Dodaj do ulubionych

Victoria Niemcz

30.05.12, 22:27
Miło mi poinformować ze w Naszej wsi dzięki uprzejmości zarządowi Victoria Niemcz powstaje drużyna piłkarska seniorów,która ma przystąpić do rozgrywek w klasie B już na jesień.W związku z tym Wszystkich,którzy mają predyspozycje i ochotę do gry w popularną "nogę" proszę o kontakt pod nr tel.509931628. Mamy nadzieje ze znajdzie się kilku utalentowanych przyszłych zawodników VICTORI NIEMCZ.Jednocześnie chcieli byśmy prosić,osoby,firmy,Wszystkich ,którzy kochają futbol o wsparcie finansowe,bądź rzeczowe,tzn sprzęt do uprawiania tej dyscypliny.Ewentualne pytanie proszę kierować pod wyżej wymieniony nr.lub do zarządu VICTORI NIEMCZ.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • joas1973 Re: Victoria Niemcz 31.05.12, 20:54
      Do boju seniorzy!!! Ja oferuję wsparcie duchowe dla Was i waszych żon!
    • osielsko26 Re: Victoria Niemcz 09.06.12, 23:05
      to jak wy chcecie działać jak nie macie na piłki? Poproście klub Dęby Osielsko...mają trochę używanych piłek , podarują :-)
      • piotrglks Re: Victoria Niemcz 10.06.12, 00:21
        Jesli zajdzie taka potrzeba poprosimy i Dęby,jak byś dobrze poczytał(a) to dopiero się zawiązuje drużyna,więc potrzebne jest wszystko.Jak widać po wypowiedzi mało jesteś inteligentny(a).
        • dajdziuba Re: Victoria Niemcz 10.06.12, 16:02
          Hehehe, i tu "inteligencja"...

Ale myślę że drużyna piłkarska się przyda, młodzież rozpiera energia, więc może choc niektórzy skorzystają i zamiast wyginac znaki drogowe będą strzelac gole i wybiegają się po boisku. A w drużyna "seniorów" ma dość dużą rozpiętośc wiekową. Nie mylic seniorów z oldbojami :D
          Życzę powodzenia w zawiązywaniu się drużyny.
          • dajdziuba Re: Victoria Niemcz 10.06.12, 16:04
            Aha, myślę że to dobry temat i żadne złośliwości nie powinny zniechęcać do dobrego działania. Pozdrawiam :)
          • nniemczanin Re: Victoria Niemcz 10.06.12, 16:46
            Hehehe a tu osoba pozbawiona inteligencji :)

Powyginane znaki to wycieczki z bydzi :)

> Hehehe, i tu "inteligencja"...
            >
            > Ale myślę że drużyna piłkarska się przyda, młodzież rozpiera energia, więc może
            > choc niektórzy skorzystają i zamiast wyginac znaki drogowe będą strzelac gole
            > i wybiegają się po boisku. A w drużyna "seniorów" ma dość dużą rozpiętośc wieko
            > wą. Nie mylic seniorów z oldbojami :D
            > Życzę powodzenia w zawiązywaniu się drużyny.
            • dajdziuba Re: Victoria Niemcz 10.06.12, 17:40
              nniemczanin napisał:

> Hehehe a tu osoba pozbawiona inteligencji :)
              >
              > Powyginane znaki to wycieczki z bydzi :)
              >
              > > Hehehe, i tu "inteligencja"...
              > >
              > > Ale myślę że drużyna piłkarska się przyda, młodzież rozpiera energia, wię
              > c może
              > > choc niektórzy skorzystają i zamiast wyginac znaki drogowe będą strzelac
              > gole
              > > i wybiegają się po boisku. A w drużyna "seniorów" ma dość dużą rozpiętośc
              > wieko
              > > wą. Nie mylic seniorów z oldbojami :D
              > > Życzę powodzenia w zawiązywaniu się drużyny.

"inteligencja" oznaczała temat, a nie osobę. A to, że to nie nasza młodzież niszczy znaki bardzo mnie cieszy, ale na pewno i nasza młodzież ma niejedno na sumieniu. Im więcej możliwości i miejsc gdzie młodzież może fajnie spędzać czas, tym lepiej dla młodzieży i społeczeństwa. Drużyna piłkarska może byc jedną z takich form. Inne też będą bardzo dobre. Jeśli tylko będą...
              • nniemczanin Re: Victoria Niemcz 12.06.12, 21:16
                ."Jak widać po wypowiedzi mało jesteś inteligentny(a)."

To nie jest ocena tematu, to jest ocena osoby - dla pewnosci plci obojga.
    • nniemczanin Re: Victoria Niemcz 10.06.12, 17:38
      Uwaga - ogloszenie skierowane do osob inteligentnych :)
      • lutekwiejski Re: Victoria Niemcz 10.06.12, 19:24
        czy ocenianie kogoś na podstawie wpisu jest zgodne z linią Skoku Stefczyka , pana pracodawcy a który jest sponsorem drużyny Victoria Niemcz ? Niezbyt to ładnie świadczy o sponsorach. Gratuluję pomysłu na bieg podczas festynu. Świetna zabawa. Dlatego zalecam umiar w wypowiadaniu osądów bo można skrzywdzić cały klub
        • piotrglks Re: Victoria Niemcz 10.06.12, 23:17
          nie wypowiadam się w imieniu nikogo z klubu Viktori bo jeszcze do niej nie należę,ale takie wpisy są poniżej wszelkiej inteligencji,nie jesteśmy żebrakami żeby ktoś proponował nam zużyte piłki.
          • nniemczanin Re: Victoria Niemcz 12.06.12, 21:23
            "nie wypowiadam się w imieniu nikogo z klubu Viktori bo jeszcze do niej nie należę,ale takie wpisy są poniżej wszelkiej inteligencji,nie jesteśmy żebrakami żeby ktoś proponował nam zużyte piłki."

Czyli jest tak:

"nie wypowiadam się w imieniu nikogo z klubu Viktori bo jeszcze do niej nie należę"

Jezeli nie naleze to zamiast:

"nie jesteśmy żebrakami "

powinno byc:

"nie sa zebrakami"

no ale to jest wypowiedz osoby nieinteligentnej, sorry za SPAM

• akbk Re: Victoria Niemcz 12.06.12, 21:58
              A 'nniemczanin' to taki niemczanin przez duże 'N' tylko bał się tak nazwać czy taki 'nie niemczanin' i coś przez to ukrył? A tak ... mogły się loginy skończyć. Przepraszam - nie mogłem/am się powstrzymać... Tak już w temacie - nawet ze zwykłej informacji możecie zrobić wymianę zdań z uszczypliwościami i gadaniem trzy-po-trzy. Pozdro dla Victorii Niemcz i wszystkich klub wspierających!
              • nniemczanin Re: Victoria Niemcz 14.06.12, 20:50
                akbk napisał:

> A 'nniemczanin' to taki niemczanin przez duże 'N' tylko bał się tak nazwać czy
                > taki 'nie niemczanin' i coś przez to ukrył? A tak ... mogły się loginy skończyć
                > . Przepraszam - nie mogłem/am się powstrzymać... Tak już w temacie - nawet ze z
                > wykłej informacji możecie zrobić wymianę zdań z uszczypliwościami i gadaniem tr
                > zy-po-trzy. Pozdro dla Victorii Niemcz i wszystkich klub wspierających!

nie ma za co przepraszac. demokracja i dyskusja (i brak inteligencji). Tylko te duze "N" mnie niepokoi. A "abk" to przez male czy duze "A" - loginy sie skonczyly ? rozumiem ze tylko duze "N" maja prawo pisac posty ? Jak tak to znikam i bradzo przepraszam. TWA
            • oren12 Re: Victoria Niemcz 13.06.12, 09:09
              Hmm, drużyna dopiero się tworzy, czyli jeszcze nie należy do klubu, i chwała zapaleńcom którzy chcą coś zrobic, a szukanie sponsorów to raczej w dzisiejszych czasach normalne...no, ale nie wszyscy muszą być tego samego zdania. Pozdrawiam.
            • piotrglks Re: Victoria Niemcz 13.06.12, 09:51
              Jak byś dokładniej czytał to byś wiedział że drużyna tworzy sie przy klubie Victoria Niemcz a nie ten że klub ją tworzy,to jest chyba różnica,ja napisałem ze nie jesteśmy żebrakami Ci którzy próbują takowy zespól stworzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka