Dodaj do ulubionych

Wasze fotki

IP: *.katowice.pik-net.pl 29.06.05, 12:59
Drodzy Grekofile! ;-) a może podzielilibyście się swoimi fotkami z wojaży po
Grecji i wyspach? jeśli ktoś z was opublikował je gdzies na necie to proszę
podajcie linki. Ja chętnie obejrzę a, jestem pewna, inni miłośnicy Grecji
też. Ja niestety jeszcze nie publikowałam swoich ale pracuję nad tym ;-)
myślę że po wrześniowych wakacjach stworzę jakąs małą własną "stronkę".
Pozdrawiam jak zwykle ciepło, aim.
Obserwuj wątek
    • martapodlesna Zacznę jako pierwsza :) 29.06.05, 13:23
      Witaj aim :)

Dużo podróży nie było, bo zaledwie 3 ale niezapomniane podróże to były :)
      Zaowocowały przeogromna fascynajcją do tego kraju. Na mojej stronce takiej
      osobistej w dziale "Moje podróże" są zdjecia z ostatniej wiosennej wyprawy do
      Aten.
      Reszta zdjęć z pozostałych wypraw - niestety w budowie :(
      Serdecznie Cię zapraszam i z niecierpliwością oczekuje Twoich wrażeń z
      tegorocznych, pierwszych wakacji w Helladzie :)
      A strona, o której pisałam to htt//www.hellada.sns.pl (zdjęcia robiłam takim
      zwykłym aparacikiem, więc nie są tak piękne jak z cyfrówki)
      Marta
      • kakofoniks [...] 29.06.05, 13:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: aim :) Re: Zacznę jako pierwsza :) IP: *.katowice.pik-net.pl 30.06.05, 08:57
        Własnie wróciłam z twojej stronki, bardzo ładna szata graficzna, od razu nasuwa
        na myśl błekit greckiego nieba i wody :) i już nie mogę się doczekac kiedy tam
        pojadę, ehhh, niestety nie mogłam "wejść" na zdjęcia z 98 i 99 roku (może jest
        coś nie tak z moją przeglądarką?) fajnie że oprócz właśnych podróży umieściłaś
        tam informacje o Helladzie, chyba dużo na jej temat wiesz, ja jeszcze będę się
        musiała dużo nauczyć, a moja wyprawa w te strony będzie już trzecią ;-) zato
        chyba najbardziej ekscytującą. Pozdrawiam:) aim
        • Gość: Asia Re: Zacznę jako pierwsza :) IP: *.lodzka.policja.gov.pl 30.06.05, 11:22
          A ja wogóle nie mogłam wejść!!! Niewiem co jest??? A tak bardzo chciałam
          zobaczyć te fotki
          • Gość: aim) Re: Zacznę jako pierwsza :) IP: *.katowice.pik-net.pl 30.06.05, 11:31
            pozwoliłam sobie za koleżakę :)
            www.hellada.sns.pl
          • martapodlesna Re: Zacznę jako pierwsza :) 30.06.05, 12:42
            Gość portalu: Asia napisał(a):

> A ja wogóle nie mogłam wejść!!! Niewiem co jest??? A tak bardzo chciałam
            > zobaczyć te fotki

Droga Asiu,
            te linki póki co nie działają :( nie mam czasu przygotowac zdjęć - uczę się do
            sobotniej obrony. Ale jak juz sie obronię, to postaram się jaknajszybciej
            zdjęcia przygotować i umieścić na stronie z tych pieknych miejsc :)

Pozdrawiam serdecznie
            Marta
            www.hellada.sns.pl
            www.grecja-online.pl
        • martapodlesna Do Aim :) 30.06.05, 12:54
          Witaj Aim :)

Dziękuje Ci za te przemiłe słowa pod adresem mojej stronki, czas gdy ona
          powstawała był czasem, gdy nie mogłam pojechać do Grecji, ale moje serce tak
          chciało być tam. Pomyślałam że chociaż w ten sposób wymyślając nowe rzeczy do
          strony jakoś ten smutek uciszę. I po trosze miałam rację, jednak chęć narastała
          coraz bardziej i plany o nowych miejscach do zobaczenia :)

Czy dużo wiem ? Staram swię sporo wiedzieć, dowiadywać czegoś nowego, napewno
          nie przepuszczam nowych pozycji które pojawiają się w księgarniach na temat
          Grecji :)

Piszesz, że to będzie Twoja 3 wyprawa do Grecji - a już zdążyłaś zwiedzić ?
          Jak dobrze sobie przypominam (jeśli się mylę, to poraw mnie proszę), że teraz
          będziesz na Krecie.

Ściskam Cię serdecznie
          Marta
          www.hellada.sns.pl
          www.grecja-online.pl
          • Gość: Do Marty:) Re: Do Aim :) IP: *.katowice.pik-net.pl 01.07.05, 14:50
            ja tez z niecierpliwoscia oczekuje na twoje zdjęcia z hellady te z
            wczesniejszych podrózy a przede wszytskim zycze powodzenia na obronie i 3mam
            mocno kciuki (ja to juz mam na szczescie za sobą ;) ale wiem jak to bylo, tak
            to moja 3-cia wyprawa, bylam 2 razy na Krecie w tym wycieczka 2-dniowa na
            Santorini. Kreta to mój raj na ziemi, ale w tym roku mam zamiar poznac tez inne
            wysepki mm.in. Milos, sifnos i paros (może jeszcze Mykonos i jak czasu i sił
            starczy Amorgos) licze ze przywioze z tej wyprawy mnóstwo zdjęć, nie wiem tylko
            ile kart do aparatu zabrac bo chyba będę duzo potrzebowac :) Ja jeszcze nie mam
            swojej strony a na pewno założe jakąś galerie zdjec po powrocie ale zamiescilam
            na necie kilka moich zdjec z Krety, oto jedno z nich robione zwyklym aparatem
            9jesczze nie mialam cyfrówki)mam nadzieje ze Ci sie spodoba (Kreta wogóle jest
            cudowna). Jeszce raz powodzenia i uściski.
            www.shadowgalleryforums.com/main/album_pic.php?pic_id=54
            • Gość: aim:) Re: Do Aim :) IP: *.katowice.pik-net.pl 01.07.05, 14:51
              ten poprzedni post to byłam ja czyli aim :))))
            • Gość: aim:) Re: Do Aim :) IP: *.katowice.pik-net.pl 01.07.05, 14:52
              ojej!!! a to moje zdjecie nie wchodzi, szkoda ehhhh....aim :)
              • bebiak Re: Do Aim :) 01.07.05, 14:57
                Gość portalu: aim:) napisał(a):

> ojej!!! a to moje zdjecie nie wchodzi, szkoda ehhhh....aim :)

No właśnie zauważyłam Aim :-(((
                Buuu
                Pozdrowienia. B.
      • Gość: fan Plaka i nie Plaka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:57
        Ja tylko nieskromnie dodam, że niektóre zdjęcia z Plaki - te z domkami i
        uliczkami wziętymi żywcem z wysp, są w rzeczywistości z Anafioteki, która leży
        tuż przy Place. Ale cudne miejsce, fakt :-)
        • neronka Re: Plaka i nie Plaka... 30.06.05, 17:47

hej
          mozna też zdjęcia np. z Krety tutaj wrzucać:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=20755436
    • Gość: camyk Re: Wasze fotki IP: *.chello.pl 08.10.05, 22:31
      www.club.lap.pl
      • bebiak Re: Nasze fotki 09.10.05, 02:06
        Camyku, jak zobaczyłam tę muszlę to coś mnie skręciło - uwielbiam takie
        znaleziska i zazdroszczę bardzo, bardzo:-) I ofkors te widoczki z Milos, którą
        tak mile wspominam, ech... Cyklady to jest jednak to co wielbię najbardziej,
        choć i na Twoją Kretę zajrzałam z frajdą, zwłaszcza, że w wielu miejscach tam
        dotąd nie byłam przecież.

Moje (amatorskie i niestety z głuptaka) zdjęcia z Hellady na
        betaki.friko.pl

Lipcowa Karpathos z podpisanym każdym zdjęciem już jest, ale
        Sifnos+Serifos+Amorgos jeszcze nie ma (hmm, nadal brak kasy na zdjęcia
        niestety).
        Pozdrowienia. B.
      • gale Re: Wasze fotki 09.10.05, 08:55
        Camyk, Twoja kolekcja zdjec jest wspaniala, kilka razy wzruszylem sie jak stary
        siennik :) Jestem pod wielkim wrazeniem! :)
      • Gość: camyk Foto IP: *.chello.pl 09.10.05, 14:21
        Bebiaczku, zobaczyłem na Twojej stronie zdjęcie z Milos w drodze do katakumb.
        Przypomniało mi pokonywanie samochodem tej wąskiej drożyny nad przepaścią (2-3
        metrową) w drodze do Halara Studio gdzie mieszkałem. Sama droga i parkowanie
        nie było fajne. Przed samym studio jak w kurniku;), ale Halara jest OK.
        Pamiętam Twoją prośbę o fotki z katakumb w Tripiti na Milos. Niestety nadal
        obowiązuje zakaz fotografowania. Można obejrzeć 'free' tylko jedno
        pomieszczenie (patrz link, 1 foto): www.milos-
        island.gr/english/sightseeing/catacombs1.htm
        Nie udało mi się popłynąć na sąsiednią wyspę Kimolos, trochę przez skromny
        rozkład połączeń promowych z Kretą, przez co spędziłem na Milos zaledwie 5 dni,
        a było na co popatrzeć. Niesamowite kolory i struktury skalne, wyjątkowo ciepła
        woda przez aktywność wulkaniczną wyspy. Z czerwono zielonożółtych skał (plaża w
        Paleohori) wydobywa się zapach siarki, a nurkując w kierunku cypla najbardziej
        wysuniętego na południe przy plaży Firiplaka natknąłem się na tj. ścianę
        zdecydowanie cieplejszej, mętnej wody jak mleko (choć w okolicy nie ma
        mleczarni;) ), przed którą ryby robiły zwrot o 180 st. zdecydowanie
        rozdrażnione.

Gale, wiem że to raptem kilka średniej jakości zdjęć, ale to początek.
        Zamierzam w krótkim czasie dodać kategorie: Amorgos, Naxos, Mykonos, Santorini,
        Teneryfę, Gran Canarię .. . Fotki robiłem pierwszy raz Olympusem C-765UZ,
        walczyłem z balansem bieli i wyszło tak jak widać za ciemne, za jasne.
        • Gość: aim :))) Do: camyka IP: *.katowice.pik-net.pl 10.10.05, 11:44
          Widziałam widziałam te zdjęcia !!!! są piękne, ja sama własnie wróciłam z Milos-
          Paros-Amorgos-Mykonos. mam bardzo podobne zdjęcia:). Mówię nieskromnie :) ale
          te wyspy są tak piękne że nie da się tam zrobić brzydkich zdjęć poprostu :D
          Sarakiniko jest cudne!!! na tzw. boat tour które trwało cały dzien dookoła
          Milos zrobiłam chyba z 500 zdjęć. Tyle cudów natury na raz i w 1 miejscu nie
          widziałam!!! Poza tym ta wycieczka zahaczała o kimolos. A propos Amorgos - czy
          odwiedziliście plażę Mourou ??? Zjazd na tą plażę samochodem był jednym z
          najbardziej przerażających. Poza tym objechałam w 2 dni samochodem chyba całą
          wyspę. Moja ulubiona plaża -Agios Pawlos. Byliście tam??? Gdzie mieszkaliście
          na Amorgos??? Czy na tej stronce, gdzie są Twoje zdjecia można zamieszczać
          zdjęcia za darmo? może i ja tam coś zmontuję ?? :)
          Pozdrawiam serdecznieAim :)
          • bebiak Re: Amorgos:-) 10.10.05, 11:50
            Cześć:-)

Gość portalu: aim :))) napisał(a):

> Moja ulubiona plaża -Agios Pawlos. Byliście tam??? Gdzie mieszkaliście
            > na Amorgos???

Ja mieszkałam w Aigiali:-)
            W tym wątku, który ciągnęłam będąc na Cykladach - zamieściłam link do
            mojej "Christiny".
            A na plażę Agios Pavlos zajrzałam a i owszem, bo to stamtąd odpływała łódka na
            wysepkę Nikouria, ale tego dnia (a to mój ostatni na Amorgos) nie pływała, bo
            wiało jak licho:((
            Szczególnie do Aim: zakładam (tak wnioskuję z postu), że miałaś fantastyczne
            wakacje:-)
            Pozdrowienia. B.
            • Gość: aim:) do bebiak :) szczególnie IP: *.katowice.pik-net.pl 10.10.05, 12:06
              oj wakacje byly fantastyczne :))) !!! Chyba najlepsze jakie miałam w życiu. :)
              Ja mieszkałam w Katapoli ale w Aegiali bylam 2 razy . A jak udało ci się w
              końcu przedostać na Amorgos, ja płynęłam promem z Paros, bez żadnego problemu,
              potem na Mykonos przesiadałam sie przez Naxos, ale żałowałam potem że tam nie
              zostałam bo Mykonos było zdecydowanie zabardzo ruchliwe jak dla mnie i plaże
              nie takie fantastyczne jak na poprzednich wyspach a z tego co widzialam płynąc
              promem plaże na naxos są rewelacyjne.
              POZDRAWIAM!
              aim :)
              • amigo50 Naxos? To jest to! 10.10.05, 22:14
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=26160193Witam.
                Zacząłem linkiem, pod którym umieściłem przed wakacjami trochę zdjęć właśnie z
                Naksos.
                Pozostały do umieszczenia jeszcze te najciekawsze fotki - fotki ze stolicy
                Naksos, ale przyszedł czas wyjazdu (gdzieżby indziej jeśli nie na wyspy
                greckie), a po przyjeździe nie mogę się jeszcze pozbierać i uzupełnić swoich
                starych wątków. Wątek ten zacząłem od Naksos, a przecież to maleńki wycinek
                Cyklad.
                O zdjęciach z tegorocznego rejsu na razie jeszcze nawet nie myślę, choć
                wypadałoby a i bebiaczek wierci mi dziurę w brzuchu o zdjęcia i komentarze z
                Patmos i Anafi. Myślę, że to dopiero chyba "w długie zimowe wieczory".
                Zgadzam się z aim, że Naksos jest wspaniałą, nieodkrytą do końca wyspą i może
                niech taką zostanie? Nie, to się nie uda, bo w końcu ludzie rozdepczą te
                najpiękniejsze na Cykladach i jedne z najpiękniejszych w calej Grecji plaże.
                Zazdroszczę Wam wszystkim, którzy byliście na Amorgos. Moje kolejne podejście
                nie wyszło. A miało być tak pięknie. Amorgos w tegorocznym rejsie zaplanowałem
                sobie na urodzinowy deser. Z powodu meltemi, ktore rozdmuchało się akurat w tym
                czasie (wspomina o nim także bebiak w swoich relacjach) wydmuchało mnie na
                Santorini. Było pięknie i cudownie, ale ileż można...
                ...no, można. Ja w każdym razie jeszcze na Santorini też się wybiorę i mam
                nadzieję, że w przyszłorocznym rejsie wyjdzie i Amorgos i Santorini.
                • amigo50 Re: Naxos? To jest to! 10.10.05, 22:20
                  No, nie udało się. Może teraz?
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=26160193
                • bebiak Re: Wiało jak licho! Do Amigo (szczególnie) 11.10.05, 00:55
                  amigo50 napisał:

> O zdjęciach z tegorocznego rejsu na razie jeszcze nawet nie myślę, choć
                  > wypadałoby a i bebiaczek wierci mi dziurę w brzuchu o zdjęcia i komentarze z
                  > Patmos i Anafi. Myślę, że to dopiero chyba "w długie zimowe wieczory".

Bosz...Amigo drogi... czy Ty chcesz, żebym eksplodowała????
                  No napisz chociaż, że w długie ale jesienne do licha wieczory, separakalo:-)

> Zgadzam się z aim, że Naksos jest wspaniałą, nieodkrytą do końca wyspą i może
                  > niech taką zostanie?

Ja na temat Naxos nic nie mogę napisać, bo widziałam ją raptem raz i to nocą, z
                  pokładu promu w 1998 roku. Nic poza tym - jeszcze jej nie tknęłam:-)
                  Ale ofkors wierzę Wam, że jest jedną z tych NAJ:-)

> Z powodu meltemi, ktore rozdmuchało się akurat w tym
                  > czasie (wspomina o nim także bebiak w swoich relacjach) wydmuchało mnie na
                  > Santorini.

Wiesz, nie jestem do końca pewna czy to było meltemi, hmm, nie jestem aż taka
                  biegła, chociaż może....
                  Pierwsza moją tegoroczną Cykladą była jak wiesz Sifnos. Ta po weekendzie w
                  Atenach wydawała mi się bardzo wietrzna, ale właściciel mego hotelu tamże mówił
                  mi, że to nie meltemi. Pewnie wiedział lepiej niż ja.
                  Potem trafiłam na Amorgos i przy niej to Sifnos w ogóle nie była wietrzna: to
                  na Amorgos miałam kłopoty ze zrobieniem zdjęć, szczególnie w wyższych partiach
                  (pisałam/mówiłam Ci), no i ta łódka co to nie pływała na Nikourię, i to, że
                  szlag trafił moją małą Cykladkę... To wszystko z powodu wiatru niestety, ale
                  niczego nie żałuję - to były wspaniałe wakacje w raju!
                  Acha, na Amorgos nie pytałam miejscowych czy to meltemi tak wiało (wiał) stąd
                  nie wiem, po prostu nie wiem i tyle, ale to się da ustalić (i chyba ustalę bo
                  mnie ciekawi).
                  Uściski nieustające. B.
                • Gość: aim;) Re: Naxos? To jest to! IP: *.katowice.pik-net.pl 14.10.05, 13:56
                  :(( niestety stronka sie nie wyświetla? czy da sie jakos tam wejść?
                  Aim :)
                  • Gość: wojtek Re: Naxos? To jest to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 22:18
                    Może teraz spróbujesz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=26160193
                    • amigo50 Re: Naxos? To jest to! 24.10.05, 22:41
                      Wojtku. Dziękuję Ci, że mnie próbujesz wspierać, ale okazuje się, że nie tylko
                      mi nie udawało się wkleić linka do mojej fotorelacji z Naxos. Mimo to spróbuję
                      jeszcze raz, zwłaszcza, że umieściłem tam kilka nowych zdjęć.
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=26160193&a=30629535&wv.x=2
              • bebiak Re: do Aim :) szczególnie 11.10.05, 00:45
                Gość portalu: aim:) napisał(a):

> oj wakacje byly fantastyczne :))) !!! Chyba najlepsze jakie miałam w
                życiu. :)

Ależ fajnie to przeczytać:-) Ech, cieszę się z Tobą!

> Ja mieszkałam w Katapoli ale w Aegiali bylam 2 razy .

W zasadzie od jakiegoś czasu to juz w 99% stawiałam na Aigiali (Aegiali) i był
                to wg mnie świetny wybór. W Katapoli byłam dwa razy, ale uczciwie przyznaje, że
                nie wywarła na mnie większego wrażenia: dziękowałam losowi, że "rzucił mnie" do
                Aigiali (nie obraź się na mnie Aim, ale uważam, że każdy może inaczej odbierać
                nawet to samo miejsce).

>A jak udało ci się w końcu przedostać na Amorgos, ja płynęłam promem z Paros,
                >bez żadnego problemu, (...)

Niespecjalnie się wysilałam skoro już wiedziałam, że i tak z przesiadką i tak.
                W sobotę o 12 w południe miałam z Sifnos stary prom "Agios Georgios" do
                Pireusu, którym (ciut spóżnionym) byłam ok. 18-tej. Poszwędałam się trochę tu i
                tam a o 23.55 miałam prom na Amorgos. Ten był super, taki nowoczesny a nadto
                szybki (choć to prom): "Blue Star 2" płynął na Amorgos tylko 5 godzin (szok
                dla mnie, ale i Amorgos była pierwszą wyspą, do portu której zawijał - do
                Katapoli).

Nie wiem czy wiesz, ale kiedy wróciłam i zajrzałam do tego wątku gdzie na
                gorąco z Cyklad donosiłam (do Ciebie też) to doznałam szoku: nasz Bah tak
                ślicznie cały wątek ozdobił zdjęciami i jak je zobaczyłam (te wszystkie
                miejsca) to aż mnie ścisnęło, że byłam, byłam dopiero i już nie jestem:(

Piękne miałam te wakacje, w sensie emocjonalnym (i takim bardzo osobistym) -
                moja absolutna czołówka. Nadal nie mam zdjęć cholercia (a zrobiłam ponad 500) i
                to mnie wkurza: nie moge zaktualizowac stronki wrrr, choć tekst mam już od
                miesiąca, no ale zdjęcia, zdjęcia mi potrzebne:(

Pozdrowienia cieplutkie. B.
          • Gość: camyk Re: Do: camyka IP: *.chello.pl 10.10.05, 18:21
            Skałki Mourou to podstawa na Amorgos - ABC do nurkowania i do wody. Zobaczycie
            tam fantastyczne formy skalne i refleksy świetlne (to robi wrażenie). Fajna
            jest też plaża na zachodnim cyplu wyspy przy zatoce Paradisia. Można tam
            wypożyczyć rower wodny i popłynąć na mało dostępną z lądu plaże obok, z wrakiem
            statku. Po drodze można też zahaczyć o jedną z paru jaskiń wyrzeźbionych przez
            wodę.
            Strona www.club.lap.pl jest na serwerze płatnym. Do edycji galeri zdjęć
            korzystam z darmowego programu www.web-album.org/ . Jeśli chcesz
            dołączyć zwoje zdjęcia do któregoś z utworzonych przezemnie katalogów, albo
            masz inny pomysł to napisz: camyk@gazeta.pl
    • kakofoniks moje fotki zkrety 10.10.05, 15:07
      strona www:
      www.kakofoniks.friko.pl
      Ecco Holiday:
      www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html
    • kakofoniks namraginesie 10.10.05, 15:08
      czemu ktos wykasowal moje watki??
    • g_shark Rodos 10.10.05, 21:25
      www.album.com.pl/album.php?id=9881
      • Gość: tom Re: Rodos IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 13.10.05, 13:51
        kokotech.republika.pl
        pyszne shark ;-)
        i pare moich.
    • miriam_73 Re: Wasze fotki 13.10.05, 22:49
      w podpisie jest link. musze jeszcze przerzucić Wyspy sarońskie i Santorini
    • Gość: Aim :) do wszystkich fotkowiczów IP: *.katowice.pik-net.pl 14.10.05, 14:06
      oj ja tez zrobiłam około 2 tys zdjęć (chyba jestem nawiedzona :) ale zabrałam
      ze sobą moją pierwszą w życiu cyfrówkę więc musiałam się wyżyć, a na prawde
      było co fotografować!!! Chciałabym zrobić jakąś stronkę z tego ale wciąż nie
      mam czasu niestety nad czym ubolewam. 2 tygodnie po powrocie dopiero udało mi
      sie niektóre zdjęcia wydrukować.
      Amorgos jest pod tym względem chyba najbardziej malowniczą wyspą (z tych które
      odwiedziłam) choć skały na Milos też robią wrażenie (Kleftiko, Sarakiniko,
      Papafragas..) Katapola jest chyba nieco bardziej euchliwym portem od Aegiali,
      mnie podobały się obydwa ale w Aegiali jadłam pyszną rybke w jednej z tawern
      więc miło wspominam tą wycieczkę. Pamiętam że leciała w tej tawernie fajna
      (grecka oczywiście) muzyczka. Spytałam właścicieli co to za muzyka ale miła
      greczynka wyjaśniła mi że ktoś nagrał jej ta płytę i chętnie by mi powiedziała
      ale sama nie wie co to jest :) W Katapoli natomiast rozciągał sie wspaniały
      widok na całą zatokę, trzebabyło podejść tylko troszkę do tzw. Ancient Minoa
      (takie wzgórze z wykopaliskami archeologicznymi ). Widok jest z tamtąd na
      prawdę zapierających dech w piersiach. Sama właściwie nie mogę sie zdecydować
      czy Amorgos czy Milos to mój number one bo obydwie są przepiękne. Na Paros
      natomiast najciekawsza była plaża Kolymbithres z dziwnymi "utworami" skalnymi i
      kościółkiem na wzgórzu z którego był kolejny cudny widok na atramentowo-zielona
      zatokę. Dodam jeszcze że woda na wszystkich wyspach - krystalicznie czysta, z
      tak przejrzystą wodą nie spotkałam sie nawet na Krecie. Ehhh... znów sie
      rozmarzyłam jak wracam wspomnieniami do tych chwil. Szkoda ze lato dopiero za
      rok. Ciepło pozdrawiam Aim :)
      • Gość: acek kilka kretenskich fotek z okolic Triopetry IP: *.product / 62.233.238.* 21.10.05, 13:10
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=30600638
    • www.podroze.kondi.pl Re: Wasze fotki 24.10.05, 21:48
      Witam

i zapraszam : www.grecja.kondi.pl Moja podróż do Grecji 2005 + wyspa
      Skiathos.
    • Gość: amelka Re: Wasze fotki IP: *.mofnet.gov.pl 26.10.05, 08:01
      Zapraszam do obejrzenia fotek z mojej ulubionej wyspy - Korfu (maj 2005)
      agiosgeorgios.w.interia.pl/
      • bebiak Re: Wasze fotki 31.10.05, 01:40
        Cześć,
        z wielką radością donoszę (z wielką - bo się cieszę), że właśnie (nareszcie!)
        wprowadziłam na moją stronę zdjęcia z tegorocznej podróży na Cyklady.
        Zaszalałam ze zdjęciami stąd zrobiłam aż trzy galerie, po jednej dla każdej z
        wysp (w sumie na stronie 112 zdjęć - no, dotąd mi się to nie zdarzyło).
        Miniaturki jakoś kiepsko mi się ładują (jeszcze nie wiem dlaczego), ale potem
        poszczególne zdjęcia otwierają się już normalnie.
        Moja stronka: betaki.friko.pl
        Pozdrowienia. B.
        • Gość: tom Re: Wasze fotki IP: *.bis.top.pl 02.11.05, 12:50
          fantastyczne Betaki super ale Ci zazdroszcze .
          plfoto.com/zdjecie.php?picture=680471
        • Gość: aim :) do bebiak (szczególnie) IP: *.katowice.pik-net.pl 08.11.05, 11:23
          (wróciłam po małej przerwie) Udało mi sie obejrzec Twoje zdjęcia, sa cudowne!!!
          szczególnie te z Amorgos, niektóre z nich przypominają mi moje własne :)))
          Kościółek Agia Anna, Monastyr (pamiętam jak ciężko się tam szło na piechotę z
          Chory do tego w pełnym słońcu, a ja niestety byłam w tedy chora :) ale było
          warto, widoki stamtąd były zapierające dech w piersiach, jeden z
          najpiękniejszych widoków rozciągał sie z Ancient Minoa na zatokę Katapola, jak
          zwykle trzebabyło sie troche powspinać ale było warto :) Pamiętam też wark
          statku Olimpia, mam dokładnie takie samo ujęcie. Z tego co wiem Wielki Błękit
          był kręcony w okolicach Monastyru, a z tego co pamiętam to kosciółek Agia
          Anna "robił" w tym filmie bodajże za dom głównego bohatera który mieszkał tam w
          dzieciństwie (nie wiem czy dobrze pamiętam). W porcie Katapola byla knajpa,
          która nazywała sie LeGrand Bleu i co wieczór puszczali tam film za darmo,
          oczywiscie skorzystałam z tej okazji zeby soebie nieco odświerzyć ale i tak
          wszystkich miejsc nie poznałam. W każdym razie Amorgos ze wszystich 4 wysp na
          jakich byłam w tym roku najbardziej mnie urzekło i na pewno kiedys tam wrócę.
          Ciepłe Pozdowienia,
          Aim :)
          • Gość: Aim :) wasze fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:31
            Pozdrawiam wszystkich po dłuuugiej przerwie :) za oknem zima a ja na
            przypomnienie zeszłorocznych wakacji podrzuciłam kilka fotek z moich wakacji na
            Cykladach. Gdyby ktoś miał ochotę obejrzec to zapraszam serdecznie :))
            cykladki.myphotoalbum.com (są tam 2 albumy Cykladki I i Cykladki II).
            Pozdrawiam Aim :)
    • martapodlesna Kreta,Rodos i Karphatos 05.11.05, 13:25
      Witam wszystkich :)
      gdybyście mieli chęć pooglądać wszystkie zdjęcia z Krety, jakie mam (za sprawą
      kolegi) od 2003 roku zapraszam na stronę
      www.grecja-online.pl/zdjecia/kreta.php
      o Rodos są zdjęcia grecja-online.pl/zdjecia/002/

o Karpathos grecja-online.pl/zdjecia/001/

a moje całkiem prywatne zdjęcia są na stronie
      www.hellada.sns.pl/
      w dziale moje podróże, podzielone na lata, czyli na kolejne 3 podróże - jak
      dotąd trzy :)
      • Gość: Aim :) Amorgos, Milos, Paros, Mykonos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:33
        Pozdrawiam wszystkich po dłuuugiej przerwie :) za oknem zima a ja na
        przypomnienie zeszłorocznych wakacji podrzuciłam kilka fotek z moich wakacji na
        Cykladach. Gdyby ktoś miał ochotę obejrzec to zapraszam serdecznie :))
        cykladki.myphotoalbum.com (są tam 2 albumy Cykladki I i Cykladki II).
        Pozdrawiam Aim :)
    • kakofoniks Re: Wasze fotki 06.01.06, 19:23
      strona www:
      www.kakofoniks.friko.pl

zlamanie regulaminu?? cos mi mowi ze gale cos za mna nie przepada i kasuje
      wszystkie moje wypowiedzi jak leci...
    • Gość: echosonda Kos, PAtmos, Giali, Nisyros IP: *.netcontrol.pl 07.01.06, 04:53
      Zapraszam do popatrzenia: www.gdzies-tam.za.pl/

pozdr a to echooooo......
    • spaee Symi - zdjęcia 09.01.06, 11:14
      Oto parę fotek z tygodniowych wakacji na Symi w 2004 r. W tym roku pewnie tam
      wrócimy...

public.fotki.com/hubert/symi2004/
      pozdrowienia
      hubert
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka