Dodaj do ulubionych

pytanko dotyczące TENERYFY

IP: 194.181.197.* 28.01.04, 07:21
czy green park lezy na południu czy na polnocy Teneryfy??? i czy blisko jest
plaza i czy ładna??? moze ktos mi powiedziec ? jade z 2,5 rocznym dzieckiem ,
wiec na typowe tylko zwiedzanie sie nie nastawiam....Czy ta okolica jest
ładna?
moze ktos ma fotki???chetnie obejrze i prosze o odpowiedz :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: gabi Re: pytanko dotyczące TENERYFY IP: *.com.pl / *.com.pl 29.01.04, 14:32
      juz odpowiadałam w " wróciłam z teneryfy odpowiem na wszystkie pytania"
      plazy nie widziałam o ładnej to nie ma co marzyc lepiej wtedy leciec moze na
      gran canarie fotki mam wiecej odpowiedziałam ci juz!!! aha - o tym tez pisałam -
      na południu- ale teraz pogoda nie jest upalna- taka wiosenna!!!
    • Gość: mgurniak Re: pytanko dotyczące TENERYFY IP: 194.181.197.* 30.01.04, 07:22
      kurcze czegos tu nie rozumiem ...wszyscy pisza jaka to Teneryfa piękna a plaze
      ma brzydkie......czarne......????????
      Majorka - kolezanka ktora tam byla twierdzi, ze z dzieckiem jak
      najbardziej....TYLKO tam !!!!! a jezdzi prawie wszedzie....
      nie bede zwiedzac wszystkiego tylko to co dwulatek wytrzyma....imprezy nocne
      mnie nie obchodza....bo z dziadkami do pilnowania nie jade....
      mi wystarczy ciepłe czyste morze, ładna plaża, no i wodny park i wystepy
      zwierzat typu delfiny, papugi......
      mam zamiar wypozyczyc samochod ....ale na pare dni bo dziecku wszystko sie
      nudzi..... i jestem w kropce...:-(
      • Gość: bah7 Re: pytanko dotyczące TENERYFY IP: *.portgdansk.pl 30.01.04, 08:33
        Teneryfa to twór wulkaniczny, więc prawdziwe jej plaże są przeważnie całkiem
        czarne.
        W/g mnie są one bardzo atrakcyjne, fotogeniczne i piękne, szczególnie te z
        drobniutkim, błyszczącym piaskiem!
        A 1-y raz robią duże wrażenie...
        Playa de La Arena, San Marcos, Gaviotas (FKK), Tejita (FKK), etc. są super!
        Oczywiście można na TF spędzić też urlop na sztucznej plaży, np. pod palmami na
        Playa de Las Teresitas z saharyjskim piaskiem i brakiem fal...

www.teneryfarentacar.pl/polt_plaze.shtml
        Na GC jest więcej żółtych plaż, a najwięcej na Fuerteventurze...

Oczywiście na TF jest też sporo innych atrakcji dla dzieci (i nie tylko): Loro
        Parque, Aquapark, Catamaran i in., ale to opisuje każdy przewodnik...

Myślę, że tylko wyjątkowo rozpieszczone dziecko na Kanarach może się nudzić,
        szczególnie gdy w pozostałej części Europy zima...

bah7

• Gość: mgurniak Re: pytanko dotyczące TENERYFY IP: 194.181.197.* 30.01.04, 13:03
          dzieki BAH7 za odpowiedz FOTKI sa super :-)
          moje dziecko nie jest rozpieszczone ;-) jak narazie....no i mamy zamair leciec
          dopiero w czerwcu....
          coraz bardziej zaczyna mi sie podobac TF :-)
          a co to CATAMARAN ???
          • Gość: asia Re: pytanko dotyczące TENERYFY IP: *.milocin.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 13:07
            Masz małego alergika,prawda?Mój ma 3 latka.Jedziemy w czerwcu do Castalia
            Park,o ile dobrze pamiętam rezerwację,maja aneks kuchenny.Z Neckermannem 24.06.
            Może się spotkamy.
            • mgurniak Re: pytanko dotyczące TENERYFY 13.02.04, 07:06
              tak moze sie spotkamy :-) a w jakim terminie lecicie? moj 3 latka bedzie mial w
              lipcu :-)
            • mgurniak Re: pytanko dotyczące TENERYFY 13.02.04, 07:09
              chyba jeszcze spie ....przeciez napisalas kiedy ;-)
              • basia7216 Re: pytanko dotyczące TENERYFY 13.02.04, 09:03
                Moja kończy 3 latka w tę niedzielę.Jutro szykuje mi się impreza.
        • Gość: mgurniak Re: pytanko dotyczące TENERYFY IP: 194.181.197.* 30.01.04, 13:06
          ok juz wiem co to :-) wszystko sobie teraz przegladam na tej stronce....
    • gosia.mama.wojtusia Re: pytanko dotyczące TENERYFY 02.03.04, 13:38
      przede wszytskim to polecam południe,na pólnocy prawie non stop nie ma słonca
      (za chmurami)i jest mglisto,na południu piękne słonce,plaze zalezy gdzie,ja
      bylam w playa de las americas i plaże przepiękne(playa del duque),w ogóle duzo
      do zwiedzania,ja uwielbiamteneryfe,bylismy dwa razy i jak bedzie okazja to
      jeszcze raz polecimy
      • Gość: camyk Re: pytanko dotyczące TENERYFY IP: *.chello.pl 02.03.04, 15:19
        Przede wszystkim to gosia.mama.wojtusia niech przestanie ludzi wprowadzać w
        błąd, gdyż na północy wcale nie jest tak znowu non-stop pochmurno i mglisto -
        bez przesady, choć oczywiście zdaża się, owszem. Północ można porównać do maja
        u nas w Polsce.

Na południu jest ten fenomen, że chmury rozstępują się w kierunku Teide przy
        wschodzie słońca a przy zachodzie spowrotem wracają, dzięki temu jest
        gwarantowana plażowa pogoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka