edytas7 14.07.06, 10:59 Witam w sierpniu wybieram się do Nei Pori w Grecji, napiszcie jak tam jest?? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiri87 Re: Grecja NEI PORI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:15 Nei Pori to fajna mieścina,jeżeli chodzi o plażę to najładniejsza w okolicy..piasek,czyste morze a leżaki nocą za free :),w dzień kosztują ok.3,50e,chyba ze kupisz cos na miejscu.Hmm jeśli chodzi o rozrywke to jest tam jeden klub,nie pamietam nazwy ale jest on zauważalny :). Osobiście polecam wieczorami wybierac sie do Platamonas(miejscowość oddalona od Nei Pori ok.1,5km) jest tam wiecej knajp no i ludzi :).Jesli chodzi o knajpy to polecam Mythos..świetna muza i obsługa.Ja też tam bede(ponownie) wiec moze sie kiedys spotkamy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrow Re: Grecja NEI PORI IP: *.promax.media.pl 17.07.06, 20:31 mythos to chyba w leptokarii?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiri87 Re: Grecja NEI PORI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 16:14 moze w Leptokarii też jest,ja znam ten z Platamonas :).jeżeli chodzi o Leptokarię to polecam dyskotekę San Lorenzo :) świetny klimat i muza,ale trzeba uważać jak się głośno rozmawia (co gorzej:śpiewa) bo mieszkańcy sąsiednich domów lubią wychodzić na pół nago i krzyczeć na ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
www.podroze.kondi.pl Re: Grecja NEI PORI 06.08.06, 21:10 Jak jest w Nei Pori ? zapraszam, www.grecja.kondi.pl (2005) Pozdrawiam Kondi | Moje podróże - www.podroze.kondi.pl (PL) | www.travelphoto-gallery.com (EN) | www.tanie-noclegi.info.pl (TANIE NOCLEGI) Odpowiedz Link Zgłoś