osielsko_qwerty 03.01.12, 21:06 31 stycznia 2011r. zaginął czarny pies, mieszaniec o cechach sznaucera, z charakterystyczną niebieską obrożą. Uczciwego znalazcę prosimy o kontakt pod numer 512- 347-542. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_marianna Re: Zaginął pies! 03.01.12, 22:16 W jakich okolicach zaginął? Proszę zadzownić do schroniska dla zwierząt i zapytać czy w ostatnich dniach trafił do nich taki piesek (52 349 03 90) Mam nadzieję, że pies się odnajdzie! pzdr. m. Odpowiedz Link
osielsko_qwerty 31 grudnia 2011 10.01.12, 17:57 Oczywiście chodziło o 31 grudnia 2011r. 1 stycznia i przez kolejne dni dzwoniliśmy do schroniska, zgłosiliśmy też sprawę do Straży Gminnej, wywiesiliśmy kilka ogłoszeń m.in. w Polo w Osielsku, ale nadal cisza :( Piesek zaginął na terenie Osielska, ale teraz może być wszędzie. Odpowiedz Link
dajdziuba Re: Zaginął pies! 04.01.12, 20:20 osielsko_qwerty napisała: >" 31 stycznia 2011r. zaginął czarny pies, mieszaniec o cechach sznaucera, z chara > kterystyczną niebieską obrożą. Uczciwego znalazcę prosimy o kontakt pod numer 5 > 12- 347-542. " Po roku to trochę trudno znaleźc, chyba że to pomyłka. Odpowiedz Link
abcniemcz Re: Zaginął pies! 04.01.12, 23:19 Przykro,jeżeli dajdziuba liczyć nie potrafi do 4 dni,a może to złośliwość ,albo brak zrozumienia dla osoby,która szuka swojego psa-przyjaciela..? Odpowiedz Link
dajdziuba Re: Zaginął pies! 05.01.12, 09:20 abcniemcz napisał: > Przykro,jeżeli dajdziuba liczyć nie potrafi do 4 dni,a może to złośliwość ,albo > brak zrozumienia dla osoby,która szuka swojego psa-przyjaciela..? Hmm, pewnie liczyć nie umiem, nie jestem matematykiem :D ale jakos wydawało mi się, że 31 stycznia w tym roku jeszcze nie było, chyba że ten dzień umknął mojej uwadze, a rok mamy 2012 czy mi się wydaje ? Właścicielowi pieska z całego serca życzę aby przyjaciel się odnalazł, na moich drogach nie pojawił się, lub pozostał niezauważony. Pozdrawiam w Nowym Roku. Odpowiedz Link
dajdziuba Re: Zaginął pies! 05.01.12, 09:22 dajdziuba napisała: > "abcniemcz napisał: > > > Przykro,jeżeli dajdziuba liczyć nie potrafi do 4 dni,a może to złośliwość > ,albo > > brak zrozumienia dla osoby,która szuka swojego psa-przyjaciela..?" > > Hmm, pewnie liczyć nie umiem, nie jestem matematykiem :D ale jakos wydawało mi > się, że 31 stycznia w tym roku jeszcze nie było, chyba że ten dzień umknął moje > j uwadze, a rok mamy 2012 czy mi się wydaje ? > > Właścicielowi pieska z całego serca życzę aby przyjaciel się odnalazł, na moich > drogach nie pojawił się, lub pozostał niezauważony. Pozdrawiam w Nowym Roku. Odpowiedz Link
antoniomontana Re: Zaginął pies! 19.04.12, 23:10 Proszę się spytać w chińskiej restauracji, oni mogą coś wiedzieć.... Odpowiedz Link