IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 03.03.05, 18:57
Czy ktoś może powiedzieć coś na temat tej wyspy?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewamalgorzata Re: Naxos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 01:28
      > Czy ktoś może powiedzieć coś na temat tej wyspy?
      skocz.pl/oho
      • Gość: pokusia Re: Naxos IP: *.radom.pl 27.06.05, 18:50
        Naxos to piekna wyspa!bałam na niej 2 lata temy na campingu plaka to switny
        camping wprost przy samiutkiej plazy Ag. Anna to jedna z najladniejszych jak
        nie najladniejsza plaza na wyspie co prawda morze tam jest bardzo spokojne z
        widokiem na sasiadujaca wyspe Paros Ag. Anna to plaza naturystyczna ale nie
        tylko woda superczysta przejrzysta bialy piaseczek ale wieczorami w tym
        piaseczku pojawiaja sie robaki wiec nocowania na plazy nie polecam...ale
        polecam jak najbardziej ogladanie tam zachodow slonca no i gwiazd noca efekt
        przecudowny ale to chyba na wszystkich cykladach.....jesli chodzi o sporty
        wodne to najlepsze warynki sa na plazach Orkonos i Apollonas.... byłąm na
        wszytskich plażach wyspy ale dla amatorów spokoju i czystej wody polecam ta
        przy moim campingu......a tak a propos siebie to w tym roku wybieram sie
        prawdopodobnie na kos o ile znajde na niej camping jesli ktos cos na ten temat
        wie to proszeo pomoc!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ela Re: Naxos IP: *.eia.pl 27.06.05, 20:12
          Ja była ma campingu na Kosie, wielokrotnie. Niestety jest nieco
          przygnebiajacy.Warynki sanitarne beznadziejne. W prównaniu z Plaka to niebo i
          ziemia. Ale nie jest tak zle do końca Do miasta 2 km, ale jeżdza co chwila
          autobusy i mozna wypożyczyc rower. Plaża jest dośc daleko i też nie jest jakiąś
          rewelacja jest wręcz kiepska. A co najgorsze licza sobie wiecej niz w Place. Ja
          za 3 osoby, dwie dorosłe i dziecko płaciłam chyba 15 euro.Mało osób tam nocuje
          więc nie jest tak ciasno jak na Naxos.No i w sumie nie jest zle, ale łazienki sa
          na prawde psychodeliczne.W sumie to wolałam tam mieszkać niz w miescie.Obok jest
          hotel z basenem o ile pamietam kosztował 2 euro.I chyba nikt oprócz mnie nie
          płacił.Kiedys przyjechałam tam pod koniec czerwca i to po 22.00 i byłam tam
          sama z dzieckim plus ujadajacy doberman.Cały camping była wyłączony ale sie
          rozbiłam bo co miałam robic.
        • amigo50 Re: Naxos 28.06.05, 04:07
          Odgrzebałaś chyba jakiś archeologiczny temat. Naxos też zdeptałem bardzo
          dokładnie i kilkakrotnie próbowałem podpowiadać tym, którzy w te rejony się
          wybierają, aby uwzględnili w swoich planach tę wyspę, ale chyba nie cieszy się
          ona zainteresowaniem. A szkoda...
    • amigo50 Re: Naxos 28.06.05, 04:03
      A co chcesz wiedzieć o Naxos, bo wyspa to duża, ciekawych miejsc do zobaczenia
      wiele, plaże jedne z najlepszych na Cykladach. Wyspa bardzo fotogeniczna.
      Zdecydowanie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka