Dodaj do ulubionych

Hehe, specjalnie...

IP: 194.219.137.* 19.04.03, 13:17
...sie nie zalogowalem, zeby bylo widac ip, z ktorego klepie.

Tak, Kochani, to Saloniki, gdzie moze goraco nie jest ale za to Grecja
oryginalna i niezaprzeczalna :)

Wypije za Wasze zdrowie frape pod lukiem Galeriusza :) Przy okazji,
serdeczne zyczenia swiateczne dla Forumowiczow!

gale z Salonik
Obserwuj wątek
    • bebiak Re: Hehe, specjalnie... 19.04.03, 18:36
      No to KALO PASCHA, Gale! Załapiesz się na drugie święta? Pozdrówka
      • gale Re: Hehe, specjalnie... 21.04.03, 19:33
        Dzieki,
        Dzisiaj pijemy ouzo pod Meteorami, deszczyk siapi lekko, jest raczej chlodno,
        ale lepsze to przeciez od Paralii. Pono w Polsce pogoda lepsza niz tu... buuuu!
        A przy okazji, jednak sie udalo opalic bosmy mieli w ubieglym tygodniu dwa dni
        slonca.
        Sciskam,
        • Gość: Bebiak Re: Hehe, specjalnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.03, 19:52
          Jasu, u nas pogoda super, naprawdę super. A Wy piszcie, piszcie, bo ja w
          piątek, grecki wielki czyli za 5 dni podążę Waszymi śladami aby całą sobotę i
          Wielkanoc spędzić w Meteorach. Deszczyk? Przestanie chyba padać za kilka dni,
          czyż nie? Pozdrowionka dla Was cieplutkie:)))
          • gale Re: Hehe, specjalnie... 23.04.03, 18:51
            Jasos,
            Slyszalem, ze dzisiaj w Warszawie pada deszcz jak diabli. Smutne. W Atenach
            mamy 30 stopni, pogoda jak pogoda, glownie smog. Poza tym nie ma czasu patrzec
            w niebo bo swiatla robia sie zaraz czerwone hehe
            Zapowiada sie niezla aura na Wielkanoc, sprawdz na www.wunderground.com.
            My w Meteorach (Kastraki) mielismy jeden dzien deszczyku, a potem juz spoko,
            sloneczko, kilkanascie stopni, w sam raz na objazdowke.
            Adio,
            • Gość: Bebiak Re: Hehe, specjalnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 22:00
              Jasu Gale! Serdeczne dzięki za niezłe tak generalnie wieści, dla mnie
              praktycznie z ostatniej chwili: wszak jutro w nocy odlatuję do Salonik:)))
              Radźcie sobie nadal dobrze, miejcie wielkie wrażenia i... kalo pascha. A u nas
              dziś rzeczywiście padało i niebo było bardzo zachmurzone, no ale Wy przecież w
              raju:))) Raz jeszcze efcharisto para poli. Jasas
              • gale Re: Hehe, specjalnie... 26.04.03, 09:34
                Witamy w Grecji :)
        • Gość: Andrzej Re: Hehe, specjalnie... IP: 213.173.200.* 22.04.03, 19:30
          Wybieramy sie pod koniec maja na Halkidiki lub Riwiere. Jest tam jakis punkt
          foto, coby zgrali zdjecua z karty CompactFlash na CD-R?
          Prosze, pomocy, bo nie usmiecha sie nam ciaganie notebooka.
          Pozdrawiam
          • gale Re: Hehe, specjalnie... 26.04.03, 09:36
            Andrzej, nie mam pojecia. Ja tez mam cyfrowke na memory stick i wystarcza mi
            dwie karty na dwa tygodnie, 80 mega lacznie. Przypuszczam, ze takie punkty moga
            tu istniec, natomiast primo, nie rozgladalem sie, secundo, czasem ciezko sie tu
            dogadac - np. teraz klepie z kawiarni internetowej, w ktorej prowadzaca ani be
            ani me po angielsku bo... jest Rosjanka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka