gandalf.czarny 18.11.11, 18:03 Czy ktoś wie, czy w tym roku odbędą znowu na basenie zawody andrzejkowe dla dzieci? W zeszłym roku była to świetna impreza i fajnie byłoby ją powtarzać co roku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gandalf.czarny Re: basen 28.11.11, 15:39 Zawody wprawdzie będą ale niestety nie dla wszystkich dzieci z gminy, tylko dla członków klubu Dęby Osielsko. Szkoda. Odpowiedz Link
marcin.72 Re: basen 29.11.11, 20:08 Czyli jest jak zwykle faworyzowany jest jeden klub, który ma zawody za które płaci gmina z naszych podatków, a pozostałe dzieci z innych sekcji, klubów działających na terenie gminy czy niezrzeszone nigdzie muszą szukać sponsora który przeprowadzi zawody o ile wyrazi na to zgode szefostwo basenu. Oj wystarczyło by troche dobrej woli i mogły by nasze pociechy uczestniczyć też w zawodach, których w gminie jest jak na lekarstwo - no chyba że Dęby boją się konkurencji i słabego występu swoich podopiecznych :-). Bo co to za zawody za zamkniętymi drzwiami i tylko dla klubowczów - to można było przeprowadzić na ich treningach a nie zamykać basen ! Odpowiedz Link
wiechziel Re: basen 30.11.11, 11:51 To nie są zawody dla klubowiczów. To są zawody dla wszystkich z naszej gminy. Zadzwoniłem na basen, bo się zeźliłem, że znowu jakaś elita się tworzy. Mają doprecyzować na swojej stronie informację o tych zawodach. Można się zgłaszać do przyszłego poniedziałku czyli do 5 grudnia. To znaczy, że się ścigniemy :-))))))) pozdrawiam Wiechu Odpowiedz Link
wiechziel Re: basen 30.11.11, 12:05 wiechziel napisał: > To nie są zawody dla klubowiczów. To są zawody dla wszystkich z naszej gminy. Z > adzwoniłem na basen, bo się zeźliłem, że znowu jakaś elita się tworzy. Mają dop > recyzować na swojej stronie informację o tych zawodach. Można się zgłaszać do p > rzyszłego poniedziałku czyli do 5 grudnia. > To znaczy, że się ścigniemy :-))))))) pozdrawiam > Wiechu PS nie do 5 grudnia tylko do 1 (doczytałem na stronie gosiru) Odpowiedz Link
kyoko_86 Re: basen 12.12.11, 16:20 heh zabawa udana była, ale drodzy rodzice widzialem kilka pociech ktore "walczyły" o życie płynąc. Trzeba mierzyc siły na zamiary moi drodzy. Na szczescie nic sie nie stalo i ratownicy nie muslili interweniowac. Ogolnie dobra zabawa. bitwa wodna byla niezla. Ale zrobil bym ja nieco dluzej :] Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link