Dodaj do ulubionych

Jaki hotel polecacie

18.03.16, 15:41
Proszę o polecenie fajnego hotelu. W zeszłym roku byłiśmy w Turcji. Nie interesują nas atrakcje dla dzieci ponieważ jadą sami dorośli. Wahamy się czy wybrać Grecję czy znów Turcję
Obserwuj wątek
    • grekan Re: Jaki hotel polecacie 18.03.16, 15:50
      ...to tak, jakby Grek zapytal Polaka o fajny hotel w Polsce: brak konkretrow, a pojecie fajny jest bardzo subiektywne...jeden chce tani , zwylky hotel bo zwiedza i tylko nocuje, a inny chce wypasiony z All, siedzi 2 tygodnie przy basenie i nawet nie wie gdzie byl..
    • sandra00 Re: Jaki hotel polecacie 04.04.16, 08:21
      Na początku dodam że jestem miłośniczką Turcji ale na Krecie też kilka razy byłam - jeżeli sami dorośli to polecam hotel Panorama Chania ( nie Panorama Village ) przepiękne widoki , bardzo dobre wyżywienie ,przemiła obsługa , jest gdzie wyjść na spacer , może trochę wąska plaża ale kilka minutek w lewo czy w prawo i jest już piękna szeroka ta w prawo nawet z piaszczystym dnem - nie czytajcie opinii bo ja jestem bardzo wybredna co do hoteli i te złe opinie naprawdę są mocno przesadzone jasne że tego hotelu nie można porównać do 5 gwiazdek w Turcji jedynie nie ma w nim żadnej dyskoteki i imprez nocnych !
      • mariankinczyk Re: Jaki hotel polecacie 07.04.16, 15:00
        sandra00 dzięki za polecenie hotelu i miejsca, zapewne jest pięknie.
        My jednak podjeliśmy decyzję o ponownych wakacjach w ukochanej Turcji
        • sandra00 Re: Jaki hotel polecacie 11.04.16, 11:20
          i prawidłowo !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka