Dodaj do ulubionych

Tossa de mare- noclegi

IP: 195.116.20.* 17.03.11, 15:18
Czy ktoś może polecić jakiś tani nocleg w tej miejscowości?
Może też być Callela lub Lorret de mare.
Obserwuj wątek
    • Gość: bcn Re: Tossa de mare- noclegi IP: *.Red-213-98-196.dynamicIP.rima-tde.net 18.03.11, 01:16
      Tossa - hostel Fonda LLuna, przy zamku na plazy...
      www.fondalluna.com/
      Calella - domek przy plazy :)
      rooms.bcn@gmail.com
      • dociekliwy_0 Re: Tossa de mare- noclegi 18.03.11, 07:18
        Chyba jednak inaczej rozumie slowo tanie, cena w sierpniu 47 euro za osobe.

Przeciez w hotelach mozna bez problemu tanej znalezc, a z ta cene pokoj dwuosobowy jest bez problemu w hostelach.
    • Gość: Ania Re: Tossa de mare- noclegi IP: 195.116.20.* 18.03.11, 07:52
      Nie musi być przy samej plaży, byłam w Tossie i wiem, że odległość nawet z odległego do plaży nie jest problemem. W samym miasteczku martwi mnie tylko wąska plaża, w Calleli jest chyba szersza.
    • Gość: Marcin Re: Tossa de mare- noclegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.11, 14:16
      Witam,
      Wiem, że późno trochę na odpowiedź ale może się przyda
      Ja gorąco polecam dla mnie Tossa to bajka, piękne plaże Costa Brav’y i super miejsce do samodzielnej organizacji wypoczynku (przelot do Girony Rayanem lub Wizzem z lotniska autobusy odchodzą co 30 min i do 40 min jesteśmy na miejscu). Co do życia nocnego to nie pomogę ostatnio byłem z dziećmi ;)
      Na miejscu polecam kameralny hotelik Avenida, plażę dla dzieci „marmenuda” przepiękny zamek, trasy rowerowe no i oczywiście bazę dla amatorów nurkowania. Kursują tam też wodne busy, które zabierają na dzikie plażowanie.
      www.hotelavenidatossa.com/ dla ekonomicznych wyjazdów polecam też świetny camping 3 km od Tossy w Calallevado namioty rozbija się na zadrzewionych pólkach skalnych z przepięknym widokiem na zatokę www.calallevado.com/
      wszystkich informacji można zasięgnąć na stronie www.infotossa.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka