Gość: stawka IP: 213.77.7.* 14.08.03, 09:55 Czy ktos mógłby podzielić się informacjami na temat pobytu w tym hotelu z "Triadą". A może ktos się tam wybiera np 4 września? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbetta Re: Triada 'Prince of Lilies' 14.08.03, 17:26 Ja się tam wybieram własnie 4 września na dwa tygodnie i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Więcej szczegłółów na temat miejscowości i hotelu, niż te co podaje Triada, nie znam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawka Re: Triada 'Prince of Lilies' IP: 213.77.7.* 14.08.03, 17:35 Dostałam na e-mail obszerne informacje o samym hotelu, wyżywieniu, wycieczkach i wynajęciu samochodu ma Krecie od osoby, która byała z "Triadą" w czerwcu. Moge przesłać... bądź na e-mail bądź na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
sorbetta Re: Triada 'Prince of Lilies' 15.08.03, 14:55 Byłoby super, jakbys mogła mi wysłać Mój e-mail: gosiam@o2.pl. A czy ta osoba była zadowolona z hotelu i okolicy? Podobno Triada dysponuje tym hoptelem dopiero od tego roku od maja i cały hotel jest dla Triady. Tyle wiem. Będę Ci bardzo wdzięczna za to info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzio Re: Triada 'Prince of Lilies' 18.08.03, 16:05 Witaj oj, leniuszek, leniuszek... było o tym hotelu i to dużo, nie chce się pogrzebać w starszych postach? Ogólnie OK, i wybieraj pokój jak najbliżej basenu. Jeśli jakieś szczegóły, to proszę o mail'a. Pozdrowienia Dziadzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawka Re: Triada 'Prince of Lilies' IP: 213.77.7.* 18.08.03, 17:12 Dzieki! Przeglądanie poprzednich postów jest niezwykle uciążliwe... W każdym razie jeszcze raz dziekuję za słowa zachęty... Jadę... z całą pewnością i ze świadomością, że może być fajnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś