Dodaj do ulubionych

Montemar Beach

IP: *.ultimo.masq / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 16:54
Czy ktoś ma jakieś świerze informacje na temat tego hotelu. Wykupiłem już
oferte w TUI chciałbym się dowiedzieć na co się mam przygotować?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Montemar Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:39
      Ja też się tam wybieram po 15 września. Mało jest opinii o tym hotelu więc nie
      ma co się skarżyć :)
    • Gość: ja Re: Montemar Beach IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.06, 17:10
      Jeżeli już wrociliście sami coś napiszcie o tym hotelu
      • Gość: lamia68 Re: Montemar Beach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.01.06, 20:25
        Poczytajcie (w j. niemieckim ) na : www.holidaycheck.de
        • Gość: Tomek Re: Montemar Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 09:11
          Hotel jest OK. Takie 3 i pol gwiazdki. Spory osrodek, najfajniejsza jest
          najnowsza czesc tuz przy plazy (Montemar Beach), a w pozostalych czesciach
          najlepiej brac z widokiem na morze. Jedzenie OK, kilka restauracji, spokojne
          miejsce, jedna z ladniejszych plaz. Standard... no bez zlota i marmurow, ale
          czysciutko. My bylismy zadowoleni. aha, koniecznie wypozyczcie samochod i
          zobaczcie Lindos, miasto Rodos, plaze i klasztor Tsambika i gory na poludniowym
          zachodzie wyspy (ruiny zamkow z genialnym widokami, plaze) oraz Prassonissi. W
          Dolinie Motyli nie widzialem ani jednego motyla!
          • daria.1 Re: Montemar Beach 15.01.06, 13:55
            Zapewne widziałeś Montemar Main. Możesz coś o nim napisać? Byłeś może w pokojach, przy basenie? Turyści byli zadowoleni z Main?
            • Gość: Basia Re: Montemar Beach IP: *.szuwarowa.krakow.pl 15.01.06, 16:24
              Na forum Grecja-hotele jest sporo wypowiedzi.
              Ja wróciłam bardzo zadowolona. Ale z Rainbow tours chyba taniej wyszło, niz z
              TUI.
              • Gość: lamia68 Re: Montemar Beach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.06, 18:56
                sprostowanie : w Dolinie Motyli nie ma motyli, jest za to rodzaj ćmy .
                • Gość: bah7 Re: Dolina Motyli... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 21.01.06, 13:58
                  > sprostowanie : w Dolinie Motyli nie ma motyli, jest za to rodzaj ćmy ...

Sprostowanie do sprostowania:

Ćmy to też motyle.
                  A dokładniej: motyle nocne.

Nb. ich występowanie dokładnie opisał Tgwiazda w najlepszym (w/g mnie) poście
                  na Forum nt. Rodos:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=22246585&a=26577383

bah7
              • Gość: daria Re: Montemar Beach IP: *.pro-internet.pl 15.01.06, 20:10
                Basiu, czytalam że byliście z małym dzieckiem rok temu w maju i wcześniej na Chakidiki. Proszę odezwij się na adres daria.1@gazeta.pl. My też zamierzamy teraz w maju z Rainbow z 2-latką tylko jeszcze nie zdecydowaliśmy. Moze jakieś zdjęcia możesz przesłać hotelu, okolicy. Jaką mieliście pogodę w maju, czy woda ciepła i jaka plaża, wejście do morza. Napewno będę miała jeszcze kilka pytań. My we wrześniu byliśmy w Sirios V. na Krecie b. nam sie podobało (czytałam że też tam byliście ;)). Pozdrawiam i czekam :))
                • Gość: Basia Re: Montemar Beach IP: *.szuwarowa.krakow.pl 17.01.06, 18:32
                  Odpisałam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka