Dodaj do ulubionych

Hiszpania tania wycieczka moze byc camping gdzie??

04.07.11, 00:23
Pierwszy raz jade na wycieczke.. zamierzam jechac samochodem do Hiszpanii.. niestety cale wycieczki sa za drogie jak dla grupy mlodych osob. Czy mozecie polecic jakies naprawde tanie noclegi w Hiszpanii? najlepiej Costa Blanca, Costa Brava. Moze byc camping. Nie mam zadnych wymogow. Jezeli mozecie to podajcie nazwe oraz cene. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dociekliwy_0 Re: Hiszpania tania wycieczka moze byc camping gd 04.07.11, 08:13
      Generalnie na kazdym kempingu konfiguracja 2 osoby + namiot + samochod wyniesie Cie w granicach 25-30 euro.

Kempingow jest potezna ilosc, wiec zamiast znowu podawac lepiej przejrzyj ta grupe i na pewno cos dla siebie znajdziesz.
    • tripsta.pl Re: Hiszpania tania wycieczka moze byc camping gd 04.07.11, 16:30
      Hej, sprawdź ten camping -> www.campings.com/camping-elspins-malgrat-de-mar/?idlengua=3.
      - 7 euro za osobę,
      - wszystkie podstawowe dogodności, a poza tym Internet, pizzeria, możliwość płacenia kartą.
      - dobra lokalizacja -> nad morzem, około godziny drogi pociągiem do Barcelony.

Pzdr, Ola
      • madziaskaa Re: Hiszpania tania wycieczka moze byc camping gd 04.07.11, 17:46
        dzieki za odpowiedzi zaraz tam zajrze :) przegladalam forum i znalazlam tylko 1 stad to pytanie, konto mam od wczoraj, wiec prosze o wyrozumialosc :)
      • madziaskaa Re: Hiszpania tania wycieczka moze byc camping gd 04.07.11, 17:57
        tripsta.pl napisała:

> Hej, sprawdź ten camping -> www.campings.com/camping-elspins-malgrat-de-mar/?idlengua=3.
        > - 7 euro za osobę,
        > - wszystkie podstawowe dogodności, a poza tym Internet, pizzeria, możliwość pła
        > cenia kartą.
        > - dobra lokalizacja -> nad morzem, około godziny drogi pociągiem do Barcelo
        > ny.
        >
        > Pzdr, Ola

Niewiem czemu, ale mi ta strona w ogole nie dziala, nie chce sie wlaczyc :(
        • Gość: $ & € Kempingi IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 18:21
          Kempingi czekają --> tinyurl.com/6kd3w34
          • dociekliwy_0 Re: Kempingi 05.07.11, 07:19
            Jeżeli interesują Cię kempingi blisko BCN to poniżej linki do miejsc w których wielokrotnie nocowałem, czyli sprawdzone:

campingsitges.com/
            www.camping3estrellas.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka