Dodaj do ulubionych

Sirios Village - Kto leci 12 września?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:18
Witam, lecimy 12 września do Sirios Village na Krecie, jeżeli ktoś też leci w
tem terminie to proszę o kontakt, my lecimy z TRIADY. Mamy jeszcze pyanie do
ludzi którzy już tam byli, lecimy z 18 miesięczną córcią w związku z tym
lepiej wybrać pokój na pietrze czy na parterze, chodzi o bunglaowy
oczywiście. Pozdrawiamy i dziękujemy za odpowiedzi.
e-mail: lukasprez@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Julka Re: Sirios Village - Kto leci 12 września? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.07, 21:24
      Mam pytanie odnosnie tego hotelu. Czy w pokojach na wyposazeniu jest czajnik
      elektryczny. Jade z malym dzieckiem i zastanawiam sie czy zabrac czajnik ze
      soba...
      • Gość: bondyrka Re: Do lukaspres IP: *.futuro.pl 25.07.07, 11:16
        Ile placicie za wycieczke z Triady,ja jade na 2 tyg.z Poznania,napewno ten hotel,tylko czekam na jakies oferty last minute,napewno sie spoitkamy,bede z mezem i 15 miesiecznym synkiem,pozdrawiam :)
        • Gość: tymianek21 Re: Do lukaspres IP: *.slowianin.pl 25.07.07, 12:38
          cześć! Odpowiem pokolei:
          a) z tego co wiem pokoje juz są przydzielone więc nie mozna sobie wybrać.
          b) w pokojach niestety nie było czajników
          c)widzę Bondyrka że wybrałas Sirios-no i dobrze może wasz zaśnie jak nasz! W
          samolocie spał całą prawie drogę i w busie też!
          Nie wiedziałam że triada ma Siriosa w swojej ofercie! Dużo złego piszą o tej
          Triadzie, ale wg. mnie trzeba sprawdzić hotel w rankingach bo po co kupowac w
          Scan Holiday lub Rainbow skoro inne biuro ma taniej. Moi znajomi byli z Triada
          w róznych krajach i wracali zadowoleni a teraz przyjaciółka jest w Turcji.A
          Sirios jest super-aż nam sie nie chciało wyjeżdżac!
    • Gość: bondyrka Re: Do Tymianek IP: *.futuro.pl 25.07.07, 14:35
      Powiem Ci szczerze,ze pojade tam gdzie bedzie atrakcyjniejsza oferta,wybieram miedzy Aphrodite Beach,Sirios Village,Cactus Beach,Chrusso,Maravel,troche tego jest,a wiec zobacze gdzie bedzie atrakcyjniejsza cenowo oferta. Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: tymianek21 Re: Do Tymianek IP: *.slowianin.pl 26.07.07, 15:30
        Acha-no i to jest najlepsze rozwiązanie! Mój maz rozpisał wakacje na najblizsze
        lata-tak mu sie spodobało teraz: Majorka a potem Rodos a potem znowu Kreta- i
        wtedy to ty nam doradzisz gdzie jechac-jeśli to nie będzie Sirios!Jak się
        zdecydujesz to napisz do mnie to ci coś doradzę jesli bedziesz miała pytania.
        Tylko uwazaj na te lasty-bo niektóre biura juz teraz mają oferte która nazywają
        Lasty choć wyjazd ma być za kilka tygodni! Pozdrawiam
        • kadas Re: Do Tymianek 02.08.07, 11:34
          A ja mam inne pytanie. Czy zabierać ze sobą ręczniki plażowe? Nie wiem czy
          praktykowane jest zabieranie hotelowych ręczników na plażę czy basen, a jednak
          zajmują sporo miejsca w bagażu.
          Wybieram się do Sirios Village 29.08....

Dołączam do pytania o wybór pokoju - my jedziemy z 1,5 rocznym synkiem i chyba
          wolimy pokój na parterze, może gdybyśmy wiedzieli jaki pokój, czy bungalow jest
          najkorzystniej położony, to moglibyśmy o taki poprosić... może jestem naiwna...
          • Gość: Tymianek21 Re: Do Tymianek IP: *.chello.pl 02.08.07, 12:27
            cześć! my nie wzielismy ręczników bo myslelismy ,że wezmiemy hotelowe, ale jak
            przyjechalismy to nam sie głupio zrobiło bo chyba tylko 2 osoby miały hotelowe
            a reszta swoje. Kupilismy wiec olbrzymie z napisem Kreta i mamy teraz pamiątke.
            No ale jak sie domyslasz byly prosto ze sklepu i nie byly prane wiec lepiej
            weż! Jak przyjechalismy to pokoje byly przydzielone-bylismy z Rainbow ale ci ze
            Scan tez mieli juz przydzielone więc nie wiem czy mozna prosic o zamianę.Ale
            wam zazdroszczę!!! Chetnie bysmy tam wrócili!
            • Gość: aneta Re: IP: *.chello.pl 19.08.07, 22:41
              Witam!Będziemy z mężem i półtoraroczną córeczką w Siriosie od 11 września,lecimy
              z Neckermanna.
              • Gość: kada Re: byliśmy w Siriosie IP: *.stalexport.com.pl 10.09.07, 12:20
                Witam, w środę wróciliśmy z Sirios Village. Jedyny mankament to brak
                miejscowości w pobliżu. Nie jest to jakieś straszne zadupie, ale...
                Z hotelu wychodzi się na ulicę (bez chodników... normalka) i schodzi
                się ok 10 min w dół do głównej ulicy np do przystanku autobusowego
                do Chanii. Po drodze są 2-3 sklepy, parę tawern, ale nie wygląda to
                jakoś specjalnie fajnie. Do morza idzie się też ok 10-15 min. Przy
                plazy sa hotele, ale tawerny są spory kawałek dalej.
                Chania urokliwa, hotel EXTRA, wycieczka samochodem po wyspie do Hora
                Safakion EXTRAx5 ;), wycieczka statkiem na Balos EXTRAx3 ;).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka