Gość: nec IP: *.chello.pl 06.05.05, 13:18 fajnie tam jest??? jakie plaże, widoki ? Najbardziej interesuje mnie najbliższa okolica hotelu Teoxenia. Ktoś był ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewamalgorzata Re: Chalikidiki Athos 07.05.05, 14:45 Mnie się ze wszystkich trzech palców Halkidiki Athos najmniej podobał. Jest najmniej malowniczy, najbardziej płaski, najwięcej tam niemieckich turystów, no i - nie da się na nim obejrzeć wschodu słońca nad Górą:) A..plaże też chyba najbrzydsze były na Atosie - chociaż na jednej nawet spałam;-) [z czego jasno chyba wynika, że o hotelach na Athos pojęcia nie mam.. pamietam, że był tam jakiś camping, ale nie zachęcający ani wyglądem, ani cenami...] Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Chalikidiki Athos 09.05.05, 13:23 Athos jest wspanialy, przepiekny! Zarowno jego wschodnie jak i zachodnie wybrzeze, po prostu obled. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalgorzata Re: Chalikidiki Athos 09.05.05, 13:48 No - i jak widać - wszystko kwestia gustu.. A przy okazji: byłes na pozostałych dwóch półwyspach? Bo ja tylko napisałam, że MNIE się najmniej ze wszystkich trzech podobał.. nie napisałam, że jest beznadziejny:) Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Chalikidiki Athos 09.05.05, 13:58 Tak, objechalismy na skuterze wszystkie 3 palce (tj za wyjatkiem rejonu monastycznego) i to kilkakrotnie. B. piekny jest takze wschodni odcinek 'dloni' polwyspu - tj. nie zaden z 3 palcow, ale rejon Stawros itp. Odpowiedz Link Zgłoś