Dodaj do ulubionych

Gouves Bay z Big Blue

IP: *.jasfbg.com.pl / 10.10.2.* 13.06.03, 13:51
czy ktoś był z Big Blue na Krecie w hotelu Gouves Bay. Lecę 18.06 i
chciałabym jakiś opinii.
Obserwuj wątek
    • Gość: grześ Re: Gouves Bay z Big Blue IP: jasio:* / 10.1.202.* 13.06.03, 14:07
      ja też tam lecę 19.07. było już kilka wątków na ten temat, sprawdź sobie. liczę
      że jak juz wrócisz to napiszesz coś ciekawego.
      czekam na wiadomości.
    • croma Re: Gouves Bay z Big Blue 16.06.03, 11:20
      Hej,

Pisalem juz, w ktoryms z watkow na temat hotelu GB.

Ogólnie jest tak jak na zdjęciach w folderze i w opisie - jednak własnie
      przypomnial mi się mały mankament - cena za klimatyzacje, była w folderze
      bodajże 30EURo za tydzień...na miejscu okazalo się ze zarówno klimatyzacja,
      sejf, telewizor są dwukrotnie droższe (klima dokładnie 60EURO na tydzień). Na
      pytanie skierowane do rezydenta skąd taka rozbieżność...cytuję "zmienił się
      kurs EURO". Ręce mi opadły i nie miałem wiecej pytań, ponieważ obie ceny były w
      EURO wiec nie wiam jak kurs mógł sie zmienić ;-)

Pozdr
      M.
      • Gość: Magda Re: Gouves Bay z Big Blue IP: *.acn.pl 16.06.03, 13:21
        Ten zmieniony kurs rezydenta szedł do jego kieszeni, proste? Chyba tak,
        normalka i kur....o.
        • croma Re: Gouves Bay z Big Blue 17.06.03, 15:34
          Myslę, że nie do końca - cena ta obowiązywała wszystkich (byli tam ludzie z
          Czech,, Węgier bodajże i Niemiec), kazdy mial swojego rezydenta a cena ta sama.

Tak na prawde, nie narzekam na BB - było spoko, a sprawa klimatyzacji wyszła
          przez przypadek, gdyż w Polsce pośrednik poinformował nas, ze jesli wezmiemy
          pokój z klimatyzacją to dostaniemy pokoj w nowej czesci hotelu bo w starej nie
          ma klimy. To była pomyłka (lub kit) poniewaz nie ma to znaczenia, zarówno stara
          jak i nowa cześć jest w pełni klimatyzowana, poza tym tak na prawdę nie ma
          znaczenia czy się jest w nowej czy w starej czesci :-) wygladaja podobnie.

Pozdr
          M.
    • gingerus Re: Gouves Bay z Big Blue 16.06.03, 15:39
      Podobno BigBlue poinformowano o zmianie kwoty za klime, ale po wydrukowaniu
      katalogów.
      Cała sprawa z wylotem z Gdańska to niesamowita porazka. W Gdyni pabi Marta
      powiedziała mi , że wylot 18.06. zadzwoniłam dla pewnosci do Jeleniej Góry a
      tam druga pani Marta najpierw powiedziała , że 18-nastego , po czym za chwile
      sie poprawiła , że jednak 19.06.
      dzwonił tez jakiś pan Adam i dowiedziałm sie iz wylot o 23,45 z
      GdańskaPokarało mnie z wyborem tego biura.
      Najtańszzy wylot , wszystko do kitu.
      BIGBLUE- WIELKI NIEBIESKI DENATURAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Arti007 Re: Gouves Bay z Big Blue IP: *.fujitsu.pl 17.06.03, 16:33
        To jakas totalna pomylka , poziom uslug turystycznych w Polsce . Mialem lot z
        Gdanska (EL gRECO )wykupiona 2 m-ce wczesniej i nagle dzwoni pani i informuje
        mnie ze wszystkie loty z Gdanska wszystkich biur odwolane - bez przeprasza ,
        bez niczego - a jak sie nie podoba to mi jeszcze beda kase oddawac przez 3
        tyg . Ok nastepne biuro Big Blue - Brak informacji dokladnej co do hotelu (czy
        slodka woda w basenach klima itp ) ale najlepszy numer potwierdzenie daty i
        godziny wylotu 3 dni telefonow - 3 rozne daty, godziny - jade z dzieckiem 2,5
        roku koczowanie 4 h na lotnisku nie dziekuje !!!!
        Ale sami sobie jestesmy winni - ze jeszcz z nich korzystamy z mysla ze moze
        bedzie lepiej ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka