Gość: Bacha IP: *.imz.pl 28.08.06, 10:38 ... czy faktycznie kursują jak chcą a rozkład jazdy to pojęcie względne albo jeszcze gorzej - jak nie chcę to nie kursują w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kariena Re: Autobusy na Rodos IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 28.08.06, 12:29 Z miasta Rodos jeżdżą punktualnie. W drugą stronę po trasie to nie wiem, bo nie doczekaliśmy się żadnego. Generalnie można jechać do Lindos no i oczywiście bliżej tam, gdzie dojeżdżają miejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistella1 Re: Autobusy na Rodos IP: 195.117.227.* 28.08.06, 13:36 Wróciłam z Rodos 24.08, więc to świeże informacje. Rzeczywiście z Rodos kursują wg rozkładu (chociaż raz autobus odjechał 10 minut przed czasem). My mieszkalismy w Kolymbii i tam już było trochę gorzej z punktualnością, ale nigdy nie zdarzyło nam się czekać dłużej niż 30 minut. Zresztą po kilku dniach już mniej więcej było wiadomo, o której wyjść na przystanek, aby uwzględnić poprawkę na spóźnienie autobusu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha Re: Autobusy na Rodos IP: *.imz.pl 28.08.06, 13:57 Dzięki bardzo. My właśnie zamierzamy "tłuc" się A z Kolibmii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Autobusy na Rodos IP: *.despolnet.pl 28.08.06, 15:49 A mi nie przyjechal na plaze w Tsampice do Kolimbi wcale! Wracalam taksowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scin Re: Autobusy na Rodos IP: 195.116.246.* 29.08.06, 19:38 Z Rodos jezdza punktualnie, z Faliraki (plaza, ostatni przystanek autobusu z Rodos) w kierunku odwrotnych autobus rowniez odjezdza punktualnie, co powiem szczerze wprawiło mnie w niemałe osłupienie :) No i full klima w autobusie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Autobusy na Rodos IP: *.zvid.net 31.08.06, 02:04 Może nie tyle nie przyjechał co utknął w Kolymbii i przyjechał później. Ja podróżowałem autobusami dosyć dużo i nie było większych spóźnień. Jedyne większe (20 minut) to właśnie na przystanku w tej lekko zabitej Kolymbii na autobus z Tsampiki. Niemniej trudno wymagać, by w miejscowości przez którą przejazd to 20 minut kluczenia od hotelu do hotelu wszystko poszło gładko, więc byłem wyrozumiały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość mg Re: Autobusy na Rodos IP: *.crowley.pl 31.08.06, 10:23 wróciłam 20 sierpnia z rodos, mieszkałam w lardos -pefki. miałam przyjemność korzystać z autobusów miejscowych, 1. wycieczka na symi , autobus 8.25 do rodos - przyjechał 5 -10 min przed czasem, powrót z rodos o czasie 19.30; 2. wypad do miasta rodo 12.45 przyjechał ponad 40 min póżniej , przyszliśmy na nastepny autobus 14.10 który był mozna powiedzieć że punktualnie. ale za to jechał ok. 2h - czyli znacznie dłużej i inną trasą niż podczas dojazdy do rodos (na wycieczke na symi ), powrót tez zupełnie inna trasą i też prawie 2h . Pierwsza podróż trwała ok. 1h20min. Rzeczywiście autobusy klimatyzowane ok. następne 3 dni jeździliśmy wynajetym samochodem pozdrawiam i miłych wojaży Odpowiedz Link Zgłoś