IP: *.zep.com.pl 08.12.06, 10:56
Witam. Po tegorocznych wojażach na Teneryfie,, tym razem planuje wybrac się w
wakacje na wyspę Korfu. Prosze o wszelkie informacje na temat wypożyczenia
samochodu na wyspie, wycieczek fakultatywnych. Interesują mnie relacje,
porady i opinie osób który odwiedziły tą grecką wyspę. Słyszałem również że
ciekawa ofertę ma biuro podrózy Atlas Tours. Prosze o informacje w temacie.
Dziekuję
Obserwuj wątek
    • Gość: krzyb Re: Korfu... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.06, 13:32
      Witaj! Na Korfu byliśmy dwukrotnie, właśnie z Atlas Tours, i byliśmy bardzo zadowoleni. Już sama podróż (ponaddwudziestogodzinny rejs luksusowym promem) jest swoistą atrakcją. Wyspa jest przepiękna, bardzo zielona, ze wspaniałymi krajobrazami. Z wycieczek warto, oprócz zwiedzania samej wyspy, wybrać się na 1 dzień do Albanii; dla nas dziś to kompletna egzotyka, wspomnienia PRL-u sprzed lat 30 czy 40. Na Korfu mieszkaliśmy w Agios Georgios, cichej i spokojnej miejscowości, położonej nad przepiękną zatoką. Nie ma tam co liczyć na dyskotekowe szaleństwa, lecz na spokojny wypoczynek - jak najbardziej. Poszperaj na forum, bo latem 2005 roku były tu bardzo ciekawe i szczegółowe wspomnienia z pobytu w Agios Georgios, których autorką była, o ile dobrze pamiętam, amelka lub amelka1. Miłego pobytu na Korfu!
      • Gość: Włochaty Re: Korfu... IP: 193.28.239.* 08.12.06, 14:09
        sportmv - przeszukaj forum, znajdziesz dużo informacji które cię interesują.
        Pzdr.
    • neronka Re: Korfu... 15.12.06, 14:06
      Auto można zarezerwować już w Polsce:

Wynajem aut - Kreta, Rodos, Korfu

dostawa pod twój hotel
      • naturalny80 Re: Korfu... 06.07.15, 18:01
        mam pytanie jakie kurorty na Korfu można polecić dla fanów nocnego imprezowania?
        • mysimpleworld Re: Korfu... 06.07.15, 20:57
          Chyba tylko Kavos - które nigdy nie śpi ;)
          duuuużo młodych ludzi głównie z UK, Holandii, ale też sporo Polaków.
          Jednak lepsza na imprezowanie jest Majorka lub Ibiza :)
          • Gość: travelelerer Re: Korfu... IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.15, 21:53
            na tegoroczne wakacje planuje Korfu właśnie, jeden z głównych powodów :

2015.barrakud.com/greece/,

polecam jeśli mówimy o imprezowniach ;)
    • Gość: gambit Re: Korfu... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.07.15, 20:03
      Witam, Byłam na Korfu rok temu, wyjazd organizowany samodzielnie. Hotele znajdziesz bez problemu w internecie, tanie wypozyczalnie samochodow na miejscu, a na wycieczki fakultatywne mam alergię, wiec solidnie przygotowalam samodzielnie objazd po wyspie. Warto udac sie w rejs po wybrzeżu Paleokastritsy, niesamowite widoki. Stolica wyspy tez jest koniecznie do zobaczenia. Zreszta, na Korfu wystarczy po prostu byc zeby mega odpoczac i poczuc klimat gRecji.
      Polecam Korfu szczegolnie w maju, kiedy nie jest jeszcze tak upalnie jak teraz, ale... co kto lubi:)
      dopiero w tym roku uslyszałam też o polsko-greckiej parze, ktora urzadza wycieczki po Korfu zapewniajac dojazdy i rejsy przez cały dzien, ale w tamtym roku sie nie załapałam, a wyglada to ciekawie: www.salatkapogreckuwpodrozy.pl
    • karrolinar Re: Korfu... 15.01.16, 16:42
      Też myślę o wyjeździe na Korfu w tym roku i rozważam kilka biur podróży Neckermann, Tui Grecos i Itaka ale te pierwsze są o wiele droższe, czy macie jakieś doświadczenia z Itaką ?
      • lena354 Re: Korfu... 15.01.16, 18:29
        Ja jestem zadowolona z biura Itaka,byłam z nimi wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłam.Byłam też z Grecosem i Tui i te biura również polecam.
    • marsro Re: Korfu... 24.01.16, 15:46
      Zapraszam na www.travel-navigator.pl
      Proszę wypełnić formularz kontaktowy.
      Doradzimy, zaplanujemy i zorganizujemy 40% taniej niż konkurencja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka