Dodaj do ulubionych

Malaga - noclegi

28.02.12, 22:16
Witam, poszukuję noclegu w Maladze mniej więcej od połowy września dla 2 osób na 2 tyg. Interesują mnie apartamenty, pokoje z dostępem do kuchni, ewentualnie hostele Cena max. 400-500 euro za dwie osoby. Czy jest ktoś w stanie coś polecić?

Poza tym mam parę pytań i byłbym wdzięczny jeśli ktoś udzieli na nie odpowiedzi:)
- kiedy najpóźniej można znaleźć jakieś sensowne oferty na wrzesień, czy przypadkiem już nie jest za późno;)?
- czy łatwo znaleźć noclegi tego typu jadąc w ciemno?

Obserwuj wątek
    • grekan Re: Malaga - noclegi 29.02.12, 00:57
      W tej cenie w Maladze trudno znalezc noclegi, ale kilkanascie km od Malagi w Benalmedenie studio 2/3os jest za 358 euro na dwa tyg. od 16 wrzesnia; hotel Sunny Beach, rezerwacja na str: Quick Rooms.com
      Ten sam hotel na str: booking.com w tym samym termine na 2tyg. kosztuje 505euro.
      Masz tam tez inne propozycje, ktore mieszcza sie w toich zasobach pienieznych.
      • Gość: ageta Re: Malaga - noclegi IP: *.icpnet.pl 08.03.12, 22:14
        na pewno nie jest za późno, a co do propozycji to może pomóc ta strona: Malaga hotele, poza tym, że jest tam parę propozycji, to warto też porównać ceny hoteli w Maladze, bo czasme można znaleźć coś w miarę taniego, jakąś promocję
    • Gość: e-tam Mieszkanie między Estepona i Marbella IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 09:49
      just.jack napisał:
      ...od połowy września dla 2 osób na 2 tyg. Interesują mnie apartamenty, pokoje z dostępem do kuchni, ewentualnie hostele Cena max. 400-500 euro za dwie osoby....
      W Maladze w tym terminie i za taką cenę na pewno nie znajdziesz.

...Czy jest ktoś w stanie coś polecić?...
      Na przełomie grudnia i stycznia mieszkaliśmy dwa tygodnie za 450€ między Estepona i Marbella.
      Lokalizacja < zerknij
      A < wejście do klatki schodowej
      B < taras i narożnik mieszkania właścicielki na II-gim piętrze (po przekątnej)
      C < taras wynajmowanego mieszkania na I-szym piętrze z dostępem do kuchni

Tak ten dom wygląda z ulicy < dokładnie za najwyższym drzewem.
      Kursorem obracaj wirtualny obraz zobaczysz więcej.

Właścicielka tego mieszkania rozmawia w kilku językach: niemiecki, angielski, hiszpański.

...czy łatwo znaleźć noclegi tego typu jadąc w ciemno?...
      Śmiało pod ten adres możesz jechać w ciemno ponieważ ta osoba żyje z wynajmu w tej okolicy ma kilka domów a w nich mieszkań do wynajęcia. Na pewno nie zostaniesz bez kwatery.
      W sezonie za wynajmowane nasze mieszkanie "kasuje" 1500€/miesiąc

Szczegół dojazdu < autem
      W punkcie B skręć w prawo, dojedziesz pod dom.
      Wszystkie zakupy spożywcze robiliśmy w Mercadona < pieszo ~7min

Pozdrawiam,
    • e-dom Re: Malaga - noclegi 03.03.12, 14:58
      Cześć, w Maladze mamy 357 domków letniskowy i apartamentów w różnych kategoriach cenowych - może coś zwróci Twoja uwagę?
      • ella-11 Re: Malaga - noclegi 03.03.12, 22:35
        Gdzie w Maladze można przenocować niedrogo kilka dni w maju/czerwcu 3-4 osoby.

Będę wdzięczna za pomoc. Ella
        mój mail: ella150@wp.pl
        • sanyu Re: Malaga - noclegi 19.03.12, 14:46
          Sluchajcie, a czy znacie jakies namiary na hostel gdzie mozna wynajac pokoj 1-os. na tydzien?
          W cenie do ok. 20 Eur? Nie chodzi mi o jakies luksusy, ale zwykle mieszkam w hostelach w tej cenie. Moze ktos jakies sugestie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka