Gość: Ewa IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 20:57 Wybieram się na Kretę do Amoudary-hotel Armonia.Może ktoś tam był. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa łódź Re: HOTEL ARMONIA KRETA IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 08:46 Kurcze też chcę tam jechać więc czekamy razem na wieści ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponurak Re: HOTEL ARMONIA KRETA IP: *.INEL.GOV 23.07.03, 13:12 Byłem tam w czerwcu. Amoudara - miasteczko z elktrownią w tle (mnie ona zupełnie nie przeszkadzała)z wieloma tawernami, sklepikami, wypożyczalniami samochodów. Dobra baza wypadowa. Hotel to niestety nie Hilton ale jak na te pieniądze względnie przyzwoity. Kłopotliwe niestety są takie drobne szczególy jak brak zasłony w prysznicu co powoduje zalewanie łazienki. Oczywiście zawsze możnaby wytrzeć podłogę po kąpieli ale nie było czym. No i rzecz najgorsza - śniadania. Codziennie mortadela , żółty ser, dżem, herbata i kawa (nie specjalne)oraz mleko(pół na pół z wodą ). Ale tego się spodziewałem uprzedzony wcześniej przez forumowiczów więc nie popsuło mi to nastroju. Urlop uważam za bardzo udany czego i Wam życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: HOTEL ARMONIA KRETA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 12:01 Cześć! Byłam tam 2 lata temu- hotel taki sobie-np. w "hotelowym ogrodzie" rosną pomidory i ogórki, plaża też kiepska i brudna, ale za to basen jest czysty a hotel dobrze położony. W sumie przeciętny. Odpowiedz Link Zgłoś