Gość: Andzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 20:52 Czy leci Ktoś na Minorkę na początku czerwca ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estella555 Re: Minorka :) 04.04.11, 08:22 Gość portalu: Andzia napisał(a): > Czy leci Ktoś na Minorkę na początku czerwca ? ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Minorka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 09:29 Ja też się zastanawiam nad Minorką. Do jakiego hotelu lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Minorka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 15:54 Ja do hotelu insotel club punta prima :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Minorka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 17:06 Ja też myślę o Minorce w czerwcu ale mam wątpliwości czy da się wejść do morza. Woda 20 stopni to trochę mało, ale z drugiej strony plaża w zatoczce to może będzie cieplejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Minorka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 23:59 ja wyjeżdżam 3-5 razy w roku ,i zawsze poza wakacjami , na pewno będzie gorąco ,uwierz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Minorka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 11:23 W to, że będzie gorąco to wierzę, ale mam wątpliwości co do wody w morzu, czy da się kąpać. Mam takie doświadczenia z Kretą w czerwcu, było strasznie gorąco, a woda lodowata jak dla mnie. przez całe dwa tygodnie raz weszłam do wody, a potem chorowałam :( Nie chciałabym powtórki z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Minorka :) 2014 IP: 81.219.62.* 08.06.14, 08:55 hallo, a moze ktos sie wybiera w niedlugim czasie na minorke? i chce sie podzielic watpilościami pytaniami i moze ktos juz wrocil? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Minorka :) 09.06.14, 06:03 Ja bylam na Majorce od polowy czerwca i w pierwszym tygodniu byly w morzu bardzo zimne prady i dla mnie woda byla zimna, drugi tydzien juz woda bardzo fajna ale jezdzilismy na es trenc a tam woda dlugo plytka.W zeszlym roku ponoc byl bardzo zimny czerwiec na Majorce tak mowili mieszkancy i ze woda nie zdazyla sie nagrzac, obserwuje pogode i w tym roku jest cieplej niz w zeszlym :) www.eltiempo.es/palma-de-mallorca.html Ja bym nie liczyla na ciepla wode w morzu zwlaszcza teraz w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Minorka :) IP: 81.219.62.* 11.06.14, 21:56 Właśnie rozważam czy lepszy czerwiec czy wrzesień bo środek wakacji wg mnie jednak za upalny i tloczny. Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Minorka :) 12.06.14, 11:18 Jeśli chodzi o temperaturę wody to wrzesień zawsze lepszy. Woda po lecie jest nagrzana a w czerwcu często jeszcze zimna. Odpowiedz Link Zgłoś