Dodaj do ulubionych

Jeden nocleg w Sevilli

30.08.10, 20:09
Witam,

Przy planowaniu wycieczek po Andaluzji wyszlo nam, iz warto byloby sie przespac jedna noc w Sevilli, by uniknac ciaglego jezdzenia "tam i z powrotem". Czy mozecie polecic jakis hostel/hostal by w miare tanio i w przyzwoitych warunkach spedzic noc? Troche przeszperalem forum i booking.com, ale cos ciezko znalesc nocleg ponizej 45E za twin. W Nerji mamy zabookowany hostal po 35E/noc. Wiem, ze Sevilla to nie Nerja, ale moze macie jakis sprawdzony namiar?

Pozdrawiam
Reddy
Obserwuj wątek
    • milosh247 Re: Jeden nocleg w Sevilli 31.08.10, 13:32
      Jeśli chodzi o Sewillę spokojnie znajdziesz nocleg za mniej niż 45 EUR za pokój. Sprawdź na przykład oferty dostępne na mojej porównywarce hoteli (link poniżej) - widzę że są dostępne np: Montoreña - pokój z dzieloną łazienką dwuosobowy za 28 EUR dość blisko centrum albo Gravina za 35 EUR za pokój z łazienką w samym centrum Sewilli.
      • reddy1 Re: Jeden nocleg w Sevilli 31.08.10, 20:24
        Heh, przecież już raz mi polecałeś tą stronę a ja bezczelnie o niej zapomniałem :)
        Dzięki raz jeszcze, faktycznie można znaleźć taniej. Do wycieczki dołączył się
        jeszcze jeden znajomy więc szukamy czegoś dla 3 osób.

Gdyby jeszcze ktoś miał jakieś sprawdzone miejsce to proszę o informację.
        • primrose Re: Jeden nocleg w Sevilli 11.10.10, 19:15
          Teraz ja szukam czegoś na listopad w Sevilli. Reddy przetestowałeś coś fajnego?
          • Gość: hanuszka Re: Jeden nocleg w Sevilli IP: 85.222.19.* 15.10.10, 19:08
            Byłam w Sevilli w sierpniu. Naprawdę polecam - przepiękne miasto,po prostu cudne !!
            Wystarczy dojechać do centrum ( stare miasto) : i szukać w okolicy Katedry ( zresztą gorąco polecam- cudo..!!) Szukać hosteli - jest ich trochę - i są naprawdę bardzo fajne .standard - jak dobre hotele *** gwiazdkowe. W sierpniu ,w szczycie sezonu nie było problemu ze znalezieniem hostelu w samym centrum.Zresztą hostele w centrum są obok siebie - między fontanną a katedrą. Płaciliśmy za 2-os.pokój z klimą = 40/45euro. więc w listopadzie będzie pewnie ok. 25/30 euro .Serio szkoda robić rezerwację ,na miejscu jest fajnie.
            Zazdroszczę mocnoooooooo tej podróży :) powodzenia
            • podroznik321 Re: Jeden nocleg w Sevilli 16.10.10, 15:11
              Zawsze warto poszukać na hostelbookers.com, rzadko można znaleźć taniej niż tam.
            • Gość: halusia Re: Jeden nocleg w Sevilli IP: *.145.19.95.dynamic.jazztel.es 18.10.10, 11:23
              Byłam w Sewilli w październiku, faktycznie, warto. Jednak ceny w wakacje są najniższe, ze względu na panujące upały. Od września ceny idą w górę. Niestety. Polecam odwiedzenie Kordoby - mnie bardziej zachwyciła niż Sewilla, a ceny ma niższe. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka