Dodaj do ulubionych

Korfu z Ecco Holiday

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 11:20
Czy możecie opisać tą wyspę, jadę w sierpniu z Ecco w ofercie first
minute "na chybił trafił" więc nie wiem jaki chotel i jaka miejscowość.
Tak poza tym jak jest z Ecco?
Z góry dzięki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: Korfu z Ecco Holiday IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 11:24
      Hotel przez samo "h"- sorki:)
      • Gość: mmmmmmmm Re: Korfu z Ecco Holiday IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 12:58
        ecco bardzo drogie biuro.i beznadziejne.sa lepsze i tansze.
        • Gość: Maja Re: Korfu z Ecco Holiday IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 14:42
          Co do ceny to wydaje mi się,że jest dobra, za 2 tyg ze śniadaniami zapłaciłam
          1100zł + opłaty lotniskowe.
    • Gość: mika Re: Korfu z Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:56
      ja też jadę z Ecco na Korfu do miejscowości Paleokastritsa hotel Oceanis na
      przełomie czerwca i lipca, więc podczepiam sie pod prośbę Majki i proszę o
      informacje
    • iwwo2 Re: Korfu z Ecco Holiday 31.05.05, 15:21
      Korfu to największa z wysp jońskich. W odróżnieniu od wysp na morzu egejskim,
      jest dużo bardziej zielona (dużo deszczu zimą). Główne miasto o takiej samej
      nazwie jak wyspa to plątanina wąskich uliczek w stylu weneckim (przyjemne
      spacery). Większość najładniejszych plaż i miejsc do pływania znajduje się na
      wybrzeżu zachodnim, czasami dość trudno dostępnych (oczywiście te najładniejsze)
      Z Korfu jest stosunkowo blisko na stały ląd, można łatwo zrobić 2-3 dniowy
      wypad, jak się znudzi plażowanie. Ja byłem na Korfu na początku maja czyli
      przed sezonem, a już wtedy było full turystów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka