Dodaj do ulubionych

Kreta czy Rodos?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:29
Witam,
Pod koniec września chcemy wyjechać na wymarzone wakacje - pierwszy raz do
Grecji. Cały czas interesowała nas Kreta, ale teraz zaczęliśmy się również
zastanawiać nad Rodos.
Czy pogoda w obydwu miejscach jest podobna, czy jednak Kreta jest cieplejsza?
Która z wysp jest ładniejsza?
Pozdrawiam,
ania
Obserwuj wątek
    • Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Kreta czy Rodos? IP: *.zvid.net 03.08.06, 14:45
      Pogoda będzie zbliżona. Co do urody wysp to co osoba to opinia. Generalnie bardziej przeważa opinia, że Rodos jest urodziwsze, ale nie uzyskasz tu jasnej odpowiedzi.

Najlepiej zobaczyć i tę i tę. A względem kolejności rzucić monetą skoro nie możesz się zdecydować;)
    • dokb Re: Kreta czy Rodos? 04.08.06, 11:09
      Rodos i jeszcze raz Rodos. I na Rodos jest cieplej.
      • Gość: Agata Re: Kreta czy Rodos? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:34
        Pogoda jest porównywalna (tyle tylko, że na Rodos w niektórych miejscach bardzo
        wieje, co zresztą jest dla mnie pozytywne). Mi osobiście bardziej podoba sie
        Rodos ale najlepiej bedzie jak sobie poczytasz o tych wyspach i odpowiesz na
        pytanie na czym Ci bardziej zależy - czy na widokach, plaży, zabytkach,
        barach...?? Każdy ma inne oczekiwania. Niektórzy np uwielbiają Faliraki na
        Rodos a ja nie chciałabym spędzić tam nawet 3 dni. Mieszkałam w stolicy z czego
        jestem baaaardzo zadowolona (a są ludzie, którym sie tam nie podobało). Tak
        samo z Kretą. Nie oczekuj jednoznacznej odpowiedzi bo bedziesz miała mętlik w
        głowie. Sama zdecyduj. Zresztą myslę, że bez względu na to co wybierzesz i tak
        będą to udane wakacje bo obydwie wyspy są naprawdę warte zobaczenia!!!!!
    • Gość: Kasia Re: Kreta czy Rodos? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:33
      Ja w tym roku byłam na Rodos i muszę powiedzieć że trochę się zawiodłam (z
      wyjątkiem miasta Rodos). Z tego co czytałam to myślałam że ta wyspa jest
      bardziej "atrakcyjna". Więc zdecydowanie milej wspominam pobyt na Krecie i tam
      pewnie wróce.
      • Gość: władek Re: Kreta czy Rodos? IP: *.mofnet.gov.pl 04.08.06, 13:41
        Jednak na Rodos nieco pewniejsza pogoda, a jesli o sama Krete to lepsza na
        poludniu niz na polnocy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka