Dodaj do ulubionych

Zaginął pies!

03.01.12, 21:06
31 stycznia 2011r. zaginął czarny pies, mieszaniec o cechach sznaucera, z charakterystyczną niebieską obrożą. Uczciwego znalazcę prosimy o kontakt pod numer 512- 347-542.
Obserwuj wątek
    • blue_marianna Re: Zaginął pies! 03.01.12, 22:16
      W jakich okolicach zaginął?

Proszę zadzownić do schroniska dla zwierząt i zapytać czy w ostatnich dniach trafił do nich taki piesek (52 349 03 90)

Mam nadzieję, że pies się odnajdzie!
      pzdr.
      m.
      • osielsko_qwerty 31 grudnia 2011 10.01.12, 17:57
        Oczywiście chodziło o 31 grudnia 2011r.

1 stycznia i przez kolejne dni dzwoniliśmy do schroniska, zgłosiliśmy też sprawę do Straży Gminnej, wywiesiliśmy kilka ogłoszeń m.in. w Polo w Osielsku, ale nadal cisza :(
        Piesek zaginął na terenie Osielska, ale teraz może być wszędzie.
    • dajdziuba Re: Zaginął pies! 04.01.12, 20:20
      osielsko_qwerty napisała:

>" 31 stycznia 2011r. zaginął czarny pies, mieszaniec o cechach sznaucera, z chara
      > kterystyczną niebieską obrożą. Uczciwego znalazcę prosimy o kontakt pod numer 5
      > 12- 347-542. "

Po roku to trochę trudno znaleźc, chyba że to pomyłka.
      • abcniemcz Re: Zaginął pies! 04.01.12, 23:19
        Przykro,jeżeli dajdziuba liczyć nie potrafi do 4 dni,a może to złośliwość ,albo brak zrozumienia dla osoby,która szuka swojego psa-przyjaciela..?
        • dajdziuba Re: Zaginął pies! 05.01.12, 09:20
          abcniemcz napisał:

> Przykro,jeżeli dajdziuba liczyć nie potrafi do 4 dni,a może to złośliwość ,albo
          > brak zrozumienia dla osoby,która szuka swojego psa-przyjaciela..?

Hmm, pewnie liczyć nie umiem, nie jestem matematykiem :D ale jakos wydawało mi się, że 31 stycznia w tym roku jeszcze nie było, chyba że ten dzień umknął mojej uwadze, a rok mamy 2012 czy mi się wydaje ?

Właścicielowi pieska z całego serca życzę aby przyjaciel się odnalazł, na moich drogach nie pojawił się, lub pozostał niezauważony. Pozdrawiam w Nowym Roku.
          • dajdziuba Re: Zaginął pies! 05.01.12, 09:22
            dajdziuba napisała:

> "abcniemcz napisał:
            >
            > > Przykro,jeżeli dajdziuba liczyć nie potrafi do 4 dni,a może to złośliwość
            > ,albo
            > > brak zrozumienia dla osoby,która szuka swojego psa-przyjaciela..?"

>
            > Hmm, pewnie liczyć nie umiem, nie jestem matematykiem :D ale jakos wydawało mi
            > się, że 31 stycznia w tym roku jeszcze nie było, chyba że ten dzień umknął moje
            > j uwadze, a rok mamy 2012 czy mi się wydaje ?
            >
            > Właścicielowi pieska z całego serca życzę aby przyjaciel się odnalazł, na moich
            > drogach nie pojawił się, lub pozostał niezauważony. Pozdrawiam w Nowym Roku.
            • antoniomontana Re: Zaginął pies! 19.04.12, 23:10
              Proszę się spytać w chińskiej restauracji, oni mogą coś wiedzieć....
          • dajdziuba Re: Zaginął pies! 05.01.12, 09:25
            Przepraszam, jakoś weszło dwa razy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka