bdra1 27.01.05, 23:49 czy ktos zna ten hotel z tui? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lusia12 Re: nana beach resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 07:32 opis hotelu znajdziesz na forum ( hotele apartamenty, Grecja). Odpowiedz Link Zgłoś
jagnak Re: nana beach resort 28.01.05, 14:02 jeśli to ten na Krecie w Hersonissos, to cudny... Byłam obok w Armindzie Hotel jest zbudowany na zasadzie wioski w orzecudnym ogrodzie z uliczkami i budynkami, jest to wielki, naprawdę wielki ogród z ogromnymi drzewami fikusa, różna dziene rośliny kwiaty, wszystko niesamowicie zadbane; własne plaża ze skalnymi półkami, można leżeć na plaży lub na skalnych półkach lub zatoczkach, duży pas przybrzeżny prywatny, hotelowy; widziałam też basen z atrakcjami dla dzieci nic więcej nie powiem, ale mam parę fotek to mogę przesłać jak chcesz na priv, zobaczysz tam ową atrakcję dla dzieci, półki skalne... Odpowiedz Link Zgłoś
bdra1 Re: nana beach resort 29.01.05, 16:10 tak prosze przeslij mi, bede wdzieczna.. bdra1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś