak by im się to miało opłacać ale ja korzystałem z ich transferu do Plakias i nie było żadnych problemów. W razie innych pytań lub niejasności pisz śmiało tu lub na maila gazetowego.
        Pozdrawiam
    • Gość: Beata Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za IP: 93.182.76.* 13.12.15, 13:13
      Informacje o Cyprze znajdziesz tutaj: www.theislandofcyprus.blogspot.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka