beataz4 23.07.08, 13:07 Z dużym ukłonem proszę o nazwy sprawdzonych przez Was hoteli na Krecie: dla rodziny 2+2 (5 i 9 lat), bezpośrednio przy plaży, najchętniej 4*, opcja all najchętniej także. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytajka Re: PROŚBA: **** Kreta -przy plaży - dla rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:17 Ja polecam Hotel Dolphin Bay w mieście Amoudara. Nie wiem czy mają opcję All Inclusive ale piękny hotel, dobre jedzenie, duży basen i bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: PROŚBA: **** Kreta -przy plaży - dla rodziny IP: 212.185.43.* 23.07.08, 14:22 Cactus Beach - Stalida/Stalis. Co prawda od plaży dzieli go ulica, ale waruny super. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komjan Re: PROŚBA: **** Kreta -przy plaży - dla rodziny IP: *.gdynia.mm.pl 23.07.08, 17:31 ASTERION koło Chanii warunki super, HB ale spokojnie wystarczy jak nie to obok są dwie tawerny, napoje można kupić w sklepie i trzymać w lodówce w pokoju, pokoje duże, aneks kuchenny, spokojna okolica, w bliskim sąsiedztwie nie ma innego hotelu. Byłem tam na początku lipca. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś