Gość: diosia IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.07, 15:48 czy leci ktos w 6.05.08 na zakhyntos do hotelu admiral comodore Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agora72 Re: grecja IP: *.piotrkow.net.pl 25.11.07, 17:11 Oj nie wiem czy dobrze zrobiłaś wykupując tam wczasy, ten hotel ma straszne opinie!!! Wejdź na wakacje.pl poszukaj sobie jest 11 opinii o tym hotelu, jeśli tyle osób pisze to samo to musi być kiepsko. Najważniejsze-tam nie ma plaży, plaża jest oddalona od tego hotelu o 4 km a o brudzie nie wspomnę!!!! Zastanów się, jeśli jeszcze możesz to zamień sobie na coś lepszego. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia Re: grecja IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.07, 11:12 dzieki za odpowiedz. bardzo budujace gdyz nie mozna juz zrezygnowac. jezeli masz zdjecia prosze o cos co pozwoli psychicznie nas podbudowac moze nie bedzie tak tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agora72 Re: grecja IP: 80.50.191.* 26.11.07, 14:21 Przykro mi, chodzi mi o to żeby pomóc, kiedyś byłam w podobnej sytuacji i nikt mnie nie ostrzegł. Pogadaj z przedstawicielem biura, może uda się ZAMNIENIĆ, na coś w podobnej cenie. Zainteresowałam się pytaniem, ponieważ sama chciałam kupić tam wczasy, dlatego ci odpowiedziałam ale na szczescie poczytałam troche. Zacytuję ci pare opinii: 1. 400m do morza może i tak, ale w linii prostej. Ulicšą( w 80m chodnika) jest około kilometra. Wówczas dochodzisz do uliczki wyładowanej śmieciami i masz upragnione morze. Uwaga morze nie plażę, bo w Agrassi nie ma praktycznie plaży! A jeśli jest to trzeba przejść jeszcze kilkaset metrów i wówczas mamy do dyspozycji brudny piach, stos śmieci, wodorostów, których nikt nie sprzśta. Jest tylko kawałek plaży nadajścej się do kśpieli. Parasole kosztują około 6 . Osobiście proponuję przejść do restauracji, która ma napis FREE BEDS FOR ALL itd. Restauracja ma taras na samym brzegu i chociaż nie ma zejścia do morza to jest basen, bilard, czysto, antypoślizgowa płytka, brodzik dla dzieci, itd. Jest estetycznie i woda nie jest tak chlorowana jak w hotelu. Najbliższa plaża jak ze zdjęcia na reklamówkach SKY jest 10 km od miasta !!!! Wprawdzie zawiozą was tam autobusem o 10 rano, ale musicie siedzieć tam do 17. Parasole kosztują 8 . Skuter 35/osoba 15 min,cola2, itd. Na powitanie w hotelu nie ma drinka powitalnego tylko siedzisz w 38 stopniowym zaduchu na schodach 2 godziny aż przygotują pokój. Za to jak wyjeżdżasz to musisz opuścić pokój o 11 i czekasz 4 godziny na autobus. Masz do dyspozycji śmierdzšcš łazienkę. SODOMA. NA wszystko sposobem jest CHLOR, jak w szkolnej latrynie za komuny!!! 2. Hotel. Uwaga, bo mogą was zakwaterować w tzw. norze. Pokoje jak za Gierka, łazienka 2merty kwadratowe, wykończenie jak w naszym motelu przy drodze ** . Podejście do hotelu pionowo pod górę, co daje się we znaki przy powrotach z miasteczka. Zwłaszcza gdy jesteś z dzieckiem lub masz słabš kondycję. Klimatyzacja w restauracji na stałe wyłšczona. Wyżywienie całkiem dobre, chociaż bardzo monotonne. Wielu wczasowiczów uskarża się na biegunkę. Baseny jak i zagospodarowanie dookoła hotelu są beznadziejne. Typowa prowizorka. Plac zabaw dla dzieci to kpina! Rozwalona huśtawka i mały domek z plastiku. Grecki sposób na czystość, zasypać wszystko chlorem. Co wieczór babsko wrzuca do basenu wiadro chloru! Dzieci majš uczulenia. Schody i posadzki są śliskie, nie ma mowy by dziecko biegało samo, bo jest wiele poziomów. Ręczniki wymieniane raz na tydzień. 3. Zero animacji itp. obsługi. Nie licz na to, że ktoś zajmie się twoim dzieckiem. Jedyna opiekunka nie ma żadnego wyposażenia, przygotowania (poza oazowym). CHOLERNA NUDA, są ludzie, którzy kupili w 2 tyg. i jadą po 1 tyg.!!! Nie ma TV SAT, nie ma radia, wino marki wino za free i piwo z wodą. Część wczasowiczów pewnie nieśle zatańczyć. 4. Rezydent reaguje na uwagi nerwowo. To nie moja wina, pogadaj ze SKY. I trudno się jej dziwić, nie ona robiła folder i cudów nie zrobi. 5. Miasteczko beznadziejna prowincja, takie nasze Dębki/Dąbki. Nie ma chodników, syf na ulicach, brak plaż, szkoda gadać. 6. Wyspa bardzo ładna, ale trzeba się zatrzymać w Kalamaki czy Laganos. Tam jest plaża ( może nie cudo, ale OK.) Miasteczka tętnią życiem, 100tki restauracji, NIGHT CLUBÓW, DISCO, itd. Możesz tam pojechać z Agrassi, jak wynajmiesz samochód. 33?/doba, paliwo 1l=1,1?. Na Zante jest wiele plaż z szafirową wodš, są piękne jaskinie, widoki, itd. My w 2/3 dni zwiedziliśmy wszystko. Chyba tydzień na tą wyspę to max. Inaczej strasznie leci kasa i żeby się dobrze zabawić to trzeba zarezerwować z 1000 i więcej. Wycieczki są drogie, np. na Kefalonię 45/osoba, na miejscu 10 za wycieczkę łódką do jaskini. Oczywiście wyżywienie: owoce morza 20, piwo 3,5 ?. Nigdy więcej ze SKY CLUB! Kończy się mój czas w kafejce internetowej(godzin 4?). Pozdrawiam wszystkich turystów i radzę się dobrze przygotować tym, którzy już kupili wycieczki. W samolocie nie podają nic za free, ponoć na polecenie SKY CLUB. Można jednak kupić kanapkę i napoje. nagasen@wp.pl Autor: Olek 2007-09-03 22:44:52 - o autorze: mężczyzna (25-39 lat), wyjazd z dziećmi, wyżywienie: All Inc lub: Hotel Admiral & Captains Complex położony jest w odległości 400 metrów od morza, z tym, że w miejscowości Argassi nie ma plaży. Najbliższa plaża z piaskiem prawie takim jak na folderach sky-clubu znajduje się w odległości 5 km np. w Porto Zorro (plaże na folderach są przegięciem ze strony biura podróży), za którą trzeba zapłacić (2 leżaki i parasol - 7 euro za dzień) - można tam dojechać np. taxi za 14 euro w jedną stronę lub wynająć samochód za 40 euro za dobę. Hotel jest przeznaczony dla osób bardzo niewymagających, jedyną rzeczą działającą poprawnie w tym hotelu jest klimatyzacja. Pokoiki są bardzo małe, nam przez 7 dni pobytu lała się woda ze spłuczki po całej łazience, pomimo interwencji u rezydenta. W restauracji hotelu największą bolączką jest czystość naczyń, obusów i sztućców. Basen również pozostawia wiele do życzenia. Wg sky-club hotel ma 3,5 gwiazdki; wg mnie zasługuje na 2. Autor: damian 2007-08-09 21:37:46 - o autorze: mężczyzna (25-39 lat), wyjazd z osoba towarzyszącą, wyżywienie: All Inc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia Re: grecja IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.07, 12:06 dziekuje za wyczerpujace wiadomosci z zamiana nie da rady pozostaje byc dobrej mysli mamy nadzieje ze wytrzymamy Odpowiedz Link Zgłoś