Dodaj do ulubionych

Hotel Adonis-Nei Pori

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 08:34
Witam.
Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje na temat tego hotelu i okolicy
(np.wyżywienie, plaże, warumki hotelowe). Mam zamiar wybrać sie tam z biurem
Skarpa.
Z góry dziękuje za informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgosia Re: Hotel Adonis-Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:21
      Miasteczko typowo turystyczne deptak wzdłuż plaży co do skarpy Byłam z nimi i
      nie polecam Lepiej wsiadaj w auto i jedz napewno coś znajdziesz z noclegiem
      jechaliśmy 36h
    • Gość: Asia Re: Hotel Adonis-Nei Pori IP: *.77.classcom.pl 17.04.07, 14:53
      Ja też zamierzam się tam wybrac z biurem Skarpa, niestety nie słyszałm
      pochlebnych opini na temat wyżywneia w tym hotel -Aronis wieć z miła checia
      posłucham wypowiedzi tych którzy juz tam byli!!!! DZIĘKi
    • borsalino4 Re: Hotel Adonis-Nei Pori 21.04.07, 22:51
      byłem w Nei Pori z dziewczyną kilka lat temu i wg nas były to udane wakacje
      byliśmy na miejsscu 2 tygodnie na początku września ; ciepło,woda
      cieplutka,widoki super na Olimp,piasek fajny,żadnych żyjątek w morzu; spokojna
      okolica - nie polecam dla młodych spragnionych dyskotek (może w lipcu i
      sierpniu były gdzieś na miejscu dyskoteki - we wrześniu nie) - my musieliśmy na
      dyskotekę wybrac sie ok. 4 km od NeiPori.
      jechaliśmy na wyciezkę do Meteorów (polecam) Aten (polecam) rejs statkiem (z
      nudów można jechać - ja bym sobie darował) wieczór grecki (bym sobie 2 raz
      darował) Olimp + Dion (Olimp fajny, Dion - nie - nie podniecają mnie stare
      kamienie)
      bylismy i we Włoszech i na Rodos, ale w Nie Pori nam się najlepiej podobało
      koniecznie trzeba się z kimś zapoznać i samemu urządzać wieczory greckie;
      polecam sałatkę w arbuzie zmieszaną z winem)
      generalnie lekkie zadupie, -dla ludzi pragnących wypocząć
      byliśmy z Bratniaka - pewnie już nie istnieje.pytania borsalino4@wp.pl
    • Gość: kiki Re: Hotel Adonis-Nei Pori IP: *.chello.pl 23.04.07, 21:02
      dawno dawno temu byłam w hotelu Arodnis i było cudownie, ale to byly czasy, gdy w nei pori na kazdym kroku byly twaerny i dyskoteki.
      3 lata temu nei pori wygladalo bardzo inaczej - typow amiejscowosc z prywatnymi apartamentami, bardzo spokojna, 3 knajpki n krzyz, pusta plaza - piekna - szerok, piaszczysta i czysta. W morzu bez zadnych kamieni i zyjatek. Zycie pododne znajduje sie w miejscowosci obok - Kokino Nero - mozna nurkowac i oglada cudaki robaki. Generalnie Nei pori to wyciszona miejscowosc , swietne dla rodzin z malymi dzieciakami.
      Widoki przepiekne - nad plaza goroje Olimp.
      • Gość: violeś Re: Hotel Adonis-Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 18:30
        byliśmy w tym hotelu ze Skarpą 7 lat temu,ogólne wrażenie..to spokojna
        stosunkowo młoda miejscowość turystyczna.Warunki w hotelu ok,doskwierał wówczas
        brak klimy w pokojach ale jakoś daliśmy rade...NIeco uciążliwa trasa
        przejazdu ,ale takie są uroki jazdy autokarem.My byliśmy zadowoleni za
        całokształt ...ale malkontenci oczywiście zawsze się
        znajdą...Pozdrawiam ,życząc miłego pobytu
        • Gość: rumianek Re: Hotel Adonis-Nei Pori IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 14:23
          Witam:)
          We wrzesniu ub. roku bylam ze Skarpa w Adonisie. Polecam tylko dla malo
          wymagajacych. Okolice sliczne, warto wybrac sie nawet pieszo (i tak nie ma co
          tam robic) do sasiedniej miejscowosci zobaczyc ruiny zamku - leza na wzgorzu a
          stamtad wspaniale widoki:) no ale... w pokojach musielismy sami sprzatac,
          reczniki lepiej miec samemu, Skarpa pisze o 4 gwiazdkowym hotelu Adonis, to
          jest jednak 2 i poł czy jakos tak. W tym czasie z pracy zrezygnowala
          recepcjonistka, fakt, ze wlasciciel hotelu byl bardzo mily, ale chcac wracac po
          23.oo ytrzeba bylo brac klucz do drzwi wejsciowych do hotelu... w pokoju byly
          rozwalone drzwi do lazienki, nie zamykaly sie, klimatyzacja wysiadala...ale
          rekompensowało to towarzystwo i piekne widoki oraz rewelacyjna pogoda. Co do
          wycieczek fakultatywnych - to lepiej poczekac i nie zapisywac sie w pierwszy
          dzien pobytu - jest wiele biur, czasem ceny znacznie sie roznia...co jeszcze...
          aha - na rezydenta nie ma co liczyc - z tego co sie orientuje to Skarpa stawia
          na opakowanie - chlopak śliczny jak z obrazka, ale cieżko sie z nim dogadać:)
          aha i jedzenie... troszke tego mało:)
          Przepraszam, mam nadzieje ze nie wytraszyłam:) jednak na dzien dzisiejszy
          doplacilabym i polecialabym z innym biurem:) alczkolwiek wyjazd sie udał - bo
          nie jestem wymagajaca osoba ipoza tym nastawilam sie ze bedzie super:) no i
          troche schudłam troszeczke:) pozdrawiam cieplutko a w razie czego prosze pisac -
          odpowiem na pytania:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka