margeritka61 07.06.06, 22:32 Wybieram się do tego hotelu na tydzień od 18 czerwca. Kto był lub się do niego wybiera? Jadę z 10 letnim synem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia1377 Re: Irene Palace****Rodos 08.06.06, 11:17 Wprawdzie nie byłam w tym hotelu, ale od znajomej wiem, że: 1. położony jest na skraju miejscowości, więc jest i spokój i miasto w zasięgu ręki; 2. animacje hotelowe są bardzo rozbudowane, zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych; 3. plaża jest bezpośrednio przy hotelu, jest ładna, zatoczkowa, zejście do wody jest łagodne; 4. na terenie hotelu jest dużo zieleni, ładny ogród; 5. 70% pokoi ma widok na morze; 6. pokoje familijne są bardzo duże i ładne; To tyle z jej relacji. Oglądałam płytę, którą dostała w hotelu z nagranymi zdjęciami i krótkim filmikiem o hotelu. Oceniając hotel na podstawie tych zdjęć daję mu trzy gwiazdki. Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Irene Palace****Rodos 08.06.06, 13:57 Dzięki za info. W tamtym roku byłam na Krecie w hotelu trzygwiazdkowym, który bardzo mi sie podobał. Teraz będę w czterogwiazdkowym, więc będę miała porównanie czy jest jakaś róznica. Cieszę się, ze jest blisko plaży ale nie myślę jedynie o plażowaniu.Chciałabym też trochę pozwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Irene Palace****Rodos 28.06.06, 15:09 Byłam i już wróciłam. Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu. Uważam, że hotel zasługuje na swoje 4 gwiazdki. Największy plus daję za animacje, które z niewielką przerwą w południe trwają prawie cały dzień. Jedzonko też było dobre.Jedynie plaża niezbyt mi się podobała bo wejście do wody bardzo kamieniste ale poza tym wszystko super. Odpowiedz Link Zgłoś