Gość: k2sia.p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 08:34 Witam. Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje na temat tego hotelu i okolicy (np.wyżywienie, plaże, warumki hotelowe). Mam zamiar wybrać sie tam z biurem Skarpa. Z góry dziękuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgosia Re: Hotel Adonis-Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:21 Miasteczko typowo turystyczne deptak wzdłuż plaży co do skarpy Byłam z nimi i nie polecam Lepiej wsiadaj w auto i jedz napewno coś znajdziesz z noclegiem jechaliśmy 36h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Hotel Adonis-Nei Pori IP: *.77.classcom.pl 17.04.07, 14:53 Ja też zamierzam się tam wybrac z biurem Skarpa, niestety nie słyszałm pochlebnych opini na temat wyżywneia w tym hotel -Aronis wieć z miła checia posłucham wypowiedzi tych którzy juz tam byli!!!! DZIĘKi Odpowiedz Link Zgłoś
borsalino4 Re: Hotel Adonis-Nei Pori 21.04.07, 22:51 byłem w Nei Pori z dziewczyną kilka lat temu i wg nas były to udane wakacje byliśmy na miejsscu 2 tygodnie na początku września ; ciepło,woda cieplutka,widoki super na Olimp,piasek fajny,żadnych żyjątek w morzu; spokojna okolica - nie polecam dla młodych spragnionych dyskotek (może w lipcu i sierpniu były gdzieś na miejscu dyskoteki - we wrześniu nie) - my musieliśmy na dyskotekę wybrac sie ok. 4 km od NeiPori. jechaliśmy na wyciezkę do Meteorów (polecam) Aten (polecam) rejs statkiem (z nudów można jechać - ja bym sobie darował) wieczór grecki (bym sobie 2 raz darował) Olimp + Dion (Olimp fajny, Dion - nie - nie podniecają mnie stare kamienie) bylismy i we Włoszech i na Rodos, ale w Nie Pori nam się najlepiej podobało koniecznie trzeba się z kimś zapoznać i samemu urządzać wieczory greckie; polecam sałatkę w arbuzie zmieszaną z winem) generalnie lekkie zadupie, -dla ludzi pragnących wypocząć byliśmy z Bratniaka - pewnie już nie istnieje.pytania borsalino4@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Hotel Adonis-Nei Pori IP: *.chello.pl 23.04.07, 21:02 dawno dawno temu byłam w hotelu Arodnis i było cudownie, ale to byly czasy, gdy w nei pori na kazdym kroku byly twaerny i dyskoteki. 3 lata temu nei pori wygladalo bardzo inaczej - typow amiejscowosc z prywatnymi apartamentami, bardzo spokojna, 3 knajpki n krzyz, pusta plaza - piekna - szerok, piaszczysta i czysta. W morzu bez zadnych kamieni i zyjatek. Zycie pododne znajduje sie w miejscowosci obok - Kokino Nero - mozna nurkowac i oglada cudaki robaki. Generalnie Nei pori to wyciszona miejscowosc , swietne dla rodzin z malymi dzieciakami. Widoki przepiekne - nad plaza goroje Olimp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violeś Re: Hotel Adonis-Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 18:30 byliśmy w tym hotelu ze Skarpą 7 lat temu,ogólne wrażenie..to spokojna stosunkowo młoda miejscowość turystyczna.Warunki w hotelu ok,doskwierał wówczas brak klimy w pokojach ale jakoś daliśmy rade...NIeco uciążliwa trasa przejazdu ,ale takie są uroki jazdy autokarem.My byliśmy zadowoleni za całokształt ...ale malkontenci oczywiście zawsze się znajdą...Pozdrawiam ,życząc miłego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumianek Re: Hotel Adonis-Nei Pori IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 14:23 Witam:) We wrzesniu ub. roku bylam ze Skarpa w Adonisie. Polecam tylko dla malo wymagajacych. Okolice sliczne, warto wybrac sie nawet pieszo (i tak nie ma co tam robic) do sasiedniej miejscowosci zobaczyc ruiny zamku - leza na wzgorzu a stamtad wspaniale widoki:) no ale... w pokojach musielismy sami sprzatac, reczniki lepiej miec samemu, Skarpa pisze o 4 gwiazdkowym hotelu Adonis, to jest jednak 2 i poł czy jakos tak. W tym czasie z pracy zrezygnowala recepcjonistka, fakt, ze wlasciciel hotelu byl bardzo mily, ale chcac wracac po 23.oo ytrzeba bylo brac klucz do drzwi wejsciowych do hotelu... w pokoju byly rozwalone drzwi do lazienki, nie zamykaly sie, klimatyzacja wysiadala...ale rekompensowało to towarzystwo i piekne widoki oraz rewelacyjna pogoda. Co do wycieczek fakultatywnych - to lepiej poczekac i nie zapisywac sie w pierwszy dzien pobytu - jest wiele biur, czasem ceny znacznie sie roznia...co jeszcze... aha - na rezydenta nie ma co liczyc - z tego co sie orientuje to Skarpa stawia na opakowanie - chlopak śliczny jak z obrazka, ale cieżko sie z nim dogadać:) aha i jedzenie... troszke tego mało:) Przepraszam, mam nadzieje ze nie wytraszyłam:) jednak na dzien dzisiejszy doplacilabym i polecialabym z innym biurem:) alczkolwiek wyjazd sie udał - bo nie jestem wymagajaca osoba ipoza tym nastawilam sie ze bedzie super:) no i troche schudłam troszeczke:) pozdrawiam cieplutko a w razie czego prosze pisac - odpowiem na pytania:) Odpowiedz Link Zgłoś