Dodaj do ulubionych

hotel Ideal -Rodos

23.03.09, 13:20
czy ktoś był w tym hotelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 12:19
      Mamy wykupiony pobyt w czerwcu br.Jest mało informacji o tym hotelu.Tyle co się
      dowiedziałam jest to skromny hotel w centrum miejscowości.Nam zależy na
      zwiedzaniu i bliskości do plaży więc wybór padł na ten hotel.A tutaj film
      www.youtube.com/watch?v=s6r0CUUO7j8 Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
      • biomj Re: hotel Ideal -Rodos 25.03.09, 12:45
        Tez swego czasu szukalam opinii o tym hotelu. Z powodu niezbyt duzej
        ilosci aktualnych opinii i braku zachwytu w tych, ktore czytalam
        jednak zrezygnowalam. Wprawdzie nie dotarlam wtedy do filmu, ktory
        teraz obejrzalam, ale widze, ze dobrze zrobilam. Tez sie nastawiam
        przede wszystkim na zwiedzanie, jednak wyglad stolowki, jak z czasow
        Gierka, troche malo optymistyczny, a koszt wcale nie taki maly.
      • biomj Re: hotel Ideal -Rodos 25.03.09, 13:56
        A tak przy okazji wlasnie i z czystej ciekawosci: mozecie napisac
        jaki jest aktualnie koszt pobytu w tym hotelu? Bo wtedy gdy ja sie
        nim interesowalam -koniec listopada- cena imprezy byla 4900 zl (za 2
        tygodnie, II polowa czerwca, 2+1).
      • Gość: wojenka70 Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.lexell.com.pl 25.03.09, 19:30
        dzięki za jakiekolwiek informacje, rzeczywiście widać ze nie jest to miejsce dla
        wymagających no ale cena porównując z innymi hotelami jest dosyc niska( ja
        jeszcze nie kupiłam dopiero się zastanawiam)
        mam pytanie dla niny --od którego czerwca masz wykupiony pobyt ?
        i z jakiego biura?
    • Gość: wyszukiwarka Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:04
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=87215043&a=87215043
    • Gość: gościu Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.chello.pl 25.03.09, 15:21
      ja kupilem terz ten hotel za 1377 od osoby z hb na maj, to nieduzo a chcę
      zwiedzać więc myslę że bedzie ok.
      • boz-enka Re: hotel Ideal -Rodos 25.03.09, 15:23
        i co fajny hotelik? jak tam z atrakcjami, obsługą i wyżywieniem? a z jakiego
        biura tam byliście?
    • Gość: Eee Re: hotel Ideal -Rodos IP: 89.229.202.* 09.04.09, 18:52
      my lecimy z triady na 30 kwietnia.
      • Gość: Jagodzik Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.05.09, 09:45
        Ja tez sie tam wybieram moim zdaniem nie ma co patrzec na super wygody ! :P
        hehe plaza jest bliziutko i do komunikacji miejskiej tyz kawalontek ja sie juz
        zdecydowalam 23.07 2 tyg jest ktos na ten termin ??
        • Gość: 4B Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:35
          Lecę też 23.07 z Krakowa ale do hotelu Vasilia z OrbisTravel.
          • neronka Re: hotel Ideal -Rodos 10.05.09, 20:12
            hotel bardzo skromny, w sezonie hałas bo z przodu i z tyłu dyskoteki, ale blisko
            plaża
      • Gość: toja Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.116.81.43.tvksmp.pl 18.05.09, 17:14
        wybieram sie 18 czerwca do tego hotelu czy moglabym dowiedziec sie cos wiecej
        jakie wyzywienie, jaka obsluga, w tym samym czasie znajomi beda w miejscowosci
        kolymia jak to daleko i jak dzial komunikacja miejska
        • neronka Re: hotel Ideal -Rodos 19.05.09, 08:55
          Byłam w Idealu:
          - jedzenie w porządku -na sniadanie 3 rodzaje dżemu, jogurt, mód, 3 rodzaje
          płatków, mleko, masło, 3 rodzaje soku, kawa z automatu więc rózna, wędlina a'la
          mortadela, żółty ser, 3 rodzaje ciastek
          -obiadokolacje- zawsze 5 różnych potraw na goraco - w tym jakas jarzynka:
          marchewka, brokuły lub fasolka na prze, zawsze makaron z sosem pomidorowym,
          zawsze ryba, reszta wg uznania: czasem musaka, ziemniaki z kiełbasą zapiekane
          itp, 2 rodzaj zupy, warzywa: pomidory, ogórki, papryka, cebula, oliwki, sałata,
          dolmadakia, 2 rodzaje dipów: tzatziki i paprykowy
          -basen-całkiem spory, z osobną częścia dla dzieci
          -leżaki, parasole przy basenie gratis, na plazy za zestaw-7 euro/doba
          -do plaży ok. 150 m, tylko przejście przez placyk
          - pokoje bardzo skromne, czyste, sprzatanie codzienie, wymiana ręczników co 2 dni
          -brak tv i lodówki w pokoju
          -sejf i klima dodatkowo płatne
          -łazienka nie powala, czasem cieknie prysznic-po zgłoszeniu poprawiają
          -są komary w nocy więc trzeba wziąć spiralkę na balkon, spry i jest ok
          -obsługa bardzo miła, starają się, chociaz idzie im to "po grecku" na wszystko
          mają czas
          -wejście hotelu jest z Bar Street, także w nocy do ok. 3 jest hałas z dyskotek
          ale poniewaz okna pokoi sa od drugiej strony, nie jest tak źle
          Generalnie polecam młodym ludziom chcącym się wyszaleć, bo blisko, starszym
          którym nie przeszkadza nocny hałas i niewymagającym
        • Gość: ewkapriv Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.gl.digi.pl 22.05.09, 18:01
          my tez lecimy z mezem 18 czerwca do tego hotelu, z jakiego biura
          lecisz i z kad (Katowice?)
          pozdrawiam
          • Gość: toja Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.116.81.43.tvksmp.pl 03.06.09, 21:12
            Witam, niestety lecimy z Wrocławia o 22:15 a mieszkamy w Częstochowie, Katowice
            bardziej po drodze, ale nie bylo wylotow, a jedziemy z Triady
            • Gość: ewkapriv Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.gl.digi.pl 05.06.09, 07:03
              no prosze to pewnie spotkamy sie na miejscu :) my lecimy z Katowic
              tez z Triady :)
              pozdrawiam
              • Gość: Ewa Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.gwardii.osi.pl 15.07.09, 11:30
                My wylatujemy 30.07 tez z triady, jestem przerażona opiniami jakie znalazlam w
                internecie. mam nadzieje ze mimo wszytsko jakims cudem uda nam sie dostac
                schludny pokoj i chociaz raz wykapac sie w hotelowym basenie:)
                • Gość: ewkapriv Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.gl.digi.pl 19.07.09, 11:39
                  no niestety Ewo, wszystko co piszą jest prawda, hotel
                  obrzydliwy,znajduje sie chyba przy najgłośniejszej ulicy na całym
                  Rodos!! spac sie nie dalo ale coz, śniadania okropne bleee
                  musielismy sie sami dożywiać,obiado-kolacje nawet ok, malutkie
                  pokoje niektóre wręcz ciasnawe,brud i syf w pokojach- czasami
                  sprzątane, łazienka..... coż....... bateria popękana tak ze
                  prysznica nie da sie wziąść bo cała lazienka zalana,inni narzekali
                  na pleśń w pokojach, kazdy chyba mial jakąś niespodzianke :(
                  duzooooooo komarow
                  ale ogolnie miejscowość piękna, superaęne morze i ekipa na która
                  trafilismy extra, pobyt byłby udany gdyby nie hotel Idealny i
                  Triada!!!
                  • Gość: Ewa Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.gwardii.osi.pl 20.07.09, 13:45
                    Napisz cos prosze o miejscowości.
                    Próbowaliście zmienić pokoj??
                    I czy ktos byl w aqua parku?
                • Gość: lui Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.chello.pl 25.07.09, 21:32
                  ja lecę 6.08 też z Triady to się spotkamy i też jestem trochę przerażona ale ja
                  to dzwonię do nich na infolinię i cały czas ich podkręcam od 3 tyg i podobno się
                  poprawiło bo można nawet już się w basenie wykąpać jak i posiłki tzn śniadania
                  są lepsze bo podobno popsuły im się lodówki dlatego było tak żle ale pojedziemy
                  i zobaczymy
                  • Gość: bozena Re: hotel Ideal -Rodos IP: *.116.81.43.tvksmp.pl 26.07.09, 09:54
                    mozecie sobie sprawdzic opinie o tym hotel na www.holidaycheck.pl mam zamiar
                    dodac kilka aktualnych fotek
                    • Gość: hotel ideal?? Re: hotel Ideal -Rodos IP: 77.223.232.* 26.07.09, 18:31
                      Wycieczka na Rodos z Triadą w hotelu... Ideal. Oto przemyślenia na temat hotelu:
                      www.youtube.com/watch?v=kSipDxaX5n4
                      Osobiście odradzam...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka