Gość: pm68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:34 Witam serdecznie , proszę piszcie , kto wybiera się na Thassos w lipcu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: Thassos IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 21:25 Witam Co prawda nie w lipcu ale wybieramy się na przełomie sierpnia i września. Chętnie poczytam jak jedziecie (wyjazd indywidualny czy z biura,samolot,auto czy autokar). My chcemy jechać własnym samochodem (LPG) Poszukuje wszelkich informacji na temat jaką trasę najlepiej wybrać, gdzie zaplanować nocleg żeby wyjazd był bezpieczny i nie za drogi. Poszukujemy również ewentualnych towarzyszy podrózy (zawsze we dwa auta rażniej). Mamy juz kilka upatrzonych miejsc na Thassos, apartamenty bez wyzywienia, w razie czego słuzymy linkami. pozdrawiam Joanna jfp@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm68 Re: Thassos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:26 lecimy samoletem z biura podróży ITAKA , jeśli chodzi o samochód to raz wybrałem się z rodzinką do Hiszpani około 2500 km w jedną stronę i pomimo noclegu we Francji wspominam tą podróż jako horror . Nigdy więcej tak daleko nie pojadę samochodem z dzieckiem . Dorośli jak najbardziej , mogę nawet spać w samochodzie ale z dziećmi odradzam . Teraz tylko wygoda :) . Odpowiedz Link Zgłoś
anewtamm Re: Thassos 17.06.05, 15:55 Ja wybieram się z rodzinką w ostatnim tygodniu lipca i też z ITAKi. Jednak wycieczki nadal nie wykupiłam bo czekam na paszport dla synka. Odpowiedz Link Zgłoś