Dodaj do ulubionych

"WIECZOREK ZAPOZNAWCZY" - KISSAMOS PALACE

IP: *.attu.pl / 192.168.9.* 10.04.03, 20:47
No, no, no widzę, że szanowni forumowicze jeszcze przed wyjazdem organizują
coś w rodzaju "Wieczorka zapoznawczego, świetny pomysł. W takim razie ja też
się dołączam. A mianowicie, kto jedzie do hotelu Kissamos Palace
31.05.2003r.??????
Obserwuj wątek
    • Gość: czarta Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.chemar.com.pl 11.04.03, 11:08
      Ja jadę tydzień wcześniej - 24.05, będę już miała 7dniowe doświadczenie ;-)))
      • gale Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE 11.04.03, 12:31
        Ojoj, ale Wam zazdroszcze... ja jade juz w ten poniedzialek, 14 kwietnia i to
        do Grecji kontynentalnej. Aaaaale tesknie za Kastelli....
        • Gość: Kasia Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: 213.17.228.* 11.04.03, 15:50
          A ja jadę 14 czerwca i już się nie mogę doczekać!!!
          • Gość: NEW Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.attu.pl / 192.168.9.* 11.04.03, 22:19
            ... Hm, wszystko super, ale wygląda na to, że będę w tym okresie sama tylko z
            mężem, albo wszyscy się gdzieś ukrywają. No nic i tak będzie extra i również
            nie mogę się doczekać. I prośba do tych co jadą tam przede mną, aby umieścili
            swoje wrażenia,po powrocie,na forum. Pozdrawiam i życzę dużo słoneczka tu w
            Polsce, bo tam gwarantowane.
        • Gość: Agnieszka Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.03, 11:08
          Czy możesz coś napisać o miejscowości Kasteli/Kissamos, a także o hotelu
          Kissamos Palace. czy możesz napisać o ilości i jakości tawern itd. Planuję
          wyjazd w sierpniu i chciałabym zweryfikować informacje krążące po FORUM.
      • Gość: martin Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: 157.25.116.* 17.04.03, 13:14
        Ja tez planuje tam byc 24.05 :-))
        Przedwyjazdowa euforie nieco maci niepokoj o kondycje firmy BIG BLUE - jedyne z
        tego co wiem -biuro oferujace Kissamos Palace. Samo miejsce - wydaje sie byc
        urocze. CU there :-)
        • gale Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE 23.05.03, 18:43
          Wiecej o Kissamos pod adresem www.virtualtourist.com/m/4870b/673a4/
    • Gość: malina Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 22:37
      Pozdrówcie Janisa
    • jedrek Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE 25.04.03, 13:51
      Witam!
      Spotkam tam kogos z Was od 21.06?
      Pozdrowienia
      Jedrek
      • Gość: NEW Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.attu.pl / 192.168.9.* 25.04.03, 21:39
        jedrek napisał:

> Witam!
        > Spotkam tam kogos z Was od 21.06?
        > Pozdrowienia
        > Jedrek

... raczej nie, bo ja już dawno będę w Polsce, ale za to chętnie podzielę się
        wrażeniami. Hej
      • Gość: Asia Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.crowley.pl 29.05.03, 09:36
        Jadę tam 28.06. na 2 tygodnie, więc pewnie się spotkamy. A Ty na ile jedziesz?
    • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 23.05.03, 19:39
      Ludzie, przeciez Kissamos to wiocha. ma długość chyba 2-4 km. czym tu sie
      zachwycac? !0 tawern i 15 sklepów + jeden bank. Do tego kamienista plaża. Po co
      tam jechac. Zlitujcie sie. Sa ładniejsze miejsca na swicie, a nawet na Krecie.
      Jedxcie na Santorini, tam to jest ładnie, cudownie. A Kissamos to dziura zabita
      dechami.
      • Gość: bb Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 21:50
        Kuba chyba nie byles w Kissamos skoro twierdzisz, ze jest tam 0 tawern.Jesli
        chodzi o hotel to chcialabym aby wszystkie hotele w Polsce byly na takim
        poziomie i za taka cene.Jesli pojechales do Kissamos aby sie wloczyc po
        tawernach i dyskotekach, to trzeba bylo pojechac na Rodos. Tam tj. w Kissamos
        mozna naprawde odpoczac od zgielku duzego miasta i od tysiecy turystow.
        • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 24.05.03, 09:22
          Ja piernicze, nic takiego nie pisałem. Moze zamiast 10 wyszło 0. Napisałem z 10
          tawern ( a przynajmniej o tym myslałem). Ponadto rzeczywiscie nie mieszkałem w
          tej miejscowości, przejeżdżakismy tylko przez nia jadac po gosci do hotelu
          Kissamos Palace (gdzies w polu, przy budowie) w drodze na Gramvousse (do
          portu). I tyle. Wydała nam się dziura, małym miasteczkiem jakich tam jest
          setki. Widziałem lepsze i inni w autokarze tez. Dlatego kiedy podjechalismy pod
          hotel to ludzie w autokarze głosno współczuli klientom hotelu Kissamos palace.
          I tyle. Ale moze czuli sie tam swietnie. Tego nie wiem. Ale co ma powiedziec
          człowiek, który płacac jakies tam pieniadze (dla jednych małe, dla drugicz
          duże) wyladuje w polu. Mówi, ze było świetnie i wszystkim go poleca. Bo co ma
          biedak zrobic, przyznac sie do porazki życiowej? Przyznac do tego, ze
          oszczednosci z całego roku wydał na hotel stojący na uboczu przy budowie?
          Takie jest moje zdanie. A kazdy moze mysleć co chce. Ja nie mam nawet zamiaru
          podważac czyjejs opinii. Może byli tam zadowoleni. Znam pania, która mieszkała
          w miejscowosci dalej w prywatnej will i tez była zadowolono. Wiec o co chodzi.
          kazdy jedzie tam, gdzie go stac. Uwazam, ze to i tak lepsze niz spedzenie
          wakacji nad zimnym polskim morzem z ochydnymi kwaterami za czasami nawet
          większe pieniądze.
          Papa
          • Gość: malina Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 12:56
            Kuba nie wiem czy zauważyłeś, każdy z nas jest inny.Jeden oczekuje dyskoteki
            trwającej od zmierzchu do świtu i gdy jest cicho żle się czuje.Jeszcze inny
            najchętniej wybrałby się właśnie do głuszy i przez 2 tyg nikogo nie
            oglądał.Kissamos Palace stwarza dobre warunki dla ludzi , którzy wieczorem i w
            nocy chcą spokoju, a jednocześnie do hałaśliwych "atrakcji" gdy im się zachce
            dojdą te 500m. Powiem Ci ,że jedni jadą tam dla Grecji dla wyjątkowego kolorytu
            tej miejscowości i ci będą zadowoleni.Wydaje mi się,że Ty raczej poszukujesz
            wielojęzycznego tłumu, gwaru dyskotek do rana i Kissamos Palace będziesz
            rozczarowany. Ale każdy z nas jest inny i chwała za to
            • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 24.05.03, 19:19
              Nie, ja wymagam dobrych warunków i swietnego hotelu, zeby wrócić wypoczetym i
              szczęsliwym. Poza tym jechałem z małym dzieckiem, wiec nigdzie nie balowalismy.
              Ale masz rację, kazdy wybiera to co chce, tak jak wczesniej napisałem.
              • Gość: malina Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 09:41
                Wymień proszę najlepiej w punktach , czym ten doskonały obiekt ma się
                charakteryzować.
                • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 25.05.03, 18:14
                  Ale po co?
                  Moja zona maria juz gdzies umiesciła na forum Grecja (chyba). Taki jak Minoa
                  Palace wystarczy. Bylismy bardzo zadowoleni. Pozdrawiam.
                  • Gość: malina Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 08:58
                    Niewiarygodne, że wystarczy.Dla mnie to aż za dużo. Jak widzisz jesteśmy różni.
                    Ja na ofertę Minoa Palace nawet nie spojrzałam. Nie brałam jej pod uwagę z
                    prostego powodu, że tam jest zbyt dużo ludzi.Jak chcę przebywać w takim tłumie
                    idę w sobotę, lub w piątek wieczorem do supermarketu.Ten ośrodek jest właśnie
                    takim supermarketem. Efektownie zaprojektowanym,ale mającym za zadanie
                    przerobić w jak najkrótszym czasie jak najwięcej turystów.W Kissamos Palace gdy
                    tam wypoczywałam było 35 pok. Tak w ogóle najchętniej zebrałabym przyjaciół i
                    wyjechałabym do hotelu dla kilku rodzin. Tak, by w basenie czy podczas posiłków
                    były same miłe, znane twarze.Niestety, nie jest to możliwe i dlatego
                    przynejmniej minimalizuję ilość ludzi wokół mnie. Jesteśmy różni dlatego, to co
                    dla Ciebie jest "syfem" dla innych jest dobrą ofertą.
                    • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 26.05.03, 09:36
                      Co Ty za bzdury pleciesz. jakie duzo ludzi, Widac, ze sciemniasz strasznie. Ty
                      bylas gdziekolwiek? Połowa hotelu była zajeta. Przy basenie moze z 50 osób.
                      Ponadto teren tak rozległy, ze obok nas nikt nigdy nie leżał. Byli przynajmniej
                      około 5 metrów dalej. Bylo super. A jesli czegos nie widziałas od wewnątrz to
                      nie chrzań ludzim takich bzdur. My weszlismy na teren Kissamos Palace i
                      przyznaje w takim zadupiu 5 minut nie chciałbym spedzić. Jak chce jechac do
                      zadupia to jade na wioche na Mazury w maju, albo gdzies w góry, gdzie nie ma
                      ludzi.
                      I zastanów sie co gadasz. Popytaj tych co tam byli. Wszyscy stwierdzili, że
                      były to ich najlepsze wakacje. Brakowalo nam tylko dyskoteki na terenie hotelu,
                      wieczorem na terenie zewnetrznej kawiarni była muzyka klasyczna i jazzowa, a
                      nie wszystkim to wystarczało. Ponadto byli sami Anglicy, Niemcy, Szwedzi i
                      Francuzi. Polaków 5 rodzin, w tym jedna narobiła obciachu (jak to Polacy).
                      Dlatego własnie było tak fajnie. Moje wakacje beda już zawsze w takich hotelach
                      gdzie jest mało Polaków, bo nienawidzę patrzeć sie w restauracji jak rzucaja
                      sie jak swinie na jedzenie (jakby w zyciu nic nie jedli). Jak wypuszczeni z
                      obozu koncentracyjnego (tak jest w 3 gwiazdkowych hotelach).
                      • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 26.05.03, 09:39
                        I jeszcze jedno, jedziesz na takie zadupie, bo cie nie stac na lepsze miejsce.
                        Wszystko co ci miałem do powiedzenia. Przerywam te dyskusje z Tobą, bo takiego
                        głupka jak Ty nikt nie przegada. Żal mi Ciebie, oj zal. Po co to sie pchać za
                        granice. A w domu siedzieć, jak cie na lody nie stac.
                        • Gość: malina Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 12:49
                          Gdy brak argumentów pojawia się chamstwo.
                        • Gość: maja Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 17:35
                          Do Kuby-od razu widac, ze pieniadze z kultura nie ida w parze -przynajmiej u
                          Ciebie.Wiele miejsc na swiecie zwiedzilam i rzeczywiscie widzialam pare rodzin
                          ktore jako zywo przypominaja Ciebie . Proponuje na nastepny wyjazd zorganizuj
                          sobie duzy identyfikator z napisem ,,jestem cham choc mam szmal,,
                          • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 27.05.03, 08:17
                            Ale Wy kretynki jestescie, jak słowo daje.
                            • Gość: malina Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 09:57
                              Nazwałeś mnie głupkiem , kretynką. która nigdzie nie była i na nic ją nie stać.
                              Lepiej się poczułeś ? Od samego początku próbuje Ci pokazać ,że nie możesz
                              oceniać ludzi po tym, gdzie jadą na wakacje, w jakim hotelu się zatrzymują i
                              ile mają na koncie.Ale po sposobie w jaki zwracają się do innych już
                              można .Twój świadczy arogancji i braku wychowania.
                              • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 27.05.03, 20:20
                                Oj lepiej sie poczulem. O wiele lepiej. Bo takich kretynek jak Ty i ta jeszcze
                                jedna panna to dawno nie spotkałem. Ale cóz moze moje towarzystwo ma więcej
                                pieniedzy i sie tak nie szczypie.
                                • Gość: malina Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 21:54
                                  Nie zaglądaj nikomu do portfela!Możesz się zdziwić.Ani Ty nie udowodnisz ,że
                                  masz pieniądze ,ani ja nie chce wnikać ile. Nie to jest istotne. Znam ludzi
                                  spędzających wakacje w podobnych do Minoa Palace miejscach , jeżdżących dobrymi
                                  samochodami, a żyjącymi na kredyt. Czyli za cudze pieniądze. Przyjeżdżają potem
                                  do kraju i zmuszają innych do oglądania zdjęć z pięknie udrapowaną żoną i
                                  dziatwą przy basenie , lub w barku z kolorowymi drinkami.To ma świadczyć ile są
                                  warci,że są "dobrzy" , nie szczypią się z pieniędzmi i stać ich. Spędzili
                                  wakacje w "luksusach". Tak naprawdę to leczenie własnych kompleksów.Dlaczego
                                  chcesz udowodnić ,że jesteś lepszy? Dlaczego mówisz, że wszyscy inni spędzający
                                  wakacje w hotelach o mniejszej ilości gwiazdek to frajerzy?Pięknie sobie
                                  podzieliłeś. Wyjaśnij proszę ,żebym miała jasność **** -to kto? jak siebie
                                  nazwiesz? *** -to jak rozumiem frajerzy **- Czy mam rozumieć,że super
                                  frajerzy? A ci jednogwiazdkowi , ci co wakacje spędzają w kraju, na działce ,w
                                  domu ?
                                  • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 28.05.03, 07:18
                                    Wiesz co?
                                    Jestes jeszcze głupsza niz myslałem. Słowo daje. Zal mi Ciebie. Nawet mi sie
                                    odpowiadac nie chce, ty milionerko z bozej łaski.
                                    • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 28.05.03, 07:20
                                      Sama to wywołałas, czepisz sie wszystkiego co ktos inny powie. Nic do ciebie
                                      nie dociera. To sama sobie podziel i odpowiedz na to pytanie. Mi szkoda juz na
                                      ciebie czasu. Nawet nie mam zamiaru czytac twoich dalszych wypocin. Sa lepsze
                                      wątki.
                                      • Gość: rohmer Drogie Maju i Malinko... IP: 195.94.210.* 28.05.03, 08:50
                                        ..z jednej strony dziwię się ze chce Wam sie wogóle polemizować z takim
                                        zakompleksionym,chamskim i prymitywnym w gruncie rzeczy kolegą Kuba,a z drugiej
                                        mnie tez w pewnym momencie krew zalała i postanowiłem sie odezwać. Wiedz drogi
                                        Kubusiu,ze Twój pobyt w hotelu Minoan Palace wcale nie jest wyznacznikiem tego
                                        ze jesteś w jakiś sposób lepszy od innych turystów np na Krecie...
                                        Po pierwsze-nie świadczy to o tym,ze masz pieniądze-a tego byś pewnie chciał..
                                        Ci co mają pieniądze,wogóle nie pchaja sie w takie miejsca jak wielkie hotele..
                                        Spędza się wakacje w starannie dobranych,pięknych i luksusowych willach w
                                        takich miejscach,których Ty na Krecie nawet nie liznąłeś.Daje to pełną swobodę
                                        i uwalnia od przypadkowego towarzystwa,które (patrząc na przykład na Ciebie)
                                        mogłoby bez wątpienia schrzanić nawet najlepszy pobyt.
                                        Po drugie-to co piszesz świadczy o tym,że pewnie odrobinę kasy masz,ale klasy
                                        zero..Tylko ludzie bez klasy obrzucaja inwektywami innych,którzy mogą mieć
                                        odmienne spojrzenie na sprawę. Zresztą,całe Twoje wypowiedzi sa jasnym dowodem
                                        na kompleks,jaki Cię męczy.. Oto Kuba zarobił parę groszy,wyrwał się do
                                        sredniej klasy hotelu,otarł się o Szweda czy Anglika,ach jaki piekny świat!!
                                        A Ci Szwedzi i Angole tacy wspaniali..Za jedna pensję mechanika samochodowego w
                                        Sztokholmie czy Londynie pojechali do Minoan podbudować EGO Kubusia..A Ty
                                        pewnie nawet pogadac z nimi nie mogłeś,co..? Ze tez oni Kubusiowego języka nie
                                        znają..ech..;-)Reszta polaczków oczywiście beeee..Psuja krajobraz i odciągaja
                                        uwagę od Prawdziwego Polaka Kuby,zawracaja tez czasem głowę kelnerom,którzy
                                        powinni stać u leżaka i być gotowymi na skinienie Jego lub Szanownej Małżonki
                                        tudzież Dzieciątek,w zamian za póltora Euro tygodniówki.A co tam-mam gest!
                                        Po trzecie Kubulku "nadziani" turyści i klienci nie jeżdżą na wycieczki
                                        autokarem(wspominałes cos o tym..) z całym "motłochem"..Jak mogłeś? Samochody
                                        na Krecie są dość tanie w wypożyczalniach..Podstawiają je na zyczenie gdzie
                                        chcesz i kiedy chcesz..Ale widocznie Minoan cie trochę nadszarpnął..Pomysl o
                                        tym w przyszłym roku! Ale może wolisz podróże autobusem-samemu mógłbyś sie
                                        zgubić na przykład..A rezydenta czy nawet kelnera nie byłoby pod ręką..
                                        No dobra..czas goni..i tak go za dużo dla ciebie straciłem..
                                        Mam na koniec prośbę-daj znać na forum gdzie się w najbliższym czasie wybierasz-
                                        niech to będzie "warning" dla chcących ewentualnie też sie tam wybrać. Nie
                                        chcielibyśmy Ci zakłócać kontaktów z szerokim światem:-)
                                        Poza tym może już wiecej nic tu nie pisz..To fajne forum jest,wiesz Kubulku..?
                                        I niech tak pozostanie..
                                        Buziaki dla Maji i Malinki na miły dzień
                                        • Gość: malina Re: Drogi Rohmerze IP: 80.50.137.* 28.05.03, 09:06
                                          Pozdrawiam serdecznie. Nie uważam tego czasu za stracony.Jest to jakieś
                                          doświadczenie.Do tej pory obserwowałam ludzi tupu Kubuś, teraz z jednym mogę
                                          podyskutować. Sam jednak widzisz ,że dyskusja jest żałosna."Jesteś kretynka,
                                          głupia, nie masz na wczasy takie jak ja, więc mi zazdrościsz" Kubuś nawet nie
                                          otarł się o duże pieniądze, ale może to i dobrze.Świadomość, że ktoś ma więcej
                                          może wywołać u niego frustrację, agresję, a może przeciwnie podkuli ogonek i
                                          będzie patrzył "lepszym" od siebie z uwielbieniem w oczy.
                                          • Gość: Kuba Re: Drogi Rohmerze IP: *.acn.pl 28.05.03, 13:12
                                            A skad ty wiesz kretynko jakie ja mam pieniadze? Hahahahaha
                                            Wiem tylko, ze mi wystarczy do konca zycia i to niezłego zycia. Nie takiego jak
                                            w Kissamos Palace.
                                            • Gość: ciekawski Re: Drogi Rohmerze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 13:37
                                              Gość portalu: Kuba napisał(a):

> Wiem tylko, ze mi wystarczy do konca zycia i to niezłego zycia.

A od kiedy to multimilionerzy mieszkają w blokowiskach? Bardziej mi to pasuje
                                              do świeżo naturalizowanego mieszczucha :) Może stąd ta awersja do "wiochy"?
                                        • Gość: Kuba Re: Drogie Maju i Malinko... IP: *.acn.pl 28.05.03, 13:11
                                          Ci co mają pieniądze,wogóle nie pchaja sie w takie miejsca jak wielkie hotele..
                                          Spędza się wakacje w starannie dobranych,pięknych i luksusowych willach w
                                          takich miejscach,których Ty na Krecie nawet nie liznąłeś.Daje to pełną swobodę
                                          i uwalnia od przypadkowego towarzystwa,które (patrząc na przykład na Ciebie)
                                          mogłoby bez wątpienia schrzanić nawet najlepszy pobyt.

Hahahahaha, taki jest mój komentarz.

A co do samochodu, ciekawe jak z Krety nim przepłynac na Santorini, albo
                                          dopłynać na lagune. To o tym dupku, który nie czytasz uwaznie wspominałem.

Hahahahahahahahha. Ale sie ubawiłem.

Cała reszta bez komentarza. Szkoda czasu.
                                          HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
                                          • Gość: Rohmer Tako rzecze Kuba... IP: 195.94.210.* 28.05.03, 14:19

> Hahahahaha, taki jest mój komentarz.
                                            >

>
                                            > Cała reszta bez komentarza. Szkoda czasu.
                                            > HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
                                            ------------------------------------------------------

> A skad ty wiesz kretynko jakie ja mam pieniadze? Hahahahaha
                                            > Wiem tylko, ze mi wystarczy do konca zycia i to niezłego zycia. Nie takiego
                                            jak
                                            >
                                            > w Kissamos Palace.
                                            ---------------
                                            Ale ja polubiłem juz tego Kubusia..:-) Jest taki zabawny i wesoły,no,no..
                                            Smakowity jak świeży buraczek;-)
                                            A jaki elokwentny!!(a propos-wiesz co to słowo znaczy..?)Pewnie nie,bo nie masz
                                            czasu na nic wiecej oprócz liczenia swojej "góry" pieniędzy i obrażania innych
                                            w międzyczasie...

> A co do samochodu, ciekawe jak z Krety nim przepłynac na Santorini, albo
                                            > dopłynać na lagune. To o tym dupku, który nie czytasz uwaznie wspominałem.
                                            >
                                            > Hahahahahahahahha. Ale sie ubawiłem.----
                                            --------------------
                                            A jak ja się ubawiłem...:-):-)
                                            Nasz Kubuś ma furę pieniędzy i jezdzi autokarem;-) Dlaczego nie robiłeś tak jak
                                            my..? My wsiadaliśmy pod willą w samochód,jechaliśmy na lotnisko w Chanii(lub
                                            port) gdzie czekał na nas samolocik(albo jacht-w zależności od pomysłu) i
                                            bach..!! Santorini juz na nas czekało...
                                            Na miejscu przygotowany był nastepny samochód,i heja w drogę! To bardzo proste
                                            Kubusiu..Ty tak nie robisz?!?! Jestem zdziwiony..
                                            A tak przy okazji-powiedz mi proszę,z jakiego biura podróży korzystasz
                                            zazwyczaj w swoich bogatych wojażach raz do roku..?;-) Big Blue jak sądzę.. No
                                            tak-oferta tego biura jest tylko dla wybranych i naładowanych kasą,takich jak
                                            nasz Kubuś(gwoli wyjaśnienia,nie mam nic do tego biura;-)

ps.powiedz Kubulku,dlaczego Twoja żona tak narzekała,ze za extra godziny w
                                            hotelu musieliscie dopłacić aż 60 euro..? To tak duzo dla Ciebie? Przecież to
                                            tylko koszt przystawki przed kolacją..
                                            • Gość: Kuba Re: Tako rzecze Kuba... IP: *.acn.pl 28.05.03, 23:38
                                              A ona narzekała? Ona jest ok, nie biadoli.
                                              Poza tym rzeczywiscie bylismy z Big Blue, bo oni mieli ten hotel.
                                              Poza tym mi korona nie spada jak z plebsem jeżdże autokarem. A gdzie w Chanii
                                              sa prywatne samoloty, co? Hahahahaha
                                              • Gość: Kuba Re: Tako rzecze Kuba... IP: *.acn.pl 28.05.03, 23:41
                                                A nie przepraszam, raz biadoliła. jak jakas Polka darła sie na dziecko przy
                                                kolacji, że nie je, a w domu takich dobrych rzeczy nie ma. Myslałą, że sie ze
                                                wstydu spali, to fakt.
                                      • Gość: malina Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: 80.50.137.* 28.05.03, 08:52
                                        Fe Kubusiu zachowujesz się infantylnie. Dzieci tak reagują ,gdy nie mają
                                        argumentów "ja chcę i już" czy też "jesteś głupia" Widzę ,że dzień zaczął Ci
                                        się dobrze.Jak zwykle obraziłeś mnie. Dlaczego jestem kretynką? Bo mam inne
                                        zdanie? ps.Nic nie mówiłam, (ani nie sugerowałam) o swojm stanie konta, ale
                                        widzę ,że dla Ciebie to w dalszym ciągu problem.Czy ktoś nie ma więcej ode
                                        mnie? czytaj wg. Ciebie- Czy nie jest lepszy?
                                        • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 28.05.03, 13:14
                                          Sa lepsi, pewnie ze sa. Np. Niemczycki i tym podobni. Maja wiecej.
                                          • Gość: malina Do Kubusia z blokowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 16:41
                                            Kubusiu, mieszkasz w blokowisku, a nie w pałacu ?
                                            • Gość: Kuba Re: Do Kubusia z blokowiska IP: *.acn.pl 28.05.03, 23:39
                                              Nie, nie w pałacu. W apartamencie, bo tak wygodniej. Chcesz jeszcze wiedzieć
                                              gdzie, na którym pietrze i jakim samochodem jeżdzę? To pytaj
                                              • Gość: malina Re: Do Kubusia z blokowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 14:16
                                                Mieszkanie , czy apartament to wszystko kwestia interpretacji.Nie jest to
                                                żaden "Palace" Musisz się męczyć,czy jesteś szczęśliwy? Nie do końca
                                                zrozumiałam Co to było z 60 euro? Oszczędzałeś na rodzinie? Szczypałeś się?
                                                • Gość: Kuba Re: Do Kubusia z blokowiska IP: *.acn.pl 29.05.03, 15:33
                                                  Poszukaj o tych 60 euro, nie wiem gdzie to jest, nie ja pisałem.
                                                  A jesli chodzi o blokowisko: Mysle, że sie nie mecze, wprost przeciwnie. Jest
                                                  ogromna bowiem róznica pomiedzy blokowiskiem Scanskiej a blokowiskiem jakiejs
                                                  spółdzielni mieszkaniowej (chociaż znam juz i dobre).
                                                  Wybralismy ten apartament, bo jest na zamknietym osiedlu, przestronny, cichy,
                                                  ładnie zrobiony, uroczy, ma ochrone przez cała dobe i basen oraz miłych
                                                  sąsiadów.Nie gniexdzimy sie na 120 metrach. Był wybor pomiedzy domem, a
                                                  blokowiskiej Scanskiej. Wybralismy to drugie, pomimo, że oboje od dziecka
                                                  mieszkalismy w domach, a nie w blokowiskach.
                                                  A jesli chcesz sie przekonac jaka jest róznica to musisz złapać bogatego meza
                                                  na haczyk, wówczas bedziesz miała okazje przekonac sie jak to jest. Ale to
                                                  pewnie jeszcze długa droga przed Toba skoro jeździsz do Kissamos palace.
                                                  • Gość: ciekawski Re: Do Kubusia z blokowiska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 14:33

> Jest ogromna bowiem róznica pomiedzy blokowiskiem Scanskiej a blokowiskiem
                                                    >jakiejs spółdzielni mieszkaniowej (chociaż znam juz i dobre).
                                                    zaiste różnica jest :)

> Wybralismy ten apartament, bo jest na zamknietym osiedlu, przestronny, cichy,
                                                    > ładnie zrobiony, uroczy, ma ochrone przez cała dobe i basen oraz miłych
                                                    > sąsiadów.
                                                    Ciekawe rzeczy piszesz, zwłaszcza, że Scanska nie zrealizowała w Polsce jeszcze
                                                    żadnego projektu z basenem :). No chyba, że masz na myśli jakiś inny basenik...
                                                    czy kaczkę może... ;)

• Gość: malina Re: Do Kubusia z blokowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 15:08
                                                    Kubusiu, kłamałeś? A może Ty i w sławnym Minoa Palace byłeś tylko na ekranie ?
                                                    Mieszkasz w kwaterunku? Ty ekscentryczny milioner?
                                • Gość: Betinka Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 16:22
                                  Jesteś żenujący!!! Przyłączam się do dziewczyn- jestem pewnie kretynką-wg
                                  ciebie ale jakoś mnie to nie za bardzo obchodzi...Mam nadzieję że się na ciebie
                                  nie natknę na Krecie...
                                  • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 29.05.03, 17:44
                                    No chyba nie, bo juz tam byłem dwa razy i na kilka lat wystarczy. Za to
                                    natkniesz sie na biadolacych na Kissamos palace przy wyjeździe, na lotnisku.
                                    • Gość: malina Do Rohmera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 19:09
                                      Rohmerze ,napisz coś więcej proszę o tych 60euro. Nasz Kubuś jakoś wstydliwym
                                      milczeniem chce pominąć ten ciekawy wątek.
                                      • Gość: Kuba Re: Do Rohmera IP: *.acn.pl 29.05.03, 22:58
                                        Jaki ciekawy watek? Co Ty pleciesz.
                                        Ja wiem o co chodzi. Mielismy pretensje do Big Blue,że zgodnie z obietnica nie
                                        chcieli nam załatwic dokupienia doby (wszyskie rodziny, a było ich 6). Dyrektor
                                        hotelu zaproponował nam dopłacenie 60 euro za 4 godziny miedzy 12-18.
                                        Moja zona wspomniala o tym fakcie na forum. Chodziło o to, że BIG Blue ma w
                                        d... klientów. Nie wywiazuje sie ze swoich obietnic, tzn. stawka Big Blue za
                                        pokoje za te kilka godzin wynosiłaby 30 euro.
                                        Wszystko cała tajemnica. wszyscy zapłacili bo mieli taka ochote, żeby miec
                                        pokój do kolacji, a nie siedziec na bagażach do kolacji.

Chodziło tylko i wyłacznie o niewywiazywanie sie pani Zosi rezydentki z jej
                                        obowiązków. Poszła sobie gdzies i nawet nie raczyła nas o tym fakcie
                                        powiadomic, o przepraszam stwierdziła rano, że nie ma zadnych szans na
                                        zalatwienie tych przedłuzen. Dyrektor hotelu smial sie, że chciała od niego
                                        działke, więc dlatego powiedział jej, że nie ma szans i ze wszystkie pokoje
                                        beda załatwione.

Ot i cała sprawa.
                                        Czy Twoja ciekawośc została zaspokojona?
                                        Co tu wstydliwego? Chyba nic.

A teraz oswiadczam, że nie mam ochoty dalej odpowiadac na twoje pytania.
                                        • Gość: ciekawski Re: Do Rohmera IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 14:05

> Ja wiem o co chodzi. Mielismy pretensje do Big Blue,że zgodnie z obietnica
                                          nie chcieli nam załatwic dokupienia doby (wszyskie rodziny, a było ich 6).

troche to jednak chyba inaczej bylo - goscie czekajac na autobus chcieli zostac
                                          w pokojach PO zakonczeniu doby hotelowej ZA DARMO.

> Dyrektor hotelu zaproponował nam dopłacenie 60 euro za 4 godziny miedzy 12-18.

nie za 4 godziny a za całą dobę.

> Moja zona wspomniala o tym fakcie na forum. Chodziło o to, że BIG Blue ma w
                                          > d... klientów. Nie wywiazuje sie ze swoich obietnic, tzn. stawka Big Blue za
                                          > pokoje za te kilka godzin wynosiłaby 30 euro.

W tym wypadku BB nie jest strona, wywiazalo sie z zobowiazan. Co więcej każdy
                                          PRZED wyjazdem wiedział, że wyjazd jest po zakończeniu doby hotelowej. Jezeli
                                          ktos chcial pozostac dluzej w pokoju mogl wykupic dodatkowa dobe, lub
                                          pozostawic bagaze w recepcji i udac sie np. nad morze, do restauracji itp.

> Co tu wstydliwego? Chyba nic.
                                          no chyba tylko to, że trzeba było od razu zapłacić (jak przystało na
                                          ekscentrycznego milionera), a nie awanturować się w celu uzyskania nienależnych
                                          świadczeń.

• Gość: Maja Do Maliny i Kuby IP: *.acn.pl 30.05.03, 16:17
                                            zaczynasz mnie juz tak irytowac swoja glupote, ze nawet tego nie skomentuje.
                                            Chłopak ma racje, w gównianym Big Blue w polsce nic sie nie da załatwic, na
                                            miejscu rezydenci chca za to pieniądze.
                                            A dopłaty w Grecji sa bardzo czesto za 4 godziny, poniewaz od 20 maja już nowe
                                            grupy. Do godziny 18 moga sobie dokupic pokój, potem ida na kolacje, a potem
                                            siedza w kawiarni, albo nad morzem.
                                            Skoncz pisac te bzdury, bo az żal czytac takie głupoty. Wtracasz się jak
                                            zauwazyłam w kazdy watek. jest cie pełno gdzie tylko sie da. nie masz na
                                            dodatek zielonego pojecia o tym co piszesz i jak już ci gdzies przykopałam,
                                            siedzisz w domu na tyłku i może raz w zyciu gdzies byłas.
                                            Takie sa zasady w hotelach de lux i nie ma nic do powiedzenia ani milioner, ani
                                            biedak.
                                            tak sie składa, że moi znajomi tez byli w tym hotelu w zeszłym roku i może
                                            nawetw tym samym terminie i mieli identyczny problem z Zosia rezydentka, która
                                            ich kantowała na kazdym kroku.
                                            Kuba może nawet sie znacie, więc nie przejmuj się jakos zapyziała panienka ze
                                            wsi, która zazdrosci ci tak wspaniale spedzonych wakacji. Widziałam ten hotel
                                            na zdjęciach i uwazam, że był rewelacyjny, nie umywał sie do zadnego innego z
                                            katalogu. Jest to nowy hotel, otwarty w zeszłym roku. Mielismy super jedzenie,
                                            super pokoje, super baseny i super otoczenie, a jak kretynka chce jexdzic do
                                            dziur na wsi to niech jeździ.
                                            Skoncz z nia dyskusje, bo szkoda zdrowia. Ta idiotka jest wszedzie. Czepia sie
                                            wszystkie i czego tylko mozna.
                                            A moze to kolejna przedstawicielka Big bLue, ktora broni tak bardzo swojej
                                            firmy na łamach tego forum. A poniewaz Kissamos kupuja ludzie o srednich
                                            dochodach wiec poleca go wszystkim.
                                            Kube pozdrawiam bardzo serdecznie.
                                            Maline mam głeboko gdzies.
                                            • Gość: ciekawski Re: Do Maji i Kuby IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 17:04
                                              a czy Wy przypadkiem nie jesteście klonami :) ?
                                              Te same hotele, ta sama retoryka... te same adresy?
                                              • Gość: malina Re: Do Maji i Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 18:54
                                                A może i ten sam adres , łóżko...
                                            • Gość: malina Telepatia wśród milionerów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 18:03
                                              Drogi Kubomaju, tym razem mnie obraziłeś, nie nie dlatego ,że znów nazwałeś
                                              mnie kretynką.Obraża mnie fakt ,że choć przez chwilę pomyślałeś ,że mogę w to
                                              uwierzyć co napisałeś. To ,że Ty jesteś mało inteligentny nie oznacza, że inni
                                              są tacy sami.Oto co napisałeś:

> tak sie składa, że moi znajomi tez byli w tym hotelu w zeszłym roku i może
                                              > nawetw tym samym terminie i mieli identyczny problem z Zosia rezydentka,
                                              która
                                              > ich kantowała na kazdym kroku.
                                              > Kuba może nawet sie znacie, więc nie przejmuj się jakos zapyziała panienka ze
                                              > wsi, która zazdrosci ci tak wspaniale spedzonych wakacji. Widziałam ten hotel
                                              > na zdjęciach i uwazam, że był rewelacyjny, nie umywał sie do zadnego innego z
                                              > katalogu. Jest to nowy hotel, otwarty w zeszłym roku. Mielismy super
                                              jedzenie,
                                              > super pokoje, super baseny i super otoczenie,

To Twoi "znajomi byli w tym hotelu", czy "mieliśmy super jedzenie"? Brak w tym
                                              logiki Nie wiedziałam ,że wieczorami zakładasz sukienkę i jesteś Mają.Lecz się
                                              to rozdwojenie jaźni,może być niebezpieczne!!Kończę tą dyskusję z Tobą , nie ma
                                              to najmniejszego sensu.Muślałam, że jesteś po prostu źlę wychowany,a Ty jesteś
                                              głupi.Zapamiętaj NAWET ODROBINY INTELIGENCJI NIE KUPISZ ZA PIENIĄDZE

• Gość: Kuba Re: Telepatia wśród milionerów? IP: *.acn.pl 03.06.03, 20:21
                                                No wreszcie konczysz, rewelacja. Ale ja nie jestem Maja i nie znam takiej
                                                osoby. No cóz, może dziewczyna sie pomyliła.
                                        • Gość: malina Re: Do Rohmera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 14:27
                                          Czyli jak rozumiem poszło o 30 a nie o 60 euro? Kubusiu przesadziłeś.
                                          • Gość: Maja Re: Do Maliny IP: *.acn.pl 30.05.03, 16:20
                                            I skoncz z ta swoja ironia, bo jest beznadziejna. Widac, że brak ci juz
                                            argumentów. kretynka
                                            • Gość: malina Re: Do Maji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 18:56
                                              Poznaje ten sam styl.W pierwszych słowach -kretynka. Jak u męża. W domu też sie
                                              do siebie zwracacie w ten sposób?
                                          • Gość: Maja Re: Do Maliny IP: *.acn.pl 30.05.03, 16:22
                                            Dodam, że ludzie zamozni szanuja pieniądze i dlatego je maja. Ja bym zrobiła to
                                            samo na ich miejscu. poszła do dyrektora hotelu i wyjasniła sytuacje.
    • Gość: bb Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 23:16
      A ja bylam tez w ubieglym roku na Krecie z Big Blue i nie mam im nic
      absolutnie nic do zarzucenia.
    • Gość: Tomek Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.ch.pw.edu.pl 28.05.03, 16:11
      Wybieram sie do Kissamos Palace 28 czerwca. Moze ktos z Was tam wtedy bedzie?
      • Gość: jacek Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.toya.net.pl 04.06.03, 11:21
        Czesc
        bede od 21.06 - 05.06
        jacek
        moj adres: andrzejewski@toya.net.pl
    • Gość: Tomek Kissamos Palace od 28 czerwca IP: *.ch.pw.edu.pl 28.05.03, 16:12
      czy ktos z Was się tam wtedy wybiera?
    • Gość: lilu Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 20:01
      Malina gratuluje wytrwalosci i zycze pokonania przeciwnika
      • Gość: Kuba Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 29.05.03, 22:59
        Ale w czym pokonania? Jestes kolejna idiotka wdająca sie w dysputy?
        • Gość: malina Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 14:18
          Widzisz Kubusiu ,Lilu myśli,że uda mi się Ciebie czegoś nauczyć. Trudno będzie,
          bo widzę wieloletnie zaniedbania. Dziś lepiej się czujesz, znowu kogoś
          obraziłeś.Może to ma coś wspólnego z ciśnieniem? Kubuniu należy, wymieniać
          poglądy z innymi ludźmi.Prowadzi to do naszego rozwoju. Może Cię druga osoba
          przekonać ,lub nie, ale to ,że ma inne zdanie nie znaczy ,że jest kretynką. Ja
          pomimo,że się z Tobą nie zgadzam za kretyna Cię nie biorę.Więc nie denerwuj się
          już ,tylko napisz- Dlaczego bierzesz za frajerów ludzi posiadających mniej od
          Ciebie pieniędzy?
          • Gość: Maja Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 30.05.03, 16:23
            Ja ci odpowiem za Kube, bo tacy jak Ty sa frajerami.
            • Gość: malina Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 18:57
              Już nie kretynami? Mąż gdzieś wyjechał,że dziś zastępstwo
              • Gość: Maja Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.acn.pl 31.05.03, 09:22
                Nie mam męża jeszcze, więc chyba nie to samo łóżko jak czytam. A adres, może
                zbieg oklicznosci. ja mam Aster City, stałe łacze. Moze on tez ma Aster City.
                Skoro robisz wywiad to zadzwon do nich i zapytaj się jak to jest z tymi
                adresami, czy wszyscy klienci maja taki sam, czy kazdy inny. Ale wiem jedno,
                znalazłam tutaj listy od kilku osób i widziałam, ze tez maja taki ja, wiec
                chyba jednak zbieg okolicznosci. Ale mysl dalej, mysl. na dobre Ci to wyjdzie,
                bo jednak z Twoja głowa jest cos nie tak.
                Podobny styl..... No tak, może i podobny, ale cóz z tego.
          • Gość: Tom Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: 217.153.93.* 04.06.03, 12:32
            Droga koleżanko, wydaje mi się ,że nasz Kubuś może być jednym z dwóch typów.
            1. Albo pieniędzy nie ma wcale (jak niestety większość z nas - co nie jest
            jeszcze wadą samą w sobie), natomiast brak mu przede wszystkim odrobiny
            inteligencji, którą chciałby nadrobić innym siebie wizerunkiem (tutaj
            chęcią "poszpanowania" grubym portfelem (bo przecież nie intelektem).
            2. Albo pieniądze ma (nieduże), których mniemam nie zdobył swoim intelektem,
            posiada natomiast kilkuletnie czarne BMW 525 (obowiązkowo z ciemnymi szybami)
            ubiera się w dresiki. Ma twarz "strzaskaną" na brąz w solarium oraz mocno
            wyżelowane włosy (o ile je ma)grubą szyję - czyli jest tzw. "szyitą".
            Przepraszam za ten szkic osobowościowy, ale musimy się z tym pogodzić - tacy
            ludzie żyją wśród nas.
            Nawiasem mówiąc - Kubusiu kiedy ostatnio coś czytałeś (poza programem
            telewizyjnym).
            • Gość: malina Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 12:56
              Tom przywracasz mi wiarę w ludzi.Internet jest takim medium, gdzie każdy może
              być kim chce. Można się wykreować na milionera, niestety jak zauważyłeś nie
              można na intelektualistę. Zresztą co za problem z wakacjami? Każdy jedzie i
              robi co lubi. Odpoczywamy w hotelach o różnej ilości gwiazdek, często w
              pensjonatach, a są i tacy co śpią pod chmurką.Nie uwążam ich za gorszych, ani
              za frajerów.Po co placić za hotel 5* gdy nie ma się zamiaru w nim siedzieć
              tylko zwiedzać? A tacy co chcą codziennie spać w innym miejscu? Znam zresztą
              człowieka z b dużą kasą, a jego ulubioną formą spędzania wolnego czasu są
              wędrówki po górach od schroniska do pensjonatu , byle do przodu.Postawa Kubusia
              jest typowa dla ludzi z kompleksami i nowobogackich.Nie wiem czy Kuba jest
              nowobogacki, ale kompleksów ma mnóstwo.
    • bee26 Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE 04.06.03, 15:20
      Witam,
      Zainteresował mnie ten watek, ponieważ ten hotel wydaje sie być
      najodpowiedniejszym (dodam, że wg mnie).
      Jednak oprócz bezsensownych maili autorstwa niejakiego Kuby wielu info nie
      znalazłam.
      Pozwolicie, ze nie bede komentować powyższych wypowiedzi dotyczących spędzania
      wakacji w 10 piętrowych blokach otoczonych betonem... Ok miałam nie
      komentować....
      Bede bardzo widzięczna za informacje na temat tego hotelu.
      Pozdrawiam,
      • Gość: malina Re: 'WIECZOREK ZAPOZNAWCZY' - KISSAMOS PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 15:26
        Pozdrawiam.Hotel Kissamos Palace był opisywany ostatnio przez kilka osób.Ich
        opisy nawet trochę się różniły.Da Ci to lepsze rozeznanie w sytuacji i
        wyrobienie własnego zdania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka