Dodaj do ulubionych

Cypr - rewelacyjna cena

09.05.18, 20:28

Cześć,

kupiłam dzisiaj 5* hotel z AI (King Evelthon Beach Resort) w rewelacyjnej cenie - 2 548 PLN
za dwie osoby. Wylot jutro:) Przejrzałam dziesiątki opinii i przytłaczająca większość rozpływa się w pochwałach. Być może ktoś z czytających był ostatnio w tym hotelu i napisze, że to pułapka:) Tak tanio jeszcze nigdzie nie leciałam.

Za ewentualne odpowiedzi dziękuję
cm
Obserwuj wątek
    • ail7879 Re: Cypr - rewelacyjna cena 10.05.18, 10:21
      To był maj! Pachnialo last minutami:) Malgoska głupia Ty (że latasz w lipcu sierpniu i w Sylwestry). Dwa najtańsze terminy w roku to 10 maja i 10 grudnia. Już teraz kto roztropny powinien polować na Kanary 10 grudnia w rewelacyjnych cenach które są co roku.
      • ail7879 Re: Cypr - rewelacyjna cena 10.05.18, 10:22
        To znaczy nastawić się (np.zaplanowac urlop). Polować na początku grudnia na last - O to chodziło.
        • Gość: cherbata.mientowa Re: Cypr - rewelacyjna cena IP: *.centertel.pl 11.05.18, 15:23
          Słuszna sugestia. Majową sprawdziłam empirycznie. Na wyspy greckie grudzień to jednak za późno. W zeszłym roku byłam w październiku na Rodos i było cudownie.
          Wyleczyłam się z lata na wyspach. Jest gorąco, drogo i do domu daleko:). Późny wrzesień i październik to jest to. Obecny hotel "so far, so good". Wszystko jest super. Plany jesienne będę kontemplować pod palmą hotelową z widokiem na lazur morza.
          • ail7879 Re: Cypr - rewelacyjna cena 11.05.18, 23:19
            Ale Teneryfa czy Fuerta w grudniu, czemu nie? Ze 22 stopnie, pogoda wtedy duzo lepsza niż w Grecji, zwłaszcza na południowych wybrzezach wysp, dzień w godzinach 8-18. W oceanie da nawet radę się wykąpać (z 20 stopni). A Cypr jeszcze by dal rade w listopadzie.
            • ja.s.i.u Re: Cypr - rewelacyjna cena 12.05.18, 09:28
              Dokładnie, tym bardziej, że hotele też dokładnie wiedzą, jacy goście odwiedzają ich w pierwszej połowie grudnia. Wtedy właśnie można zrobić mały remont w hotelu, wyrzucić zapasy hotelowego magazynku żywności na bufet. Jeśli ludzie będą się skarżyć, to im się zwróci te grosze, co z tabeli frankfurckiej się należą, ale gość, który zapłacił dużo za święta Bożego Narodzenia, czy sylwestra będzie zadowolony, że hotel przygotował się na jego przyjazd.

I taka jest przyczyna grudniowych terminów, poziom obsługi wówczas jest inny, bo hotel przygotowuje się na przyjęcie gości, którzy zapłacą (od świąt) jedne z najwyższych cen. I ten poziom będzie obowiązywał do Trzech Króli (wtedy kończą się urlopy świąteczne), a później bufet znowu się odpowiednio do wydanych przez wczasowiczów pieniędzy skurczy.

Parę razy jeździłem na zimowe, zaczynające się w pierwszych dniach stycznia urlopy (żeby wykorzystać urlop z poprzedniego roku) i za każdym razem im dalej za szóstym stycznia, tym obłożenie bufetu słabsze. A później znowu wchodzi ekipa remontowa.
              • ail7879 Re: Cypr - rewelacyjna cena 12.05.18, 14:21
                Ale weź pod uwagę że są różne kraje, różne religie, różne terminy Świąt. Rosjanie i inni prawosławni mają trochę inaczej, może Polacy i Niemcy mają trochę podobnie ale Francuzi, Brytyjczycy Włosi czy inni - wszędzie trochę inaczej np.z feriami zimowymi. W Polsce jest fetysz długiego weekendu majowego bo 1 i 3 maja wolny. Można długo wyliczać i niekoniecznie 10 grudnia to "ogolnoswiatowy" niski sezon. Jest też wiele zalet podróżowania w niższym sezonie np.nizsze ceny rowniez na miejscu, mniejszy tłok itp.
                • ja.s.i.u Re: Cypr - rewelacyjna cena 12.05.18, 18:22
                  Tak, masz rację, przypominasz tego szefa z dowcipu, który najpierw spytał pracownika, czy lubi spocone kobiety i ciepłe piwo, a później zaproponował mu urlop nie w sierpniu, tylko w październiku.

Nie znam kraju w Europie, który nie miałby wolnego na przełomie roku (święta i sylwester). Poza tym najbardziej "nieelastyczną" grupą są rodziny, które muszą z dziećmi jeździć w ferie.

Co mamy? Francja w tym roku: 24.12.17 aż do 07.01.18, Hiszpania podobnie. Wielka Brytania, w zależności od szkoły początek między 19, a 22 grudnia, koniec pomiędzy 3 a 8 stycznia. I można by tak długo, żeby udowodnić, że terminy, w których występują ferie są najdroższe.

Przykład z września i października. W wiele miejsc we wrześniu pojedziesz taniej, niż w październiku. Przyczyna banalna. Ponad 80 milionów ludzi (tyle liczą Niemcy) w październiku płaci więcej, bo są Herbstferien. Mimo niewielkich przesunięć w landach w tym miesiącu nawet za wyższą cenę łatwo sprzedać urlop.
                  • dodekanezowiec Re: Cypr - rewelacyjna cena 12.05.18, 19:41
                    To ja się tez włączę, bo przypomina mi się dyskusja z Forum Wyspy Kanaryjskie.
                    1. Rosja - 150 mln ludzi i nic z tego nie wynika, że niby biedniejsi niż Niemcy bo jeżdżą tabuny ludzi, Ukraina dochodzi 50, więc 200 mln luda z przewagą prawosławia jest obojętne względem Świąt 25-26 grudnia. Może ten wschód to nie do końca Europa, ale to są klienci.
                    2. Co do rodzin z dziećmi - bywają hotele tylko dla dorosłych.
                    3. "Słabszy bufet" - niektórzy wolą hotel z BB czy bez wyzywienia i nie musi ich to dotyczyc.
                    4. Rozkład ferii w Niemczech nie ma żadnego przełożenia na ceny w Polsce. W Polsce wrzesień jest droższy niż październik.
                    5. Ceny w Polsce zależą głownie od aspektów polskich. Kiedyś 6 stycznia nie był wolny, a ferie nie były tak bardzo rozłożone (od mniej więcej 13 stycznia do końca lutego). Styczeń też miał super lasty, obecnie nie ma. Cena w last w Polsce jest niska nie z powodu Niemca czy Rosjanina, ale często głownie dlatego że w polskim samolocie zostało mało miejsc.
                    6. W grudniu po prostu nie musi się trafić na remont. Może w marcu czy kwietniu czy listopadzie bardziej.
                    • dodekanezowiec Re: Cypr - rewelacyjna cena 12.05.18, 19:53
                      Czemu reaguję alergicznie, kiedy piszesz, że ktoś coś uzależnia od Niemców? Otóż prawie nigdzie nie mogę trafić na niemieckojęzyczne wycieczki. Zwykle układ jest taki, że jest angielski + rosyjski, które też (choć gorzej) ale jako tako znam że zrozumiem. I to nie o to chodzi że Niemcy znają angielski. Ich jest po prostu w wielu miejscach mało, np. Cypr, Zakynthos, Bodrum. Co ciekawe, wszędzie tam byłem z Itaką. Jak z TUI dokądś to trochę jest.
                      • ja.s.i.u Re: Cypr - rewelacyjna cena 13.05.18, 11:20
                        Mnie najwygodniej wylatywać z Kolonii, albo Frankfurtu. Czasem chcę urlop spędzać z osobami, które muszą wylecieć np. z Katowic. Faktycznie, masz rację, w hotelach oferowanych przez Itakę najczęściej nie ma ofert dla Niemców. Trzeba szukać w polskim TUI, czy Neckermannie. Choć w tym roku się udało i do hotelu w Esquinzo jest wylot z Frankfurtu (z Thomas Cook) i z Itaki z Katowic w tym samym dniu i przylot prawie o tych samych porach.

Nie wiem skąd ty zbierasz swoje informacje. Ja staram się minimum trzy-cztery razy w roku gdzieś polecieć. Czasem są to z konieczności różne terminy, zawsze sierpień, ale pozostałe często styczeń, Wielkanoc i październik. Wszystko o czym piszę to moje spostrzeżenia. Masz rację, co do wiosennych remontów. Tylko że odświeżanie pokojów, malowanie, wymiana armatury odbywa się najczęściej właśnie w grudniu (te najpilniejsze prace) i a kontynuacja po wyjeździe gości bożonarodzeniowo-sylwestrowych, żeby na Wielkanoc zdążyć.

"Słabszy bufet", to też moje obserwacje. Staram się rano i wieczorem być w hotelu, stąd dla mnie HP to minimum, a więc mam okazję niektóre rzeczy zaobserwować.

Są hotele, do których już w tej chwili nie ma miejsc w październiku, mimo że do innych w tym kierunku miejsca są. Czyli miejsca w samolocie z Polski zostały, tylko w konkretnym hotelu wszystkie miejsca zostały sprzedane tym, którzy zarezerwowali je z okazji ferii. Bo z niemieckich lotnisk też w tych hotelach miejsca nie ma. A przed feriami i później są.
                        • dodekanezowiec Re: Cypr - rewelacyjna cena 13.05.18, 20:57
                          Co do października i Herbstferien - to jakiś Niemiec z Berlina mógłby z Poznania coś taniej znaleźć. Październik w Polsce to koniec sezonu, jest mało chętnych i dobre ceny. Za to wrzesień w Polsce ostatnimi laty pieruńsko drogi.
                          Gdyby tak z Polski chcieć 3 razy w roku lecieć, to żeby nie zrujnować się finansowo, mieć w miarę pogodę, mieć w miarę wylot z lotniska lokalnego (czyli nie tylko WWA, KTW) - to tak w połowie maja na tydzień (last), kierunki różne (najłatwiej by miał Warszawiak), ale najłatwiej chyba o Alanyę, gdzie będzie też najcieplej (z 25 st.) i morze już ma z 20 stopni. Najłatwiej o ofertę z Itaki. Letni wypoczynek ostatnio się zrobił bardzo drogi, tu moim zdaniem bardzo opłaca się first, Bułgaria na początku wrzesnia w tym czasie bywa lepsza niż we Włoszech, Chorwacji czy Hiszpanii. Przełom sierpnia i wrzesnia (w first) jest tanszy wg cen katalogowych od czerwca i wrzesnia. No i grudzień (wyloty nawet 15 czy 18 grudnia) na tydzień, Kanary, np. Playa Americas, Playa Ingles, Jandia. Też najłatwiej last z Itaki.
    • wislok1 Re: Cypr - rewelacyjna cena 12.05.18, 18:51
      kupiłam dzisiaj 5* hotel z AI (King Evelthon Beach Resort) w rewelacyjnej cenie - 2 548 PLN

Kupic hotel ***** za 2548 zlotych ( niecale 600 euro ) to wyjatkowa okazja

Wylot juz byl, po to zeby na miejscu podpisac kupno calego i super wypasionego hotelu za 600 euro
      Kupic mialy 2osoby, jak sama autorka watku napisala ....

Ciekawe,czy umowa kupna hotelu zostala podpisana ....
      • aseretka Re: Cypr - rewelacyjna cena 12.05.18, 21:13
        > Wylot juz byl, po to zeby na miejscu podpisac kupno calego i super wypasionego
        > hotelu za 600 euro
        > Kupic mialy 2osoby, jak sama autorka watku napisala ....
        > Ciekawe,czy umowa kupna hotelu zostala podpisana ....
        Piłeś? Nie pisz! Poza tym wielokropek, wbrew swej nazwie ma tylko trzy kropki. Chociaż robisz postępy, bo skróciłeś już ten znak interpunkcyjny z kilkunastu do czterech kropek. :-D
        • wislok1 Re: Cypr - rewelacyjna cena 12.05.18, 23:15
          Autorka(autor) watku pyta sie o pulapki ....

Ja caly watek traktuje jako smieszny zart ( 600 euro za all w hotelu ***** z przylotem i odlotem ) ...............................

Moja wypowiedz wiec tez musi byc zartobliwa ................ ( policz wszystkie kropki ! )

Co do picia, to nie oceniaj innych wedlug siebie,hehe
          • wislok1 Re: Cypr - rewelacyjna cena 12.05.18, 23:26
            Tak calkiem na serio

Ten hotel kosztuje 2593 zlote w maju za 1 tydzien od 1 OSOBY

( co kazdy moze sam sprawdzic w internecie )
            • Gość: cherbata.mientowa Cypru półmetek:) IP: *.static.cytanet.com.cy 13.05.18, 19:57

Sympatyczny rodak Piotr pracujący w recepcji hotelu powiedział, ze innym doskonałym terminem do odwiedzenia Cypru jest koniec września. Nie ma takich letnich, obezwładniających upałów i morze jest dobrze nagrzane po lecie.
              Na Wyspy Kanaryjskie jeszcze nie dotarłam. Zawsze gdy tylko zaczynałam je rozważać wygrywały z nimi wyspy greckie lub Madera. Wyspy greckie wrzesień/początek października a Madera w grudniu-lutym. Nie jest to najtańszy pobyt w tym terminie ale do tej miłości chętnie dopłacam:) Chcę tam zamieszkać.

Wyrażę też swoją opinie o poruszonej rzekomej dominacji Niemców w turystyce. Nie tam gdzie latam. Prawdopodobnie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:)
              Cypr - wiadomo jest brytyjsko-rosyjski. W hotelach napisy tylko w tych dwóch językach. W mieście odczuwalny kapitał rosyjski. Niemców widzi się (i słyszy:) sporadycznie. Jest dużo więcej Francuzów i dość dużo Polaków. Na Maderze też widać ich średnio. Może latają głownie stadami na Kanary:)

O obecnym hotelu mogę tylko w superlatywach. Położenie, wystrój wnętrza, obsługa, wyżywienie fantastyczne. Trochę mi to psuje humor ponieważ jako turystka z Polski nie mam się do czego przyczepić. Próbowałam, ale już się poddałam:) Nie napiszę o "monotonnych śniadaniach" i "bez szału". Ten hotel szał odwiedził i ciągle w nim przebywa:)
              Acha, i jajka ukazują się śniadaniowo w sześciu postaciach. Dzisiaj liczyłam.
              • dodekanezowiec Re: Cypru półmetek:) 04.02.19, 08:04
                Odświeżam post:
                1) by tradycja odświeżania przez spamerow dawnych wpisow zaatakowac Coral Travel że nie ma Cypru :)
                I uprzedzić że jak ktos spamuje że fajnie z Cyprem z Coral Travel to jest spamerem - idiota
                2) żeby zadedykowac wpis tym którzy uważają że ceny 2019 nie są wyższe A są bo maj na tydzień 7.300 w tym hotelu A autorka pisała że kupiła 2 razy taniej a nie 3 razy taniej
                3) żeby zadedykowac wpis tym którzy uważają iż "kto nie kupil first minute ten przegrał zycie" :)
          • jusytka Re: Cypr - rewelacyjna cena 16.02.19, 11:30
            Wisłok, nie wiem co cię tak śmieszy. Jeśli ktoś umie szukać okazji to za taką cenę może na Cypr polecieć, ja znalazłam podobna ofertę, w dodatku z opcją all incl
            • jusytka Re: Cypr - rewelacyjna cena 16.02.19, 11:31
              Oczywiście poza sezonem!
              • dodekanezowiec Re: Cypr - rewelacyjna cena 16.02.19, 23:11
                Dziś cena na 16 maja na tydzień za ten hotel 6.718. Ale paru ludzi na forach turystycznych- pożytecznych idiotow bądź opłaconych przez biura będzie twierdzić że trzeba kupować teraz nawet na maj bo potem będzie drożej.
                • jusytka Re: Cypr - rewelacyjna cena 16.02.19, 23:17
                  Nie rozumiesz, ze cena hoteli w tym samym terminie może się mocno różnic nie tylko w zależności od tego kiedy kupujesz, ale też gdzie? By kupować tanio trzeba nauczyć się te ceny porównywać tak samo jak kupując np ten sam telewizor w różnych sklepach
                  • dodekanezowiec Re: Cypr - rewelacyjna cena 16.02.19, 23:25
                    Przecież ten hotel ma zdaje się tylko Itaka. Więc nie rozumiem co ma do rzeczy porównanie do porównywania cen telewizorów:)
                    • dodekanezowiec Re: Cypr - rewelacyjna cena 17.02.19, 17:38
                      Podałem też cene za najtańszy pokój. Czyli 6.748 z turystycznym funduszem gwarancyjnym kontra 2.548. Albo dyskutujemy o faktach albo przeczuciach i odczuciach.
                      • Gość: sibi Re: Cypr - rewelacyjna cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.19, 20:50
                        ale o czym tu dyskutować ?
                        ktoś sobie zmyślił wszystko i liczy na to,m że mu uwierzą
                    • jusytka Re: Cypr - rewelacyjna cena 19.02.19, 06:39
                      Skoro twierdzisz, ze Itaka to jedyne miejsce, gdzie mozna kupic ten hitel lub jakikolwiek inny, to znaczy ze nie potrafisz porórównywac cen hoteli, tylko bierzesz to co ci wcisną, a więc grubo przepłacasz na ogół. Twój wybór oczywiście.
                      • dodekanezowiec Re: Cypr - rewelacyjna cena 19.02.19, 07:38
                        Exim może mieć w konfiguracji z Ryanairem. Tylko z lotniska gdzie lata Ryanair. Po drugie, dopłata do bagażu. Po trzecie, w konfiguracji z Ryanairem lastow raczej nie ma. Często są opłacalne ceny około miesiąc przed wylotem. Najtaniej obecnie 1759 na tydzień za osobę 24.02. Neckermann z dojazdem własnym tez ma. Nie, "Nie biorę co mi wcisna".
                        • dodekanezowiec Re: Cypr - rewelacyjna cena 19.02.19, 07:43
                          Exim ma luty, marzec, kwiecień. Nie wiem czy potem lato będą mieli. Ale o co głównie jest dyskusja? O to czy można kupić taniej. To raczej te osoby które twierdzą że nie można- mają mała wiedzę i orientację co do ofert turystycznych.
                        • jusytka Re: Cypr - rewelacyjna cena 19.02.19, 13:00
                          Można też samemu upolować tani lot , o ile się potrafi oraz sanemu kupić hotel, który podobnie jak telewizory sprzedaje zwykle mnóstwo pośredników, a różnice w cenie za to samo bywają ogromne. Ja organizuje wszystko sama, dlatego tak niskie ceny mnie nie zaskakują Wymaga to jednak trochę pracy i czasu, ale korzyści są ogromne. Co do oferty Exim Tour. Zdarzyło mi się zorganizowac lot i hotel blisko 100% tańszy niż tzw gotowiec od nich, oczywiście termin i hotel ten sam. Do tego dochodzi oczywiście transfer, ale kosztował grosze.
                          • dodekanezowiec Re: Cypr - rewelacyjna cena 19.02.19, 13:16
                            Gratuluję i popieram. I właśnie w kontekscie niedowiarkow- jak 1 człowiek może mieć tanio to taka Itaka w last nie może taniej sprzedać?
              • Gość: sibi Re: Cypr - rewelacyjna cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.19, 20:52
                jest fizycznie niemożliwe obniżyć cenę o 2/3 poza sezonem ( nawet poza sezonem )
                zwyczajnie nikt nie będzie to interesu dokładał
                • dodekanezowiec Re: Cypr - rewelacyjna cena 17.02.19, 22:05
                  Itaka miewa takie lasty. Uczestniczyłem w dyskusji rok temu i wierzę autorce. Widywalem takie oferty. Po drugie- rok temu cena za osobę wychodziła w First około 2.500, teraz 3.300. Ale pożyteczni idioci i naganiacze biur będą powtarzać jak mantrę że kto nie kupił First to przegrał życie. Niedługo za byle hotelik wymyśla 5 tysięcy za osobę za tydzień a przytakiwacze będą mówić- trzeba kupować oj trzeba pokój, bo będzie drożej.
                  • dodekanezowiec Re: Cypr - rewelacyjna cena 17.02.19, 22:07
                    Piszesz że nikt nie będzie dokładal. Jak nie sprzeda za tysiąc to dostanie zero bo będzie puste miejsce w samolocie. Jak ktoś jest pazerny i wymysla ceny z kosmosu to potem musi sprzedać za cokolwiek.
                • jusytka Re: Cypr - rewelacyjna cena 29.04.19, 22:33
                  Nikt do intetesu nie doklada to fakt, ale pośrednicy mogą na tobie zarobić mniej lub więcej.... A jak ich wyręczysz to ze zdziwieniem stwierdzasz, że można podróżować tanio i w dobrym standardzie...
              • wislok1 Taaa, rewelacyjna cena 18.02.19, 20:15
                Nie ma czegos takiego nawet poza sezonem

Podalem KONKRETNY przyklad, ze cena za ten hotel byla O WIELE wyzsza od tej reklamowanej na poczatku watku

I to poza sezonem

MOZE sie zdarzc cos takiego, ze dzieci maja 100% znizki przy 2 placacych doroslych i wtedy FAKTYCZNIE jest bardzo atrakcyjna cenadla calej rodziny

Ale tego NIE WOLNO podawac jako przyklad rewelacyjnych cen, bo:
                ...nie kazdy ma dzieci
                ...nawet jak ma, to moga byc starsze i na znizke sie nie lapia

ZDARZA sie, ze NAGLE sa super oferty last minute, bo ktos nagle odwolal rezerwacje
                albo po prostu hotel nie wszystko sprzedal na LATO
                CZESTO oferty first minute sa ciekawe

Ale roznica w cenie moze byc najwyzej KILKADZIESIAT %
                • wislok1 Re: Taaa, rewelacyjna cena 18.02.19, 20:23
                  Przypomne ceny,bo w calej dyskusji sie potracily

Autorka watku:
                  rewelacyjnej cenie - 2 548 PLN
                  za dwie osoby.

Moja uwaga:
                  Tak calkiem na serio

Ten hotel kosztuje 2593 zlote w maju za 1 tydzien od 1 OSOBY
                  • dodekanezowiec Re: Taaa, rewelacyjna cena 18.02.19, 23:02
                    Po pierwsze primo - rok temu były o wiele niższe ceny a po drugie primo - a gdzie to jest napisane za jaką cenę biuro sprzeda. Gdzie masz 2.593? 3.359 nawet.
                    www.itaka.pl/wczasy/cypr/pafos/hotel-king-evelthon-beach-resort,PFOKINE.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=search_p4&affiliate=466453732724&gclid=EAIaIQobChMIo9-N86PG4AIVEcayCh1MogL6EAAYASAAEgJOi_D_BwE&ofr_id=41ecf041e702d28bcdbf32adc62cce5fdaca28dea90871cfe1dbc838eefee9e7&adults=2&childs=0
                    A po co ktoś miał kłamać?
                    • dodekanezowiec Re: Taaa, rewelacyjna cena 18.02.19, 23:04
                      Oczywiście że w zimie Itaka miewała Cypr za 999 czy 1.199 za 5-gwiazdkowe hotele. Teraz chyba dlatego odpuścili Cypr zimą.
                      • dodekanezowiec Re: Taaa, rewelacyjna cena 18.02.19, 23:10
                        Autorka kupiła 9 maja 2018 r. z wylotem 10 maja 2018 r., więc w jaki sposob 12 maja 2018 r. chciałeś sprawdzić cenę regularną/last na 10 maja 2018 r.? W dniu 12 maja 2018 r. (sobota) mogłeś sprawdzić cenę na wylot 17 maja 2018 r. (czwartek). 17 maja już mógł nie być tak atrakcyjny jak 10 maja. A Ty wislok z tego co pamiętam mieszkasz w ogóle w Polsce? Korzystasz z Itaki? Wiesz czy Itaka jest touroperatorem czy pośrednikiem?
                        • wislok1 Re: Taaa, rewelacyjna cena 18.02.19, 23:31
                          Porownalem cene podana w pierwszym poscie z cena,ktora znalazlem

Obie ceny byly z maja

Roznica jest GIGANTYCZNA

To jakie ceny sa teraz DODATKOWO pokazuje, ze cena w otwarciu watku jest bajkowa

PS: oczywiscie ze ceny 17 maja sa o 100% wyzsze od cen z 10 maja ( wiekszego idiotyzmu na serio trudno odkryc )
                          A ty jestes agentem geniuszem, ktoremu sie nudzi i pisze totalne pie.doly
                          • dodekanezowiec Re: Taaa, rewelacyjna cena 19.02.19, 00:02
                            Może 16 maja kupując na 17ego było np. 1.600 :) Ceny jakie zapodali w tym roku też mogą prowadzić do super lastow niekiedy. Itaka czasem przegina A potem zbiera żniwo. Choć absurdalnosc ich niektórych cen doprowadziła do innego, gorszego dla turysty rezultatu - już w lutym (A robi się to zwykle w marcu) polikwidowali niektóre wyloty z lotnisk lokalnych bo za mało chętnych. Wislok sorry że ja trochę przegialem naskakujac na Ciebie choć Ty nie pozostales dłużny ale ta cena autorki wątku mogła być prawdziwa. Czasem widzę lasty Itaki np.na szybach biur. Zobacz na mój wątek na turystyce zorganizowanej i ludzie potwierdzają takie ceny w maju np. Zakynthos 659 za tydzień się zdarzył. Po co mieliby kłamać? Ta osoba zresztą parę razy coś tam wypowiadala się na forum i podobnie jak Ciebie uważam za poważną. Dobra - dyskusja dosłownie o zeszłorocznym śniegu:)
                            • wislok1 Re: Taaa, rewelacyjna cena 19.02.19, 16:50
                              OK

Nie ma po sie klocic

Pzdr
                              • dodekanezowiec Re: Taaa, rewelacyjna cena 29.04.19, 17:29
                                Oczywiście zawiesilem topór wojenny z innymi dyskutantami:) Ale nie chodzi o pamietliwosc tylko dobra pamięć. No i dziś mamy znów początek maja i dużo dobrych ofert za 1500 zł za osobę. Nie reklamuje kto co gdzie bo sam gonie spamiarzy. Tylko cena na 5 maja jest pokłosiem tego, iż w tym tygodniu wiele osób ma 2dniowy tydzień pracy a potem 5 czy 6dni nawet bo niektórzy 2 maja odpracowuja 11 maja.
                                • dodekanezowiec Re: Taaa, rewelacyjna cena 08.05.19, 08:13
                                  Pamietliwosc jest ostoją mocy i potęgi forum internetowego :) W dniu dzisiejszym oferta na jutro 2.499 ale od osoby. Czyli 2 razy drożej ale to tak bywa. Ten rok jest droższy, hotel zrobił się może popularniejszy, biuro wykupilo mniej pokoi żeby nie zostać na lodzie, w samolocie podzielilo się miejscami z innymi biurami itp. Aczkolwiek była chyba za 1199 teraz oferta Sentido 5 gwiazdkowego na Zakynthos (choć na 5 gwiazdek nie zasługuje ale zły nie jest).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka