Dodaj do ulubionych

Teneryfa z ORBISEM

08.01.04, 18:19
Czy ktoś był lub wybiera się tam z Orbisem? Znacie Club Paraiso lub Oasis
Paraiso?
Obserwuj wątek
    • Gość: camyk Re: Teneryfa z ORBISEM IP: *.chello.pl 08.01.04, 18:31
      z Orbisem, to raczej wybierają się tacy, co nie wiedzą co z pieniędzmi robić
      (drożyzna), a także emeryci z czerwoną legitymacją ;)
      • alinaw1 Re: Teneryfa z ORBISEM 08.01.04, 20:07
        Chciałam tylko uściślić, że proponowany przez Orbis htl apartamentowy Club
        Paraiso jest najtańszą wersją (ten sam standard i termin przelotu)pobytu,
        tańszą od TUI i Neckermanna. Aha, nie wybieram się tam w celu nawiązywania
        kontaktów ani nie interesujje mnie przekrój społeczny klientów Orbisu. Może i
        ci emeryci byliby ciekawszymi sąsiadami niż dyskotekowe panienki i ich
        napakowani faceci. Doprawdy, ten post nie służy wymianie poglądów kto jest
        kim.
        • Gość: jerry Re: Teneryfa z ORBISEM IP: 62.87.177.* 09.01.04, 01:38
          Masz racje ale orbis jest naprawdę drogi ale wyjątki się zdarzają.Napisz ile
          ta impreza kosztuje i jakie są świadczenia.
          • alinaw1 Re: Teneryfa z ORBISEM 09.01.04, 11:32
            Hotel XXX+, dwa posiłki bufet, dobra infrastruktura. Wybierają się dwie osoby
            dorosłe i małe dziecko- razem 4800 (tydzień) z wszystkimi dopłatami. Jako, że
            nie znalazłam ani tu ani za pomocą wyszukiwarki żadnych opinii na ten temat-
            weszłam na hiszpańską i ang. stronę i... szok- jeni wychwalają pod niebiosa
            (jedzenie zasługuje na *****, wszystko fantastyczne,dzieci mają organizowane
            świetne zabawy, inni żalą się strasznie np. na hałas z ulicy, na pobliską
            budowę, na zacinającą się winę ,itd...- a wpisy dzieli np. kilka godzin
            różnicy). Wszyscy są zgodni, co do jednego: świetna obsługa hotelowa i bardzo
            drogo w miasteczku. Już zgłupiałam i prawdopodobnie wybiorę jeszcze inną opcję.
            Aha, najśmieszniejsze były dwa niezbyt odległe od siebie komentarze: Nuda,
            hotel dla dziadków, tylko bingo. Zaraz potem:Thomas Cook polecił nam to
            miejsce, ale będziemy się skarżyć: w dzień rozrabiają dzieci, wieczorami
            młodzież na dyskotece! Nie tylko Polacy mają tak diametralnie różne zdania na
            jeden temat!
            • Gość: jerry Re: Teneryfa z ORBISEM IP: 62.87.177.* 11.01.04, 23:50
              znalazłem hotel fiesta oasis paraiso /niewiem czy jest to ten sam
              hotel /oferte z niemiec last minute za podobne pieniądze.Oczywiście wszystko
              to samo jak opisywałaś.Ale wcześniej jak dobrze pamiętam było taniej.Ja
              osobiście wole latać z niemieckich lotnisk położonych niedaleko
              granicy.Wychodzi zawsze taniej.A co do komentarzy odnośnie hoteli to masz
              rację dobra lektura na poprawe nastroju .Ale pamiętaj że obsługa hotelowa też
              ma dostęp do internetu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka