Dodaj do ulubionych

Kto na Kretę -Amoudara (TRAF) z Ecco -28.08?

24.08.05, 11:00
Czy koś z Was leci na Kretę z Ecco w najbliższą niedzielę?
My wybraliśmy opcję TRAF -hotel 3*, prawdopodobnie w miejscowości Amoudara.

Pozdarwiam i mam nadzieję, że ktoś leci w tym terminie...

Ania
Obserwuj wątek
    • kakofoniks Re: Kto na Kretę -Amoudara (TRAF) z Ecco -28.08? 24.08.05, 14:28
      ciekawe ile karaluchow trafisz :D

wez cos przeciwko komarom

jesli nie wiesz o czym mowie poczytaj :
      www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html
      • aniaw77 Re: Kto na Kretę -Amoudara (TRAF) z Ecco -28.08? 25.08.05, 09:12
        A jak nie trafię na karaluchy?
        Zresztą to nic nowego - w Polsce też są karaluchy.....:-)))
        A poza tym te małe robaczki nie robią na mnie wrażenia po tym jak miałam
        jadowitego węża w hotelu w Kairze w Egipcie...ale to było z zupełnie innym
        biurem podróży.

Pozdrawiam,
        Ania
    • k.chmiel75 Re: Kto na Kretę -Amoudara (TRAF) z Ecco -28.08? 24.08.05, 14:36
      Cześć,
      My się wybieramy w tym terminie ale do Agia Pelagia-Panorama.
      Pozdrawiam
      Krzysiek
      • aniaw77 Re: Kto na Kretę -Amoudara (TRAF) z Ecco -28.08? 25.08.05, 09:13
        Może spotkamy się w samolocie?
        O której lecicie?

Ania
        • k.chmiel75 Re: Kto na Kretę -Amoudara (TRAF) z Ecco -28.08? 25.08.05, 15:36
          Zbiórkę mamy o 6.00,a wylot jakoś koło 8.00,więc do zobaczenia.
          Krzysiek
    • kakofoniks co sie zas tyczy weza 25.08.05, 21:23
      to weze nie mieszkaja zazwyczaj w pokojach tylko przychodza z zewnatrz. poza tym nie nalezye do osob ktorym nie przeszkadza kiedy po moim jedzeniu chodzi robactwo. i wreszcie ostatnia rzecz: place - wymagam. w koncu place za okreslone warunki a nie za mozliwosc wyjazdu w ciemno...
      • Gość: sisi Re: co sie zas tyczy weza IP: 80.50.84.* 26.08.05, 07:26
        Kokofonix, nie wiem kto ty jesteś ale to nie jest normalne co wypisujesz i jakie
        zdjęcia zamieszczasz. Ja z Ecco jadę do Eri Palace 28 sierpnia z Katowic i nie
        mam żadnych obiekcji ani do biura ani do miejsca. A może ty wogóle nigdzie nie
        podróżujesz, bo jakoś realiów niektórych spraw nie znasz.
        • kakofoniks co sie tyczy normalnosci 16.09.05, 10:34
          to nie ja uwazam ze KARALUCHY sa rzecza NORMALNA tylko ECCOHOLIDAY. zdjecia pochodza z hotelu w ktorym mieszkalem , natomiast odpowiedz biura... no coz jest orginalna to trzeba przyznac, na zasadzie zaplaciles mam cie... w niedomowieniu.

co do podróży to najwyrazniej nie ogladalas strony, chociaz jest tam tylko maly przekroj moich wycieczek

pzdr
      • azra19 Re: co sie zas tyczy weza 26.08.05, 08:17
        Kakofoniks! A powisz mi wreszcie co wywalczyłeś w sądzie, czy to tajemnica? czy
        może tam zostałeś wyśmiany?
      • aniaw77 Re: co sie zas tyczy weza 15.09.05, 16:25
        Witam,

Właśnie wróciłam z Krety z Ecco i -pewnie ku Twojemu rozczarowaniu- nie miałam
        karaluchów w pokoju.
        Było bardzo fajnie, mieszkaliśmy w bardzo fajnych warunkach i nie narzekamy na
        biuro -wszystko było OK.

Pozdrawiam,
        Ania
        • Gość: Lena Re: co sie zas tyczy weza IP: *.aster.pl 15.09.05, 23:39
          a gdzue w koncu trafiliscie ?
          • aniaw77 Re: co sie zas tyczy weza 23.09.05, 09:15
            Byliśmy w Hotelu Lili -bardzo miły, rodzinny hotelik.
            Poleceam!
    • Gość: kakofoniks Re: Kto na Kretę -Amoudara (TRAF) z Ecco -28.08? IP: *.retsat1.com.pl 16.09.05, 10:27
      masz szanse na karaluchy :D www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html
      • Gość: xyz Re: Kto na Kretę -Amoudara (TRAF) z Ecco -28.08? IP: *.aster.pl 17.09.05, 00:16
        sam jestes karaluch !!
        • Gość: kakofoniks poziom forumowiczow IP: *.retsat1.com.pl 17.09.05, 21:08
          no coz, poziom niektorych np xyz pozostawia wiele do zyczenia...
          a i gale chyba jest dosc jednostronny w ocenach, ale kwestia cenzury byla juz kiedys porucszana..
          • Gość: Erik Re: poziom forumowiczow IP: 212.76.37.* 20.09.05, 14:04
            kakofoniks a jakiego ty poziomu odpowiedzi oczekujesz na swoje smieszne i
            durnowate wywody? Jesteś człowieku monotematyczny i daj sobie już spokój bo
            nikt nie zwraca już uwagi na twoje karaluchy, przestań się ośmieszać .
            • kakofoniks Re: poziom forumowiczow 21.09.05, 13:58
              skoro nie zwraca to czemu odpisujesz?? poza tym nie wiem czy zwrociles uwage ja nikogo nie obrazam.
    • Gość: tetka Re: Kto na Kretę -Amoudara (TRAF) z Ecco -28.08? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:13
      W zeszłym roku spotkałam w Amoudarze dziewczyny, które przyleciały z
      Ecco,zapłaciły za hotel *** a dostały hotel* z karoluchami,bez basenu.
      Ja osobiście wykupiłam hotel**** przy samej plaże, w rzeczywistości się
      okazało że ten hotel jest od plaży 900 metrów pod góre(w katalogu zamieścili
      zdjęcie zupełnie inego hotelu).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka