Dodaj do ulubionych

Rodos-do znawców-pomóżcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:44
Szukam hotelu na Rodos, przeczytałam wiele wątków i nadal nie wiem, gdzie
jechać. Pomóżcie proszę:
- miejsce musi być spokojne i blisko morza (idealnie z widokiem na morze)
- hotel przyjazny dziecku (5 lat)
- all
- 4 lub 3 gwiazdki.
Te warunki powinny być spełnione jednocześnie :)
Chcemy spokoju, a nie dyskotek.
Będę wdzięczna za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Prezio Re: Rodos-do znawców-pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:26
      Ja chce byc piekny i bogaty, pomozcie...BTW, nie znacie czasem jakiegos
      ubezpieczyciela, ktory by zwrocil, gdybym jednak nie zostal. A najlepiej to
      wrozke, bo nie chodzi o to, zeby stac sie, tylko zeby sie przekonac ze nie
      warto....
    • Gość: Kretka Re: Rodos-do znawców-pomóżcie IP: *.acn.waw.pl 01.02.06, 21:36
      spokojnie jest w okolicach Lardos, w Lothiarice, zero dyskotek (przynajmniej we
      wrześniu). Mieszkałam w apartamentach, ale obok był All Inc. 4* Montemar Main
      Resort (3 różne nazwy , 3 składniki jednego kompleksu). Ludzie , którzy z
      naszego biura tam mieszkali byli b. zadowoleni. Jeden z tych Montemarów jest na
      plaży. Montemar jest np w ofercie Rainbow Tours ale i w innych
    • Gość: daria Re: Rodos-do znawców-pomóżcie IP: *.pro-internet.pl 01.02.06, 22:41
      My własnie wybraliśmy Montemar Beach. Nasze dziecko będzie miało wówczas 2 latka.
      • Gość: ddb2 Re: Rodos-do znawców-pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 23:18
        Montemar Mein ma jedna gwiazdke wiecej, lezy dalej od plazy ( idzie sie przez
        kompleks hotelowy ), oferuje wszystko co dusza zapragnie, rowniez dla maluchow.
        • Gość: w. Re: Rodos-do znawców-pomóżcie IP: *.pl / *.elsta.pl 02.02.06, 14:51
          W zeszlym roku bylam w hotelu Mitsis Rodos Village w Kiotari, bardzo spokojnie,
          blisko do zwirkowej plazy, hotel 4*, All z Neckermanna, polecam
        • Gość: daria Re: Rodos-do znawców-pomóżcie IP: *.pro-internet.pl 02.02.06, 21:32
          Montemar jest to kompleks 3 hoteli i wszystkie mają jednakową kategorię.
          • Gość: ddb2 Re: Rodos-do znawców-pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:58
            Sprawdzilam w zeszlorocznych katalogach (wtedy bylam), Hotel Montemar Beach***,
            Montemar Village***, Montemar Main**** lub trzy i pol(roznie oceniany-dla mnie
            wart byl 4 gwiazdek).
            • Gość: lamia68 Re: Rodos-do znawców-pomóżcie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.02.06, 09:44
              Zobacz Neckermann - Kalithea Mare Hotel (mieszkanie w Blockhaus'ach 2-6
              najlepsze).
              • Gość: władek Re: Rodos-do znawców-pomóżcie IP: *.mofnet.gov.pl 03.02.06, 10:38
                a co sadzicie o Florze Princess z Neckermanna, katalog HIT, w Kalithei - Agia
                Marina? Mnie z kolei zalezy na bliskosci miasta Rodos.
              • Gość: mysz_bis Re .do KASI IP: *.remedium.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 03.02.06, 19:32
                JAK CICHO I SPOKOJNIE TO POLECAM GENADI hotel AMBELIA rewelacyjny basen dla
                maluchow morze gora 70 m wspaniala atmosfera ,blisko mora tawerna u THALASSA Z
                POLKĄ ,mile widziane dzieciaki
                • Gość: kasia Re: Re .do KASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:55
                  a jakie biuro ma to w ofercie?
                  • Gość: mysz_bis Re: Re .do KASI IP: *.remedium.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 04.02.06, 12:20
                    byłam z TRIADĄ 2 lata temu teraz też triada i KRETA. Jak będziesz na RODOS
                    koniecznie zalicz SIMI /BAJKA/ I LINDOS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka