Dodaj do ulubionych

NANA BEACH - Kreta - Stalida

10.04.07, 15:11
cytat: Autor: ~agg 10-04-2007 12:46

Hotel położony bajecznie, ale przydałby się remont pokoi - niestety.
Ja byłam w lipcu 2005 roku.
Plusy: pięknie położony, idealny dla rodzin z dziećmi, super bar w basenie
głównym :-)
Minusy: pokoje wymagają remontu: szafy w naszym pokoju (rodzinnym) nie dało
się używać - śmierdziało stęchlizną, kimatyzacja nie najlepiej działała:
on/off - zero termostatu.
Podsumowując: wakacje były super, udane pod każdym względem, ale cena do
remontu powinna być niższa.
Obserwuj wątek
    • aribeth1 Re: NANA BEACH - Kreta - Stalida 28.12.16, 14:36
      W połowie czerwca byłam z rodziną (dzieci 4 i 8 lat) na Krecie w hotelu Nana Beach i polecam ten hotel z całego serca. Hotel typowo dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla dzieci na każdy kroku. Jedzenie bardzo smaczne, plaża hotelowa, piaszczysta w takiej jakby zatoczce - zero fal. Parasole i leżaki w cenie. Basenów kilka, jeden typowo z atrakcjami dla maluchów, przy każdym z pozostałych brodzik. Przy każdym basenie bar z przekąskami (w każdym barze inne). Trochę na uboczu, ok 2 km od Hersonissos (taxi do miasta 7 euro), jest też autobus, przystanek koło hotelu, nie korzystałam. W Hersonissos dzieciakom szczególnie podobało się www.aquaworld-crete.com/ . Hotel jest spory, składa się z wielu budynków i bungalowów. My mieszkaliśmy "apartamencie rodzinnym" - 2 pokoje z łazienką. Powyższe apartamenty usytuowane są najbliżej "strefy dziecięcej", tzn. basenu dla dzieci i miejsca do zabawy. Animacji w języku polskim nie było, ale moim dzieciom nie przeszkadzało to w zabawie. Codziennie wieczorem mini-disco, gdzieś między 20 a 21 - potem cisza.
      Hotel po remoncie, ale nie wiem, w którym roku się odbył.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka