Gość: ida IP: *.cable.smsnet.pl 05.08.09, 16:05 Czy ktoś może coś powiedzieć o tej miejscowości? Właśnie w ostatniej chwili Orbis zmienił miejscowość i hotel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haniala1 Re: malia, meropi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 16:30 W Mali byłam na 1 dniowej wycieczce w tym roku. Dla mnie masakra.Na plaży tłok, w mieście straszny hałas i hałasujący i szalejacy na quadach Anglicy, w ogóle i w mieście i na plaży pełno młodych anglików, nie widziałam rodzin z dziećmi, ale ja jestem trochę po 40 być może dla młodych ludzi jest ok, zależy czego oczekujesz-jeśli imprez to ok, jeśli ciszy i spokoju to nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: malia, meropi IP: *.aster.pl 05.08.09, 16:45 Malia to rzeczywiście mekka brytyjskiej młodzieży i może byc różnie Zas plaża wygląda tak: www.greeka.com/crete/heraklion/heraklion-beaches/heraklion-malia.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: malia, meropi IP: *.cable.smsnet.pl 05.08.09, 17:00 No to katastrofa! Wybrałam maleńką miejscowość, żeby odpocząć, a wtłoczyli mnie do wesołego miasteczka. I to dzień przed wyjazdem! Chyba jakaś złośliwość - bo powodu nie podano - a oferta krańcowo różna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: malia, meropi IP: *.aster.pl 05.08.09, 17:06 a jaką miejscowość wybrałaś wcześniej,jeśli to nie tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: malia, meropi IP: *.cable.smsnet.pl 05.08.09, 17:27 Analipsi i nie da się zrezygnować, bo podobno standard nowej oferty jest wyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
ail7879 Re: malia, meropi 06.08.09, 07:39 Faktycznie przegięcie. Ale podobno przez kryzys Angoli i Niemców mniej :). Pociesz się, że Malia z kolei ma lepszą infrastrukturę, bo jest większa, więcej sie dzieje, ma też jedną z ładniejszych plaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: malia, meropi IP: *.cable.smsnet.pl 06.08.09, 08:21 Właśnie na wyszukiwaniu plusów zamiany spędziłam cały wieczór. Rzeczywiście plaża ładniejsza. Zobaczymy, może jakoś będzie - przecież to wakacje. Do biura zajrzę po powrocie z odpowiednią relacją. Dziękuję wszstkim za info. Zaraz ostatnie pakunki i na lotnisko. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: malia, meropi 06.08.09, 08:25 Witam. W zeszłym roku byłem w Stalidzie znajdującej się tuż obok Mali, no i niestety potwierdzam to co pisali przedmówcy. Ta miejscowość nie ma nic wspólnego ze spokojem i wypoczynkiem od tłoku. Zresztą zapoznaj się z moim opisem Malii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: malia, meropi 06.08.09, 08:34 W Malii są dwa hotele o nazwie, którą podajesz. Jeden leży na uboczu z dala od części rozrywkowej, drugi natomiast w samym centrum tuż przy najgorszej części. Wiesz może do którego trafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: malia, meropi IP: *.cable.smsnet.pl 06.08.09, 08:55 www.meropi-hotel.gr. I to pewnie ten gorszy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: malia, meropi IP: *.aster.pl 06.08.09, 09:01 nie kojarze tego hotelu, ale z mapy google na tej stronie wynika, że jest on bardziej na odludzi i dalej od tej bardziej załoczonej części plaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: malia, meropi IP: *.cable.smsnet.pl 06.08.09, 09:08 Cociaż tyle - z fotek wygląda możliwie, ale z fotkami tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: malia, meropi 06.08.09, 10:04 Link do mapy Z tej mapy natomiast wynika, że to ten hotel w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: malia, meropi IP: *.aster.pl 06.08.09, 10:43 Grammatikaki Street jest wyżej, bliżej morza. IMO mapa na stronie hotelu jest bardziej właściwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: malia, meropi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 14:12 wlasnie 6-go wrocilem z tego hotelu, bylo ok, do niczego nie mozna sie przyczepic, jedzenie swietne, obsluga genialna, szczegolnie kelnerka:)))). polecam ten hotel szczegolnie dla rodzin z dziecmi, chociaz animacje sa po holendersku, ale 2 babki daja rade. pzdr..G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: malia, meropi IP: *.cable.smsnet.pl 13.08.09, 17:24 No i wróciłam z tego hotelu - nie jestem zadowolona - brak ciepłej wody prawie codziennie, klimatyzacja beznadziejna. Miejscowość hałaśliwa - angielskie quady. Ale morze piękne, jedzenie pyszne ( tawerny)i cykady klimatyczne. Miejscowości i biura - Orbis - z pewnością nie powtórzę!!!!, a greckie wakacje kocham nadal :) Odpowiedz Link Zgłoś