Dodaj do ulubionych

pogoda -barcelona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 20:39
Witam
wylatuję do barcelony 10 kwietnia - pogoda wg CNN to około 19-21 stopni - jak waszym zdaniem jest realnie o tej porze i czy opłaca się brać jakieś cieplejsze ubranie - z góry dzięki pozd marek
Obserwuj wątek
    • Gość: af-bcn tak jest w godz. południowych/obiadowych IP: *.57.73.239.static.user.ono.com 07.04.11, 14:59
      tak jest obecnie, w godz. południowych/obiadowych, można z krótkim rękawem
      Rano i po zachodzie słonca długi rękaw i może lekka kurtka (jesli jedziesz z Polski to będziesz miał wierzchnie okrycie : )

zresztą pogoda zmienia się , po paru dniach możliwy deszcz lub chmury

pozdr
    • Gość: olivia Re: pogoda -barcelona IP: 212.244.23.* 08.04.11, 20:20
      Ja też lecę 10 kwietnia. Lecisz z katowic?
    • c_x_v Re: pogoda -barcelona 11.04.11, 11:32
      Byłam w zeszłym roku 9.04-16.04 (rozbity samolot i wulkan included dlatego tak długo ;)) Było ciepło więc krótki rękaw i czasami plażowanie. Co odważniejsi już się nawet kąpali w morzu :) Wiadomo że coś cieplejszego tez trzeba mieć ale generalnie pogoda przyjemna :)
    • Gość: oliwka Re: pogoda -barcelona IP: *.play-internet.pl 11.04.11, 13:31
      teraz w Barcelonie jest powyżej 20 stopni. w tą sobotę było nawet do 28 stopni, także gorąco ;) ciepłe ubrania się nie przydadzą, jedynie na wieczór warto mieć coś z długim rękawem, ale lekkiego.
      • Gość: małaczarna Re: pogoda -barcelona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.11, 14:32
        Ja lecę 30-go na majówkę. Mam dużą rozkminę co zabrać do ubrania. Liczę na choć jednodniowe plażowanko:) A poza tym oczywiście zwiedzanie. No ale skoro piszecie, ze w kwietniu już tak ciepło to początek maja powinien być naprawdę ładny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka