marduck 14.07.05, 12:20 Czy ktoś z forumowiczów był w tym hotelu, i czy może podać jakieś info. Z góry dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościu Re: Chrissi Amoudia proszę o info o hotelu IP: 212.160.138.* 14.07.05, 15:51 Byłem w tym hotelu chociaż nie miałem okazji skorzystać z jego atrakcji bowiem po przylocie do Heraklionu oświadczono nam że jest awaria " brak prądu " i hotel czsowo nie przyjmuje gości a nam zaproponowano inny oczywiści o tej samej kategori. Do morza jest jakies 400 m plaża nie ciekawa, jest to kameralny hotelik z niewilkim basenem dużo zieleni. do cenrum miasta kilka kilometrów ale bus kilk razy dowozi na miejsce. Jak masz jakieś szczegółowe pytania chętnie odpowiem Pozdrowienia dla czytajacych Odpowiedz Link Zgłoś
marduck Re: Chrissi Amoudia proszę o info o hotelu 15.07.05, 12:58 Mam pytania odnośnie samego hotelu, obsługi i jego oferty all Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marduck Re: Chrissi Amoudia proszę o info o hotelu 15.07.05, 21:29 dzięki za info, jeśli ktoś mialby jeszcze coś do dodania to proszę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Chrissi Amoudia proszę o info o hotelu IP: 212.160.138.* 15.07.05, 13:56 Z jakim biurem sie wybiersza ja byłem z open travel.Jak wspominałem nie miałem okazji spędzić urlopu ale byli tam nsasi znajomi którzy jechali z TUI. Z ich relacji wiem ,że chwalili sobie obsługę oraz jedzenie co do all nie wiem co było innego niz to co widnieje na oferci.Jeżeli wybierasz sie z dzićmi jest to dobry pomysł bowiem nie trzeba pokonywać wielkich odległości aby dostać sie np :na basen albo na obiad.Hotel położony jest przy mało ruchliwej drodze, która prowadzi do kilku jeszcze hoteli. Hotel jest czysty zadbany nie ma żadnego robactwa. Polakówjest niewielu głównie Niemcy i Francuzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś