mag225 09.02.06, 12:34 jadę na Korfu hotel ****HB ze Scana. nie mam pojęcia ile będzie nam potrzebnych pieniędzy na bieżące wydatki. może ktoś podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: ile pieniędzy na tydzień do Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:50 ok 300-500e na osobe powinno starczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewamalgorzata Re: ile pieniędzy na tydzień do Grecji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:12 To chyba zalezy od tego jak zamierzasz spędzać czas? Czy masz w planach wypożyczenie samochodu, jesli tak to na ile? Czy lubicie przesiadywać w kanjpach, korzystać z wycieczek? My przy tygodniowym pobycie bez wyżywienia, z wypozyczeniem samochodu na cały tydzień, bez kanjpowych szaleństw (jak mawia mój towarzysz podróży: je się po to, żeby żyć a nie na odwrót;-))mieścimy się w 500E - za dwie osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ile pieniędzy na tydzień do Grecji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:33 Wystarczyło nam 400E dla 2+1, nie wyporzyczaliśmy co prawda samochodu ale 100E wydaliśy na wycieczkę z biura. Nie było szaleństw, ale i oszczędzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orija Re: ile pieniędzy na tydzień do Grecji? IP: *.tvgawex.pl 09.02.06, 21:45 My wydaliśmy 400 euro przy czym wypozyczaliśmy auto na 3 dni, byliśmy na wycieczce na Symi (17 euro na os) i nie dojadaliśmy za wiele bo mimo opcji HB najadaliśmy się do syta pysznym jedzonkiem serwowanym w hotelu.Aha, bylismy z 1 dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mag225 Re: ile pieniędzy na tydzień do Grecji? 10.02.06, 08:50 dzięki, ja też jadę z jednym maluszkiem 1,5 roku, szaleć nie będę bo mała na to nie pozwoli, auto planujemy na 1-2 dni. może podpowiecie co warto zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś