klaryma 18.08.03, 15:35 Byliśmy w druguiej połowie czerwca w Georgia Vicky, strasznie jestem ciekawa, jak sie teraz maja koty, zwłaszcza piskowo biała kotka z synkiem (albo córką) czarno-białym podrostkiem. Czy ktoś moze zaspokoić moją ciekawośc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molam Re: Georgia Vicky-koty 19.08.03, 12:54 Bylam w lipcu w Gergia Vicky i byly 3 - dwie kocice (jedna z latka w ksztalcie serca na boku, druga czarno-biala) i jeden kot - mlody, tez czarno-bialy. Tak, jak Ci obiecalam w innym watku na tym forum - dokarmialismy, specjalnie w Chanii kupowalismy sucha karme i puszki... Bardzo lubię koty, (w domu mam dwa) przyjemnie było popatrzeć jak się wygrzewają na naszym tarasie. Mam zdjęcia - jeśli chcesz wyślę Ci na priva, ale dopiero w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaryma Re: Georgia Vicky-koty IP: *.brpo.gov.pl 19.08.03, 13:22 Dzięki za informacje i za dokarmianie kotów. Miło mi, że się odezwałaś. Chętnie obejrzę zdjecia. My też mamy pełno zdjeć tamtejszych kotów (zwłaszcza tej parki, która najczęsciej nas odwiedzała), też mogęci wysłać jeśli chcesz. w domu mam jedna kocicę, wciąż myślę o drugim, ale nie wiem, czy moja by zaakceptowała nowego kota bo ma niezwykle "podły" charakterek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Georgia Vicky-koty IP: 213.25.206.* 14.11.03, 15:38 Trochę późno, ale spieszę z informacją. Byłam w Georgia Vicky we wrześniu, kotka z 2 kociakami miały sie świetnie. Kociaki były już duże,jeden na moich oczach zamęczył ćmę wielkości wróbla (no prawie ;). Dokarmialiśmy je, ale na prawdę były juz tak duże, że powinny sobie same świetnie dać radę. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Georgia Vicky-koty 14.11.03, 17:54 Co prawda to nie kociaki z Georgia Vicky tylko z Agios Nikolaos na Krecie, ale też kofane :)) community.webshots.com/album/60348937gFKoSCpozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Georgia Vicky-koty IP: *.acn.waw.pl 04.02.04, 22:59 Ciekawe, czy to te same koty, które my dokarmialiśmy (także sucha karma i puszki)w Georgia Vicky we wrześniu 2002, wtedy były 3 kotki - 1 starsza, większa, czarno-biała z kilkoma bliznami w okolicy głowy, druga dorosła rudo-biała i trzecia chyba córka rudej szaro-biało (miała wtedy około 1 roku, chyba bo nie znam się na kotach). Raz ruda kotka przyniosła w zębach maleńkiego kociaka, kilku-tygodniowego, który ledwie lazil i tylko popiskiwal, nawet nie wiemy czy to on, czy ona. Ponadto mam pytanie z jakiego biura podróży można pojechać do Georgia Vicky, bo my w 2002 byliśmy z Vinga-Itaka, którzy teraz nie maja tego hotelu w swojej ofercie na 2004, a chętnie byśmy się jeszcza raz wybrali w to miejsce. Pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaryma Re: Georgia Vicky-koty IP: *.brpo.gov.pl 05.02.04, 08:44 Mam nadzieję, że koty były te same, na pewno była czarno biała kotka, również z bliznami, ale oprócz niej był przede wszystkim duży rudy kocur i chudzieńka kremowa kotka (moze o niej piszesz rudo-biała?)z biało-czarnym podrostkiem (dzieckiem). Z tego co wiem, to żadne polskie biuro podróży nie ma już Georgia Vicky, czego okropnie żałuję, bo też chciałam jeszcze raz pojechać. Z informacji uzyskanych w Itace wynika, ze właściciel przestawił sie w tym roku na turystów z Europy Zachodniej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Georgia Vicky-koty IP: *.acn.waw.pl 06.02.04, 18:09 Tak, kocur też się pojawiał, ale my się skoncentrowaliśmy na trzech paniach. Co do koloru rudej kotki, to możliwe, że była ona kremowa, żona ciągle mówi, że mam kłopoty z rozpoznawaniem kolorów ;) A ten czarno-biały podrostek, to musiało być maleństwo, które raz widzieliśmy. Widocznie mamusia usamodzielniła córeczkę i zajęła się wychowaniem następnego dziecka. Co do Georgia Vicki, to wielka szkoda, że nie ma jej w ofercie, pobyt tam wspominamy do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaryma Re: Georgia Vicky-koty IP: *.brpo.gov.pl 09.02.04, 08:47 Ja też ogromnie żałuję, strasznie nam się tam podoboło, teraz szukamy czegoś o podobnym charakterze, także na Krecie. Odpowiedz Link Zgłoś