Dodaj do ulubionych

Chrissi Amoudia proszę o info o hotelu

14.07.05, 12:20
Czy ktoś z forumowiczów był w tym hotelu, i czy może podać jakieś info.
Z góry dziekuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gościu Re: Chrissi Amoudia proszę o info o hotelu IP: 212.160.138.* 14.07.05, 15:51
      Byłem w tym hotelu chociaż nie miałem okazji skorzystać z jego atrakcji bowiem
      po przylocie do Heraklionu oświadczono nam że jest awaria " brak prądu " i
      hotel czsowo nie przyjmuje gości a nam zaproponowano inny oczywiści o tej samej
      kategori.
      Do morza jest jakies 400 m plaża nie ciekawa, jest to kameralny hotelik z
      niewilkim basenem dużo zieleni. do cenrum miasta kilka kilometrów ale bus kilk
      razy dowozi na miejsce. Jak masz jakieś szczegółowe pytania chętnie odpowiem
      Pozdrowienia dla czytajacych
      • marduck Re: Chrissi Amoudia proszę o info o hotelu 15.07.05, 12:58
        Mam pytania odnośnie samego hotelu, obsługi i jego oferty all
        Pozdrawiam
        • marduck Re: Chrissi Amoudia proszę o info o hotelu 15.07.05, 21:29
          dzięki za info, jeśli ktoś mialby jeszcze coś do dodania to proszę
          pozdrawiam
      • Gość: gościu Re: Chrissi Amoudia proszę o info o hotelu IP: 212.160.138.* 15.07.05, 13:56
        Z jakim biurem sie wybiersza ja byłem z open travel.Jak wspominałem nie miałem
        okazji spędzić urlopu ale byli tam nsasi znajomi którzy jechali z TUI. Z ich
        relacji wiem ,że chwalili sobie obsługę oraz jedzenie co do all nie wiem co
        było innego niz to co widnieje na oferci.Jeżeli wybierasz sie z dzićmi jest to
        dobry pomysł bowiem nie trzeba pokonywać wielkich odległości aby dostać sie
        np :na basen albo na obiad.Hotel położony jest przy mało ruchliwej drodze,
        która prowadzi do kilku jeszcze hoteli.
        Hotel jest czysty zadbany nie ma żadnego robactwa. Polakówjest niewielu
        głównie Niemcy i Francuzi.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka