Dodaj do ulubionych

mega last minute z ecco holiday na Kretę ktoś był

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:52
jest taka oferta w tym biurze mega last minute apartamenty na
Krecie czy ktoś wie co to jest ? czy warto ryzykować może ktoś był ?
bardzo proszę o odpowiedz . Cena jest atrakcyjna .
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: mega last minute z ecco holiday na Kretę kto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 15:10
      W ubiegłym roku z oferty last minute tego biura korzystała moja koleżanka z
      pracy. Była bardzo zadowolona. Na wyspie wynajęła dodatkowo samochód. W tym
      roku wybieram się na Rodos i skorzystam również z ich oferty. Niestety nie mogę
      znaleźć oferty mega last minute:(
      • Gość: azra19 Re: mega last minute z ecco holiday na Kretę kto IP: *.com.pl 14.07.06, 15:18
        jest pod tym adresem:
        www.eccoholiday.com/oferty_specjalne___:mf:mlm:superl:__.php
    • Gość: kakofoniks a ja nie skorzystam IP: 83.175.202.* 14.07.06, 16:09
      z biura ktore uwarza ze robactwo w hotelu to rzecz normalna i nie stanowiaca
      podstawy do reklamacji

zreszta poczytajcie sami http:\\www.kakofoniks.friko.pl\eccoholiday.html
      • Gość: nadja Re: a ja nie skorzystam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:12
        Jestes juz zdecydowanie nudny.

n.
    • hania404 Re: mega last minute z ecco holiday na Kretę kto 14.07.06, 21:05
      Wrocilam z Ammoudary. Mialam mega last minute hotel **. Trafilam do Storku -
      bylo cudownie - pokoj OK i zklimatyzacja w cenie. "Manager" hotelu - Kostas -
      to cudowny czlowiek, nawet bagaze podwiozl 200 m samochodem:-) i nie zloscil
      sie na urwana klamke w drzwiach:-)
      Apartamentow tam nie znam, ale ludzie ktorzy byli ze mna za bardzo nie
      narzekali.
      W kazdym razie polecam - trzeba brac poprawke ze to nie zadne luksusy ale
      wakacyjne warunki - ludzie! luksusy macie w domu - warto czasem sprobowac i
      zaryzykować:-)
      Zycze wielu wrazen!!!!!
      PS Sprawa karaluchow jest zdecydowanie wyolbrzymiona na tym forum.
      Posprzeczalam sie z Niemcami w tawernie, ktorzy zazadali natychmiastowego
      zabicia robaczka. A to przeciez my tam jestesmy goscmi - one sa u siebie i to
      tez stworzenia boze:-)!!!!
      • Gość: Beatawad Re: mega last minute z ecco holiday na Kretę kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:13
        dziękuję za odpowiedzi i myślimy o tym poważnie .Panie z biura nie chętnie
        udzielają wiadomości o tej ofercie dla tego troche się obawiam
        • hania404 Re: mega last minute z ecco holiday na Kretę kto 14.07.06, 23:00
          Bo panie z biura w ogole nie maja za bardzo pojecia o tym co sprzedaja:-)
          Majac samochod, dobry przewodnik i otwarte serce spedzicie cudowne wakacje:-)
    • Gość: kakofoniks bycie nudnym IP: 83.175.202.* 15.07.06, 22:54
      hmmm na twoim miejscu bym przeszukal to forum, niektorzy moga uwarzac ze jestem
      nudny, ale dlaczego wciaz sa to te same osoby ?? poza tym wybaczcie mi ale ja
      nie zamierzam litowac sie nad karaluchami, wystarczy pogadac z rzecznikiem
      konsumenta i on wam powie ze to nie jest normalne, poza tym karaluchy
      jednoznacznie swiadcza o standarcie hotelu i o brudzi jaki w nim obowiazuje. I
      nie ma to nic wspolnego z klimatem. od pol roku podrozuje po hiszpanii bylem w 6
      hotelach roznego typu i standartu i jakos nie spotkalem karaluchow - a na ten
      przyklad w madrycie powinno sie od nich roic bo temperatury sa znacznie wyzzsze
      niz na krecie. Rozumiem tutaj niemcow i calkowice staje po ich stronie. Nie
      zamierzam placic za karaluchy, jesli nie ma o nich mowy w umowie!!! Po to place
      biuru podrozy azeby wymagac!!! A tlumaczenie ze to zwierzeta boze jest smieszne
      i wybacz mi ale nie za dobrze o tobie swiadczy... moze powinnas/es sobie
      doczytac skad sie biora karaluchy i jakie zarazki moga przenosic.
      • Gość: nadja Re: bycie nudnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 08:49

Ja mowie o tym, ze Twoje linki w kazdym mozliwym watku to juz przesada. wszyscy
        na tym forum wiedza o Twojej tragedii i wierz mi, ze jak na poczatku bylam
        oburzona, ze karaluchy, ze to, ze tamto, tak teraz jak widze Twoj list to
        odechciewa mi sie czytac, bo piszesz ciagle to samo. Ile mozna????

n.
        • Gość: Beatawad Re: bycie nudnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 13:02
          naprawde kakofoniks pytałam o coś zupełnie innego o twoich karaluchach czytam
          już od roku i chyba wszystkim się nam to już znudziło jak można wszystkich
          zanudzać czy ty nie masz innych problemów opamiętaj się
      • kakofoniks Re: bycie nudnym 16.07.06, 18:16
        eeehhhh nie w kazdym moim watku pojawiaja sie karaluchy tylko w tych dotyczacych
        eccoholiday. zreszta skoro was nudze to po co czytacie moje watki??
        • Gość: Beatawad Re: bycie nudnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:35
          bo się sam wpraszasz
          • Gość: zuza Re: bycie nudnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:40
            Kakofoniks, nie przejmj się , niektórzy koniecznie chcą sobie zmarnować wakacje
            i dobrze im tak. Już nie mogę czytać o tym jak niewiele należy wymagać od biura
            za marne 2 tys. (czyli właściwie darmo)skoro zapewni przelot rozlatującym się
            samolotem i podły apartament. A poza tym karaluchy to drobnostaka. Mojego
            kolegę uderzył właściciel apartamentu, bo wydawało mu się, że ktoś podobny
            zerwał figę z drzewa obok hotelu. Na szczęście rezydentka poinformowała nas, że
            będąc na Krecie trzeba zrozunmieć miejscową kulturę i na tym sprawa się
            zakończyła. Urocze wspomnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka