Gość: pepe IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 03.03.05, 18:57 Czy ktoś może powiedzieć coś na temat tej wyspy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewamalgorzata Re: Naxos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 01:28 > Czy ktoś może powiedzieć coś na temat tej wyspy? skocz.pl/oho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokusia Re: Naxos IP: *.radom.pl 27.06.05, 18:50 Naxos to piekna wyspa!bałam na niej 2 lata temy na campingu plaka to switny camping wprost przy samiutkiej plazy Ag. Anna to jedna z najladniejszych jak nie najladniejsza plaza na wyspie co prawda morze tam jest bardzo spokojne z widokiem na sasiadujaca wyspe Paros Ag. Anna to plaza naturystyczna ale nie tylko woda superczysta przejrzysta bialy piaseczek ale wieczorami w tym piaseczku pojawiaja sie robaki wiec nocowania na plazy nie polecam...ale polecam jak najbardziej ogladanie tam zachodow slonca no i gwiazd noca efekt przecudowny ale to chyba na wszystkich cykladach.....jesli chodzi o sporty wodne to najlepsze warynki sa na plazach Orkonos i Apollonas.... byłąm na wszytskich plażach wyspy ale dla amatorów spokoju i czystej wody polecam ta przy moim campingu......a tak a propos siebie to w tym roku wybieram sie prawdopodobnie na kos o ile znajde na niej camping jesli ktos cos na ten temat wie to proszeo pomoc!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Naxos IP: *.eia.pl 27.06.05, 20:12 Ja była ma campingu na Kosie, wielokrotnie. Niestety jest nieco przygnebiajacy.Warynki sanitarne beznadziejne. W prównaniu z Plaka to niebo i ziemia. Ale nie jest tak zle do końca Do miasta 2 km, ale jeżdza co chwila autobusy i mozna wypożyczyc rower. Plaża jest dośc daleko i też nie jest jakiąś rewelacja jest wręcz kiepska. A co najgorsze licza sobie wiecej niz w Place. Ja za 3 osoby, dwie dorosłe i dziecko płaciłam chyba 15 euro.Mało osób tam nocuje więc nie jest tak ciasno jak na Naxos.No i w sumie nie jest zle, ale łazienki sa na prawde psychodeliczne.W sumie to wolałam tam mieszkać niz w miescie.Obok jest hotel z basenem o ile pamietam kosztował 2 euro.I chyba nikt oprócz mnie nie płacił.Kiedys przyjechałam tam pod koniec czerwca i to po 22.00 i byłam tam sama z dzieckim plus ujadajacy doberman.Cały camping była wyłączony ale sie rozbiłam bo co miałam robic. Odpowiedz Link Zgłoś
amigo50 Re: Naxos 28.06.05, 04:07 Odgrzebałaś chyba jakiś archeologiczny temat. Naxos też zdeptałem bardzo dokładnie i kilkakrotnie próbowałem podpowiadać tym, którzy w te rejony się wybierają, aby uwzględnili w swoich planach tę wyspę, ale chyba nie cieszy się ona zainteresowaniem. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
amigo50 Re: Naxos 28.06.05, 04:03 A co chcesz wiedzieć o Naxos, bo wyspa to duża, ciekawych miejsc do zobaczenia wiele, plaże jedne z najlepszych na Cykladach. Wyspa bardzo fotogeniczna. Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś