Gość: H. IP: *.jasfbg.com.pl / 10.10.2.* 13.06.03, 13:51 czy ktoś był z Big Blue na Krecie w hotelu Gouves Bay. Lecę 18.06 i chciałabym jakiś opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grześ Re: Gouves Bay z Big Blue IP: jasio:* / 10.1.202.* 13.06.03, 14:07 ja też tam lecę 19.07. było już kilka wątków na ten temat, sprawdź sobie. liczę że jak juz wrócisz to napiszesz coś ciekawego. czekam na wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
croma Re: Gouves Bay z Big Blue 16.06.03, 11:20 Hej, Pisalem juz, w ktoryms z watkow na temat hotelu GB. Ogólnie jest tak jak na zdjęciach w folderze i w opisie - jednak własnie przypomnial mi się mały mankament - cena za klimatyzacje, była w folderze bodajże 30EURo za tydzień...na miejscu okazalo się ze zarówno klimatyzacja, sejf, telewizor są dwukrotnie droższe (klima dokładnie 60EURO na tydzień). Na pytanie skierowane do rezydenta skąd taka rozbieżność...cytuję "zmienił się kurs EURO". Ręce mi opadły i nie miałem wiecej pytań, ponieważ obie ceny były w EURO wiec nie wiam jak kurs mógł sie zmienić ;-) Pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gouves Bay z Big Blue IP: *.acn.pl 16.06.03, 13:21 Ten zmieniony kurs rezydenta szedł do jego kieszeni, proste? Chyba tak, normalka i kur....o. Odpowiedz Link Zgłoś
croma Re: Gouves Bay z Big Blue 17.06.03, 15:34 Myslę, że nie do końca - cena ta obowiązywała wszystkich (byli tam ludzie z Czech,, Węgier bodajże i Niemiec), kazdy mial swojego rezydenta a cena ta sama. Tak na prawde, nie narzekam na BB - było spoko, a sprawa klimatyzacji wyszła przez przypadek, gdyż w Polsce pośrednik poinformował nas, ze jesli wezmiemy pokój z klimatyzacją to dostaniemy pokoj w nowej czesci hotelu bo w starej nie ma klimy. To była pomyłka (lub kit) poniewaz nie ma to znaczenia, zarówno stara jak i nowa cześć jest w pełni klimatyzowana, poza tym tak na prawdę nie ma znaczenia czy się jest w nowej czy w starej czesci :-) wygladaja podobnie. Pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
gingerus Re: Gouves Bay z Big Blue 16.06.03, 15:39 Podobno BigBlue poinformowano o zmianie kwoty za klime, ale po wydrukowaniu katalogów. Cała sprawa z wylotem z Gdańska to niesamowita porazka. W Gdyni pabi Marta powiedziała mi , że wylot 18.06. zadzwoniłam dla pewnosci do Jeleniej Góry a tam druga pani Marta najpierw powiedziała , że 18-nastego , po czym za chwile sie poprawiła , że jednak 19.06. dzwonił tez jakiś pan Adam i dowiedziałm sie iz wylot o 23,45 z GdańskaPokarało mnie z wyborem tego biura. Najtańszzy wylot , wszystko do kitu. BIGBLUE- WIELKI NIEBIESKI DENATURAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti007 Re: Gouves Bay z Big Blue IP: *.fujitsu.pl 17.06.03, 16:33 To jakas totalna pomylka , poziom uslug turystycznych w Polsce . Mialem lot z Gdanska (EL gRECO )wykupiona 2 m-ce wczesniej i nagle dzwoni pani i informuje mnie ze wszystkie loty z Gdanska wszystkich biur odwolane - bez przeprasza , bez niczego - a jak sie nie podoba to mi jeszcze beda kase oddawac przez 3 tyg . Ok nastepne biuro Big Blue - Brak informacji dokladnej co do hotelu (czy slodka woda w basenach klima itp ) ale najlepszy numer potwierdzenie daty i godziny wylotu 3 dni telefonow - 3 rozne daty, godziny - jade z dzieckiem 2,5 roku koczowanie 4 h na lotnisku nie dziekuje !!!! Ale sami sobie jestesmy winni - ze jeszcz z nich korzystamy z mysla ze moze bedzie lepiej ... Odpowiedz Link Zgłoś