Gość: roko IP: *.spray.net.pl 06.04.10, 23:10 WItam czy ktoś był w hotelu Club Mac w Alcudi? jesli tak proszę o Wasze odczucia i informacje o tym hotelu. Pozdr. R. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Club Mac - Alacudia Majorka IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.10, 19:22 Podbijam temat. Hotel dość ciekawy ,dużo atrakcji dla dzieci, cena bardzo dobra. Jest on w ofercie RAINBOWTOURS na 2011, jednak opinii prawie wcale. Proszę o opinie jeżeli ktoś tam był, albo chce się tam wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roko Re: Club Mac - Alacudia IP: *.spray.net.pl 25.11.10, 22:43 ja w koncu nie byłem w tym hotelu, bo wybralem inna miejscowke, ale widzialem nanmiejscu... molochowaty hotel i do dyspozycji jedynie pokój z łazienką. naprawde można znaleźć cos bardziej rozsadnego ale to zalezy co sie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Club Mac - Alacudia IP: *.inowroclaw.mm.pl 30.06.11, 20:17 Hotel Mac- właśnie wróciłam z wakacji i mogę coś niecoś powiedzieć . Nie mogę narzekać na atrakcje organizowane przez hotel basenów dużo, jedzenie dobre i dużo, dużo do picia, lody, ciasto, owoce i co najważniejsze można wynosić z restauracji co się chce (innych hotelach pilnują żeby przypadkiem nie wynieść bułki czy ciastka dla dzieci). Wszystko byłoby ok tylko jeden mankament małe pokoje, brak suszarki do włosów i brak szafy z półkami żeby się wypakować więc mieliśmy prawie wszystko w walizkach.Obsługa miła tylko nie podobała nam się nasza rezydentka z Rainbowtours, była pyskata, nie umiała nam opowiedzieć o okolicy, a na lotnisku w Palmie to tragedia. Wielki port lotniczy a my pozostawieni sami sobie bo pani rezydentka wiecznie gdzieś biegała, pomocni byli rezydenci z Grecos i innych biur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Club Mac - Alacudia IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.11, 23:39 A powiedz mi jak animacje dla dzieci i czy są w języku polskim, czy jest dużo polaków? jaka okolica, jakiś aquapark? lub inne atrakcje dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Club Mac - Alacudia IP: *.inowroclaw.mm.pl 03.07.11, 18:53 animacji dla dzieci jest dużo, ale nie w języku polskim, choć jest tam jeden chłopak Łukasz polak-animator, ogólnie codziennie coś się dzieje na nudy nie można narzekać. Po drugiej stronie ulicy jest Hydropark 19 euro od dorosłej 11 od dziecka na cały dzień i co b.ważne to można wychodzić do naszego hotelu po jedzenie, picie czy lody po przystawieniu pieczątki na ręku, która upoważnia do ponownego wstępu.Do plaży jak i do portu dowozi z przed hotelu autokar, morze jest super na baseny też nie narzekaliśmy. Dzieci chcą wrócić tam za rok. Niestety bardzo mało jest polaków i już po paru dniach tęskniliśmy za naszą ojczystą mową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Club Mac - Alacudia IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.11, 19:27 Dzięki za info. Planuję wyjazd do tego hotelu za rok. Chciałam w tym roku, ale ze względu na prawie brak informacj na jego temat byliśmy gdzie indziej. Napisz mi proszę jeszcze jak z leżakami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Club Mac - Alacudia IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.11, 14:25 Leżaki przy basenach bezpłatne i naprawdę dużo ich jest więc nie trzeba zajmować wcześnie rano kładąc ręczniki. Na plaży natomiast leżaki płatne nie wiem ile, ponieważ braliśmy kupione duże chusty, ale tak na prawdę to na nich nie leżeliśmy bo cały czas byliśmy w tym przecudnym morzu-bardzo czyste. Polecam Alcudię i hotel Mac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś