82piterek ZTS Kreta od 669 pln loty,noclegi,auto 7 dni 01.07.15, 23:01 www.fly4free.pl/tygodniowy-pobyt-na-krecie-od-669-pln-loty-noclegi-auto/ Odpowiedz Link Zgłoś
82piterek Re: promocja na Kretę ryanair!!!!! 10.07.15, 22:23 Można za dobre pieniądze polecieć do Grecji - od 138 zł RT: www.fly4free.pl/lato-tygodniowy-pobyt-na-kos-z-krakowa-od-625-pln-loty-noclegi-i-transfery/ www.fly4free.pl/tanie-bilety-loty-grecja-ateny-za-181pln/ www.fly4free.pl/rekord-cenowy-santorini-i-ateny-na-przedluzony-weekend-za-455-pln/ www.fly4free.pl/tanie-loty-do-grecji-bilety-do-salonik-z-warszawy-za-138-pln/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kedro-dasos Re: wynajem domu wakacyjnego IP: *.wschowa.net.pl 16.07.15, 14:48 Czy mógłby mi ktoś polecić sprawdzoną stronę wynajmu domów wakacyjnych na Krecie. Lecimy w 10 osób i to byłoby dla nas najlepsze rozwiązanie. Na booking jest niewiele takich ofert. Odpowiedz Link Zgłoś
wera.29 do piterek82 21.08.15, 09:55 mogę prosić o kontakt na maila? jesteś wyżeraczem w temacie greckich lotów potrzebowałabym pomocy logistycznej miło mi będzie, gdy się odezwiesz kubag7@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stopczyk22 Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za 08.08.15, 21:47 www.crete.pl/news_845_Nowy_sposob_rozliczenia_podatku_VAT_w_hotelarstwie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.15, 00:26 Myślisz ,ze grecy będą przestrzegać tych wszystkich wytycznych w sprawie podatku????? Przeczytałem to dokładnie, jednak żaden turysta w tym się nie połapie,jak nie połapie to zapłaci. Już teraz podbijają ceny,tłumacząc się wzrostem podatku.Nikt będąc turystycznie w ostatnich dniach nie odczuwa różnicy, jednak ona jest tak ukryta ,bo co tam souvlak zrobiony w piccie z dodatkami podrożał o 0,2 ec bo podatek wzrósł. Jednak na same mięcho został taki sam. I co ? Wszystko co w knajpach poszło do góry ale i tak są takie same ceny jak w tamtym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
jakibytunik00 Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za 18.08.15, 15:06 witam aby otrzymac znizke na pierwszy wyjazd w wysokosci 94 zl czyli 25 dolarow nalezy zarejestrowac sie przez link polecajacy podaje ponizej www.airbnb.pl/c/gchojnowska?s=8 uzytkowanie portalu jest bezpieczne, i jest duzo ciekawych ofert, o wiele tanszych niz hotele poza tym mozna z wlascicielem ustalic cene specjalna pozdrawiam podroznikow Odpowiedz Link Zgłoś
jakibytunik00 Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za 18.08.15, 15:19 bardzo polecam rezerwacje noclegow na wlasna REKE Z tego portalu witam aby otrzymac znizke na pierwszy wyjazd w wysokosci 94 zl czyli 25 dolarow nalezy zarejestrowac sie przez link polecajacy podaje ponizej www.airbnb.pl/c/gchojnowska?s=8 uzytkowanie portalu jest bezpieczne, i jest duzo ciekawych ofert, o wiele tanszych niz hotele poza tym mozna z wlascicielem ustalic cene specjalna pozdrawiam podroznikow Odpowiedz Link Zgłoś
82piterek Rekord cenowy + nowa trasa:) 29.10.15, 22:18 No i mamy rekord do Grecji Ryanem, a konkretnie do Aten z Modlina, za 39 zl OW i 78 RT w grudniu i styczniu: www.fly4free.pl/hit-przeloty-do-aten-za-78pln/ Ale zdecydowanie lepszą wiadomością jest wejście Aegeana do Krakowa z lotami do Aten:) www.fly4free.pl/nowa-trasa-z-krakowa/ Dawno buźka mi się tak nie uśmiechała:) Odpowiedz Link Zgłoś
snoozi Re: Rekord cenowy + nowa trasa:) 15.02.16, 21:25 Mam pytanie. Czy jest jeszcze szansa na tani lot z Wrocławia do Chani 24.08 - 08.07 czy ceny będa już tylko rosły? Odpowiedz Link Zgłoś
gona31 Re: Rekord cenowy + nowa trasa:) 16.02.16, 19:25 te wysokie ceny utrzymują się od dłuższego czasu i na pewno spadną.Myślę że za 249zł OW brałabym :-)to dobra cena jak na sezon w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
bulata123 Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za 10.12.15, 14:09 Mam nadzieję, że moje pytanie zostanie zauważone tutaj :) Macie doświadzczeia z wynajęciem samochodu - interesuje mnie Larapetra. Sprawdzałam ceny na lotnisku, na miejscu - różnica w cenie b. duża Odpowiedz Link Zgłoś
82piterek Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za 13.12.15, 23:32 Hej Nie wiem co to za miasto Larapetra, ale jeśli chodzi Co o Ierapetrę na Krecie to transfer możesz zamówić na hotelopia, wychodzi niecałe 48e za 2 osoby tam i nazat z lotniska w Chanii do hotelu Esperides w Ierapetrze. Nie wiem jak by im się to miało opłacać ale ja korzystałem z ich transferu do Plakias i nie było żadnych problemów. W razie innych pytań lub niejasności pisz śmiało tu lub na maila gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Planowanie urlopu na własną rękę 2015 czas za IP: 93.182.76.* 13.12.15, 13:13 Informacje o Cyprze znajdziesz tutaj: www.theislandofcyprus.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś