Gość: Maja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 11:20 Czy możecie opisać tą wyspę, jadę w sierpniu z Ecco w ofercie first minute "na chybił trafił" więc nie wiem jaki chotel i jaka miejscowość. Tak poza tym jak jest z Ecco? Z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Korfu z Ecco Holiday IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 11:24 Hotel przez samo "h"- sorki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmm Re: Korfu z Ecco Holiday IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 12:58 ecco bardzo drogie biuro.i beznadziejne.sa lepsze i tansze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Korfu z Ecco Holiday IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 14:42 Co do ceny to wydaje mi się,że jest dobra, za 2 tyg ze śniadaniami zapłaciłam 1100zł + opłaty lotniskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Korfu z Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:56 ja też jadę z Ecco na Korfu do miejscowości Paleokastritsa hotel Oceanis na przełomie czerwca i lipca, więc podczepiam sie pod prośbę Majki i proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo2 Re: Korfu z Ecco Holiday 31.05.05, 15:21 Korfu to największa z wysp jońskich. W odróżnieniu od wysp na morzu egejskim, jest dużo bardziej zielona (dużo deszczu zimą). Główne miasto o takiej samej nazwie jak wyspa to plątanina wąskich uliczek w stylu weneckim (przyjemne spacery). Większość najładniejszych plaż i miejsc do pływania znajduje się na wybrzeżu zachodnim, czasami dość trudno dostępnych (oczywiście te najładniejsze) Z Korfu jest stosunkowo blisko na stały ląd, można łatwo zrobić 2-3 dniowy wypad, jak się znudzi plażowanie. Ja byłem na Korfu na początku maja czyli przed sezonem, a już wtedy było full turystów. Odpowiedz Link Zgłoś