Gość: W IP: *.ultimo.masq / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 16:54 Czy ktoś ma jakieś świerze informacje na temat tego hotelu. Wykupiłem już oferte w TUI chciałbym się dowiedzieć na co się mam przygotować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Montemar Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:39 Ja też się tam wybieram po 15 września. Mało jest opinii o tym hotelu więc nie ma co się skarżyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Montemar Beach IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.06, 17:10 Jeżeli już wrociliście sami coś napiszcie o tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamia68 Re: Montemar Beach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.01.06, 20:25 Poczytajcie (w j. niemieckim ) na : www.holidaycheck.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Montemar Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 09:11 Hotel jest OK. Takie 3 i pol gwiazdki. Spory osrodek, najfajniejsza jest najnowsza czesc tuz przy plazy (Montemar Beach), a w pozostalych czesciach najlepiej brac z widokiem na morze. Jedzenie OK, kilka restauracji, spokojne miejsce, jedna z ladniejszych plaz. Standard... no bez zlota i marmurow, ale czysciutko. My bylismy zadowoleni. aha, koniecznie wypozyczcie samochod i zobaczcie Lindos, miasto Rodos, plaze i klasztor Tsambika i gory na poludniowym zachodzie wyspy (ruiny zamkow z genialnym widokami, plaze) oraz Prassonissi. W Dolinie Motyli nie widzialem ani jednego motyla! Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Montemar Beach 15.01.06, 13:55 Zapewne widziałeś Montemar Main. Możesz coś o nim napisać? Byłeś może w pokojach, przy basenie? Turyści byli zadowoleni z Main? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Montemar Beach IP: *.szuwarowa.krakow.pl 15.01.06, 16:24 Na forum Grecja-hotele jest sporo wypowiedzi. Ja wróciłam bardzo zadowolona. Ale z Rainbow tours chyba taniej wyszło, niz z TUI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamia68 Re: Montemar Beach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.06, 18:56 sprostowanie : w Dolinie Motyli nie ma motyli, jest za to rodzaj ćmy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Dolina Motyli... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 21.01.06, 13:58 > sprostowanie : w Dolinie Motyli nie ma motyli, jest za to rodzaj ćmy ... Sprostowanie do sprostowania: Ćmy to też motyle. A dokładniej: motyle nocne. Nb. ich występowanie dokładnie opisał Tgwiazda w najlepszym (w/g mnie) poście na Forum nt. Rodos: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=22246585&a=26577383 bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Montemar Beach IP: *.pro-internet.pl 15.01.06, 20:10 Basiu, czytalam że byliście z małym dzieckiem rok temu w maju i wcześniej na Chakidiki. Proszę odezwij się na adres daria.1@gazeta.pl. My też zamierzamy teraz w maju z Rainbow z 2-latką tylko jeszcze nie zdecydowaliśmy. Moze jakieś zdjęcia możesz przesłać hotelu, okolicy. Jaką mieliście pogodę w maju, czy woda ciepła i jaka plaża, wejście do morza. Napewno będę miała jeszcze kilka pytań. My we wrześniu byliśmy w Sirios V. na Krecie b. nam sie podobało (czytałam że też tam byliście ;)). Pozdrawiam i czekam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Montemar Beach IP: *.szuwarowa.krakow.pl 17.01.06, 18:32 Odpisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś